Şimdi Ara

Beko Quatro Serisi / Arçelik | 4K | 2000TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
6
Favori
15.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    playstation 4 pro ile deneme şansınız oldu mu? 4k oyun performansını merak ediyorum
  • B49L 9672 5B QUATRO alanlar nedir son durum ?
  • LBJ_23 kullanıcısına yanıt
    fatihselman kullanıcısına yanıt
    Playstationım yok deneme imkanım olmadı ama 4k yı bağladığınızda hayran bırakacağına eminim 1080i güzel, 1080 çok güzel, daha üzerinde hayran bırakıyor... Renk, parlaklık, kontras hepsi güzel, hızlı hareketli görüntülerin gölgelenmesi yada bir garip adımlama tık tıklama en kötü yayında bile yok, gayet akıcı, detay istiyorsanız, hayran kalmak istiyorsanız, kaliteli görüntü istiyor sadece hepsi bu. İki dakikalık 3 Gb video ile iki saatlik 2 Gb video görüntüsü çok farklı, olması gereken de bu zaten. Tv sistemleri ve görüntü konusunda bir uzmanlığım yok sadece deneyimlerimi aktarıyorum, yanlış anlaşılmasın lütfen...

Bazı tv kanalları çok güzel, bazıları fena değil, ama kötü diyebileceğin bir görüntü yok, televizyon işini yapıyor.. 2,5 GB lik inspection aşırı upsacaling olduğu halde gayet güzeldi, Filmi orj. boyutuna getirip izlediğinde ekranda kapladığı yer, abartısız avuç kadar birşey, (bunu avucuma bakıp yazdım şimdi :) )

Son durum bu arkadaşlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: himan

Playstationım yok deneme imkanım olmadı ama 4k yı bağladığınızda hayran bırakacağına eminim 1080i güzel, 1080 çok güzel, daha üzerinde hayran bırakıyor... Renk, parlaklık, kontras hepsi güzel, hızlı hareketli görüntülerin gölgelenmesi yada bir garip adımlama tık tıklama en kötü yayında bile yok, gayet akıcı, detay istiyorsanız, hayran kalmak istiyorsanız, kaliteli görüntü istiyor sadece hepsi bu. İki dakikalık 3 Gb video ile iki saatlik 2 Gb video görüntüsü çok farklı, olması gereken de bu zaten. Tv sistemleri ve görüntü konusunda bir uzmanlığım yok sadece deneyimlerimi aktarıyorum, yanlış anlaşılmasın lütfen...

Bazı tv kanalları çok güzel, bazıları fena değil, ama kötü diyebileceğin bir görüntü yok, televizyon işini yapıyor.. 2,5 GB lik inspection aşırı upsacaling olduğu halde gayet güzeldi, Filmi orj. boyutuna getirip izlediğinde ekranda kapladığı yer, abartısız avuç kadar birşey, (bunu avucuma bakıp yazdım şimdi :) )

Son durum bu arkadaşlar...

teşekkürler cevap için, ekran yansıma durumu nasıldır, kullandığınız oda veya salonda gündüz vakti camlardan gelen yansıma görüşü azaltıyordur mutlaka da ne kadar azaltıyor, perdeleri açıp gözlemlerseniz çok makbule geçer

• LBJ_23 kullanıcısına yanıt
    Ekran yansıma orta diyebilirim. Yansıma alan bölümde renkler azalıyor, yansıma olan yerde sadece beyaz ışık var görüntüyü göremiyorum demiyorsunuz... Bu yoruma güvenmeyin ama, tv nin konumu, odanın ne kadar ışık aldığı her evde farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: himan

Ekran yansıma orta diyebilirim. Yansıma alan bölümde renkler azalıyor, yansıma olan yerde sadece beyaz ışık var görüntüyü göremiyorum demiyorsunuz... Bu yoruma güvenmeyin ama, tv nin konumu, odanın ne kadar ışık aldığı her evde farklı.

