Şimdi Ara

BEKO miniBIG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bunun uzakdagusu çin işi yokmu diye. Arkadaşlar yani Beko yerli malı bence gurur duymalıyız ha fiyatı pahalıdır bekleyelim dussun denir ama bunun uzak dogusu yokmu bence kotu bir tabir. Beyaz esyanızı, notebookunuzu alırken artık beko,Vestel, arçeliklere de bakın arkadaslar, yerli malı yurdun malı. Onlarda kayseriden alıyor bizde.
    Sakın yanlış anlaşılmasın kimseyi kırmak duzeltmek icin degil hepimizin artık ulkemize destek vermemiz icin yerli mallarınada burun kıvırmayalım diyorum.

Alete gelince bence guzel, fşyat biraz daha duserse, guzel dusunulmuz ve yenilikci beko marka gururlanılacak bir urun bence. Bu arada HDMİ bazı arkadaslar neden bu kadar takıntı yapıyor. HDMI-DVI ceviricisini biz 5YTL gibi bir fiyata satıyorduk. DVI/HDMI ceviricisinde bozulmamı oluyor, direk HDMI oranla. İkiside digital degilmi. Benim gordugum kadarı ile digital birseyi digitale sadece igneli ayakları olan dvi formatını daha sık dizilmiş olan hdmi tırnaklı yapıya ceviriyosunuz.
    Arkadaslar beni yanıtlarsa sevinirim.

• ben bsplayerda divx seyrederim nete msn ye girerim winampi da acar muzik dinlerim yattigim yerden kalkmam diyenler icin ideal :) ama fiyat cok yuksek :( 700 800 ytl olsa belki dusunulebilir...saygılar.
  • Laptop ile karşılaştırmayın. Hangi laptopun DVI veya HDMI çıkışı var.
    HDMI çıkışı olmamasını da dert etmeyin. Çünkü ufak bir konnektörle DVI HDMI'ya dönüştürülüyor. HD görüntü bozulmuyor.
  • Acer Aspire 5920g'nin HDMI çıkışı var ( Bende var, oradan biliyorum). HDMI ile DVI arasındaki fark ise HDMI'ın sesi de taşıyor olması. Tabi ses sinema sistemine bağlanacaksa o kadar da önemli değil..
  • çok güzel olmuş ama daha ucuz olabilirdi bence daha ince olabilirdi dvd playerler kadar 1200 ytl ye laptop alınabiliyor laptopun üstünden ekranı klavyeyi mauseyi çıkartın daha ince ve şık olur ve daha ucuz olur bide satışta istediğin işletim sistemi kurulmuş halde gelirse mütiş olur...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.