Şimdi Ara

Belarus (Beyaz Rusya) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
809
Cevap
23
Favori
66.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam 3 Temmuz gerçekten çok iyi bir zaman Eşimin ailesi gelip havalimanından bizi alacağı için kutlamalara kalamayabiliriz. :) . Bu arada sigorta poliçesi Belarus'ta geçersizmiş. Bana verdikleri poliçe Schengen Ülkelerinde geçerli olan bir sigorta poliçesiymiş. :) artık sigorta yaptırmak şart oldu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerrasit -- 24 Haziran 2014; 10:56:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sychrius

donanim56 sanirim bu bilgilerin hepsine ulasmak ve deneyime olmak adina minskte 10.000$ yemissindir))

Fazlasini yedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerrasit

Evet hocam 3 Temmuz gerçekten çok iyi bir zaman Eşimin ailesi gelip havalimanından bizi alacağı için kutlamalara kalamayabiliriz. :) . Bu arada sigorta poliçesi Belarus'ta geçersizmiş. Bana verdikleri poliçe Schengen Ülkelerinde geçerli olan bir sigorta poliçesiymiş. :) artık sigorta yaptırmak şart oldu....

Havalimaninda yaptirabilirsin ucaktan inince

• quote:

Orijinalden alıntı: soniqueizm_777

quote:

Orijinalden alıntı: donanim56

bu arada marketlerde
    gece 11 den sabah 6 arası alkol satımı yasaklandı

Daha önce onu yazdım hocam

Bu arada belarus yeni kanun çıkarmış, en son gittiğimde öğrendim.. Sokakta ,açık alanda içki içmek yasak..eskiden yasak değildi,artık yasak..

Sadece evinizde, veya içki satma ruhsatı olan,cafe,bar,disco da içebilirsiniz.

Neden söylüyorum, daha önce gidip,nemigada felan biri içneler olmuştur minskte, gidip aynısını yaparsanız, polis görürse ştraf(ceza) kesiyor.

Acik alanda icki yasagi yeni olmadi cok onceden serbesti ama nmigada herkez yinede iciyor ama onlar belaruslu ben bizimkilere acik alanda icmesini tavsiye etmiyorum mayis ayinda hokey samiyonasi vardi ickiler 3 e kadar serbesti ;)

• İçki yasağı çok uzun süredir var. 2010'da nemiga'da gizli saklı içiliyordu, polis görmesin yeter. görürse de çöpe attırıyor bir ceza keseni falan görmedim.
  • quote:

quote:

quote:

bu arada marketlerde
    gece 11 den sabah 6 arası alkol satımı yasaklandı

Daha önce onu yazdım hocam

Bu arada belarus yeni kanun çıkarmış, en son gittiğimde öğrendim.. Sokakta ,açık alanda içki içmek yasak..eskiden yasak değildi,artık yasak..

Sadece evinizde, veya içki satma ruhsatı olan,cafe,bar,disco da içebilirsiniz.

Neden söylüyorum, daha önce gidip,nemigada felan biri içneler olmuştur minskte, gidip aynısını yaparsanız, polis görürse ştraf(ceza) kesiyor.

Acik alanda icki yasagi yeni olmadi cok onceden serbesti ama nmigada herkez yinede iciyor ama onlar belaruslu ben bizimkilere acik alanda icmesini tavsiye etmiyorum mayis ayinda hokey samiyonasi vardi ickiler 3 e kadar serbesti ;)

Biliyorum hocam geçen sene öğrendim, demek istediğim bunu bilsin giden arkadaşlar..zaten ben biliyorum.

Yine içersin,yersin, dışarda illegal birşekilde,yakalanmadıkça sorun yok.. Türkiyede sigara yasagı var kapalı alanda, uyuşturucu satılmıyormu? vs vs, ama illegal hepsi yapiliyor.

Ben gidecek insanlara, söleyimde gerisi kendi bileceği iş..rusça bilmeyenler başını polisler derde sokmasın...

Privetki hocam, geçen sene yaz aylarında,yanımda 2 belaruslu kız vardı nemigada takılıyorduk, onlar uyardı, kurallar katılaşmış,bir arkadaşlarına para cezası kesmiş polis,içki yüzünden..onların bunu demesiyle,direkt içtiğim pivaları bitmeden götürdüm attım,ben illegal,yasak olan bişey yapmam hocam, bu benim tercihim,ister polis yakalasın veya yakalamasın,ben yapmam.. içmek isteyen içsin,sıkıntı yok.. Nazdrovya

• arkadaslar bi takim arkadaslarin ozelden yaptiklari densizlikten dolayi ozelden yardim etmeme karari almis bulunmaktayim.. konularimizi ana foruma yazarsaniz.. daha mantikli olacagi kanisindayim.. anlayisiniz icin simdiden tsk ler..