Işık sizmasi vs test yapmadınız heralde hocam bir de o konu hakkında bilgi verebilirseniz guzel olur :) ben bununla philips arasinda kaldim philips aldim ama iade eders3m yine beko düşünürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu testleri yapmadım ve yapmayı düşünmüyorum. Evdekilere kumandayı verin de şu testleri yapalım demek istemiyorum :) İllaki ışık sızması vs vardır. Ama onlar bilmiyor, bu şekilde çok daha mutlu ve memnun olacaklarını düşünüyorum.. :)

Ben bütün gün pc deyim güzel bir ekranım var daha iyisi sizin olur İnşAllah.

İlk mesajımda Telefon üzerinde kumanda ederken youtube uygulamasında harfleri giremediğimi söylemiştim bu aynen devam ediyor. Netflix uygulamasında harfler çalışıyor.

Uydu üzerinde tv seyrederken, ekrandaki siyah bölgelerin detayından memnun değilim, Netfilx de film seyrederken koyu bölgelerin detayında sorun yok. Genel olarak renkler ve parlaklık çok güzel aşırı canlı bile diyebilirim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar..
  • gittigidiyordan aldım bakalım nasıl olacak. beklemedeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihselman

gittigidiyordan aldım bakalım nasıl olacak. beklemedeyim...

Bu arada arkadaşlar buj tv nin paneli ips mi va mı ?
  • Panelin gerçek yenileme hızı 50 hz mi 100 hz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9683 100 hz , 9672 50hz

• quote:

Orijinalden alıntı: CüktenAdaM

9683 100 hz , 9672 50hz

B40L 9762 5b gerçek hz nedir. 4K HDR li, 100hz panel arıyorum da 40-43 inch bandında

• Arkadaşlar A40L 9762 5b aldım. Büyük görüntü sorunları yaşıyorum.

Sorun elimdeki cihaza özel mi yoksa bunları yaşayan başkaları da var mı?

Yorumlarınızı bekliyorum.

1. Görüntüde kontrast çok çok kötü. Tv koyu renk görüntüleri düzgün göteremiyor. Bir insanın gözü kahverengiyse siyah gösterebiliyor. Kaliteli, diskten oynatılan görüntülerde dahi insanların kaşları, gözleri ve dudaklarının bittiği yerle cildinin başladığı yerlerde bir fluluk söz konusu. Bariz ve çok büyük bir kontrast sorunu var.

2. Koyu renk görüntüleri gösteremiyor. Karanlık sahne varsa yoğun "gürültü"(eski tvlerdeki parazit-cızırtı gibi) gözleniyor. Ayrıca karanlık veya koyu renkli bir sahnede siyah gösterimi (gölgedeki birinin siyah renkli saçlarını göstermek gibi) bariz bir şekilde problemli. Siyah alan sınırları belirli çokgen şekillerinde gösteriliyor. Bu bütün görsel zevki bitiriyor. "Micro dimming" özelliği bu tv'yi seçmemdeki en büyük etkendi. Ancak micro dimming'i açmak trajikomik şekilde sadece renk tonlarını koyulaştırıyor. Çokgen şekiller kaybolmuyor. Diğer seçeneklerinde pek bir faydası olmadı.

İnsaninların dudakları, gözleri, kaşları hiç doğal değil. Dudak renkleri pembe ve kırmızı değilde daha çok gri, mor gibi duruyor.

(2008 model Samsung LCD tv bu görüntüleme sorunlarına sahip değil ve çok daha kaliteli gösyeriyor)

• B40L 9782 5AS Android aldım, sadece netflix ve filmbox var baska bir b'k yok. google play store a giriyorum boş neymiş google un desteklediği kadar içerik varmıs. bilseydim almazdım android dedik herşey vardır diye power app bile yok ne var? ben mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. 2550tl verim 102 ekran tv ya yazık.
  • Arkadaşlar A43L 8752 5S bunu almayı düşünüyorum da önerir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.