Şimdi Ara

Beko’nun kurumsal logosu yenilendi: İşte yeni logo! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    simgesel yazsada garip durmazmıydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basit kaçmış gibi değil mi?

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

O zaman işlemciye yonga

Simetriğe bakışımlı

Senkronizeye zaman uyumlu...

Gibi binlerce farklı kelime kullanmamız lazım ve bende bu görüşü destekliyorum Türkçesi varken neden yabancısını kullanalım (işlemci de Türkçe bir kelimedir).

Size katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt

Arçelik ve Beko aynı banttan çıkıyor. Sadece logoları değişiyor. Nasıl kalite farkı olsun ?

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt
    Valla ben bilmiyorum deneyimimi söylüyorum belki denk gelmiştir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • euludag kullanıcısına yanıt
    Hocam haberi detaylı okumadınız sanırım.Ürünlerde altı çizgili logo kullanılacak diyor.Bu Kurumsal logo yani şirket binasının tabelası böyle olucak die anladım ben ki buda çok saçma orasıda ayrı tabiki boş iş olmuş.Bizim Türklerden başka birşey beklenemez zaten.Kesin Genel Müdür değişmişdir oda demiştirki azıcık çalışıyorum zannetsinler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kötüydü daha kötü olmuş

• Para var vizyon sıfır. Yapay zekaya yaptırsanız daha iyi bir şey ortaya çıkardı. Türkler neden marka üretemezin örneği...

• Valla bütün firmaların şu özensiz ürettiği logoları gördükçe içim acıyor. Yazık valla

• Aldığım Beko semaverin üstünden iki yıl falan geçmişti..

Beko’nun kurumsal logosu yenilendi: İşte yeni logo!

Yeni demlik istedik, şu görmüş olduğunuz muhteşem porselen demliği bile gönderemediler, çıktılar karacanın sevimsiz bir

demliğini yolladılar içine de saf çelik değil plastikli bir filtre girebiliyor.

Bu Demlik şahane bir detaydı yazıklar olsun..

Gelen ucube bu, aynı ferrariden jetta'ya geçmek gibi.

Beko’nun kurumsal logosu yenilendi: İşte yeni logo!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 8 Nisan 2024; 15:41:0 >

• İkide bir logoyu değiştirmekten vazgeçip kaliteyi değiştirmeye odaklansalar daha iyi olacak. Ayrıca zamanında Beko adını kullanmaya başlamalarını sebebi ç harfinin birçok ülkede kullanılmaması ve gümrüklerde problem yasamalariydi. Bunu aşmak için kutularda ve evraklarda c harfiyle Arcelik yazabilirlerdi
    Ama bunu yapmadılar
    ve herhangi bir ülkede problem yaşamamak için Vehbi Koç'un ağabeyi olduğu iddia edilen
    haim nahumun oğlu oldugu da iddia edilen Bernar nahum ile ortak kurdukları be-ko
    tercih edildi . Bernar ın BE si. Koç un KO su.

• :/ aynı bunun gibiydi, isabet olmuş bence

• Bildiğin Beko yazıyor ben logo mogo göremedim ??

• Evde bir Beko camasir makinasi var, dosta korku düsmana güven veriyor. Makinayi evde tek basina calistirip gezmeye gitsem pesimden geliyor, her yerinden ayri bir ses geliyor iki yillik garanti bitti makinayi alali 3 yil olmadi. Daha önceki makina 11 yil dayanmisti. Bir daha evime Bekodan cöp torbasi yapsalar almam.

Logosuna gelince Besiktas düsünsün Beko’nun kurumsal logosu yenilendi: İşte yeni logo! 

• Dobraokuyucu D kullanıcısına yanıt

Konuyu ve cevapları tamamen okumadım ancak işlemci ve yonga örneğiniz yanlış. İşlemci, “processor” kelimesinin karşılığı iken yonga kelimesi “chip” kelimesinin karşılığıdır. İkisi aynı şey değildir yani.

• Almayın aldırmayın, bir ton düzgün marka var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beko’nun kurumsal logosu yenilendi: İşte yeni logo!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.