Şimdi Ara

Bel açıklığı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bacaklarımı bükmeden yerde oturamama ve eğilememe problemlerinden doktora gittim ve bel açıklığı oldugunu söyledi . Öncelikle bu hastalığın %100 tedavisi varmı ? internette araştırdım ama tatmin edici açıklamalar bulamadım. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim :)

• UPP ... kimse bilmiyormu :S
  • bel açıklığı yani spina bifida doğuştan olan yapısal bir omurga kemiklerinin defektidir
    senin nörolojik bir sıkıntın yok anladığım kadarıyla bu da en hafif formu olduğunu gösteriyor
    burda kemik eksikliğini gideremezsin ama bu bölgeyi koruyan ve saran kas yapıyı güçlendirmen gerekir
    bunu da ortopedistin yönlendireceği bir fizyoterapist yardımıyla yapman gerekir
    geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamina propria

bel açıklığı yani spina bifida doğuştan olan yapısal bir omurga kemiklerinin defektidir
    senin nörolojik bir sıkıntın yok anladığım kadarıyla bu da en hafif formu olduğunu gösteriyor
    burda kemik eksikliğini gideremezsin ama bu bölgeyi koruyan ve saran kas yapıyı güçlendirmen gerekir
    bunu da ortopedistin yönlendireceği bir fizyoterapist yardımıyla yapman gerekir
    geçmiş olsun

Yanıt için teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.