• quote:

quote:

donanim56 sanirim bu bilgilerin hepsine ulasmak ve deneyime olmak adina minskte 10.000$ yemissindir))

Fazlasini yedim

o Zaman helal sana.. adamimsin diyorum)) молодец

• beyler video yu sonuna kadar seyredin boyle bir mekanin sahibinin turk olmasi gogsumu son derece kabartmistir.. ayrica video da dallamalik konusunda bizden de ornekler goreceksiniz..

• karı kız resmi koyun az giderken nelerle karşılaşacağımızı görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: trablon

karı kız resmi koyun az giderken nelerle karşılaşacağımızı görelim

birader kari pazari mi sandin sen burayi??

• quote:

quote:

karı pazarı diye var bişi aslında rusya da ben gittim
  • quote:

quote:

quote:

o zaman rusya form a gitmen lazim.. bi form in ismi BELARUS..

• quote:

quote:

quote:

quote:

belarus daki hatunları sordum zaten kardeşim sanane ? kemik atan yok sana bu sana son mesajım ayrıca

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

belarus daki hatunları sordum zaten kardeşim sanane ? kemik atan yok sana bu sana son mesajım ayrıca

dialog takibati yaparsan.. kimin kime kemik atmasi gerektigi oldukca ašikâr.. kaldi ki sana kimse cvp vermemis.. insan olan anlar.. haa yok anlayamiyorum diyorsan.. illa o kemigi uzaklara firlatip bir daha buraya donmemeni mi dilesek acaba???

• Okadar yazdık çizdik, vizesiz giren arkadaşlar hiç birşey karalamadı,çok vefasız çıktınız

Benim dün paristen arkadaşım gitti minske,msj atti.

"Yok fransada bilmiyorlardi hani vize diye sordular
    Bir iki kere anlattım
    Sonra burda minsk de hiç sorun olmadı
    Sigorta aldım 15 Euro
    Sonra passport la birlikte gösterdim baktı , tamam dedi , girdim"

Sıkıntı yokmuş girişlerde, 15 gün sigortayı havalimanında 15 euro almış, vizesiz geçişlerde bir problem yok belarusa girerken arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMRX -- 4 Temmuz 2014; 12:15:50 >
  • evet arkadaslar alooo... hoooop.. minske gitmeden once burdan ayrilmak bilmeyen arkadaslar.. eee minske gittiniz geldiniz.. yediginiz ictiginiz yattiginiz sizin olsun.. de.. ayip ama.. insan sirf burdan ogrendiginiz bilgilerle gittiniz.. suraya iki satir karalamaktab imtina ediyorsunuz.. hakkaten.. ayip ve yazik yaa..

• Atatürk Havalimanı'nda Belarus (Beyaz Rusya) menşeli Belavia Havayolları uçağının iniş takımları frenlerinden hidrolik sıvısı boşalınca, uçaktan kalkış öncesi dumanlar yükseldi.

Bugünün haberlerinden arkadaşlar. Bu firma iyiden iyiye korkutuyor beni. THY'den vazgeçmem hiçbir zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Privetki

Atatürk Havalimanı'nda Belarus (Beyaz Rusya) menşeli Belavia Havayolları uçağının iniş takımları frenlerinden hidrolik sıvısı boşalınca, uçaktan kalkış öncesi dumanlar yükseldi.

Bugünün haberlerinden arkadaşlar. Bu firma iyiden iyiye korkutuyor beni. THY'den vazgeçmem hiçbir zaman.

Privetki hocam, paylaşım içi teşekkürler..

Şuan sycrius minskte görüştüm, berbat diyor ortam,minsk eskiye göre 2-3 kat pahalanmış... fransadan bir arkadaş gitti 14 gün eve 700 dolar verdi..birdaha minsk bedava olsa gitmem diyor..

baya gidenler isyanlarda,çok aşiri pahalanma varmış,sendne okumaya gidiyorsun bunu göz önünde bulundur,kiralar,yeme içmeye eskiye göre kat kat pahalanmış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Privetki

Atatürk Havalimanı'nda Belarus (Beyaz Rusya) menşeli Belavia Havayolları uçağının iniş takımları frenlerinden hidrolik sıvısı boşalınca, uçaktan kalkış öncesi dumanlar yükseldi.

Privetki hocam, paylaşım içi teşekkürler..

Şuan sycrius minskte görüştüm, berbat diyor ortam,minsk eskiye göre 2-3 kat pahalanmış... fransadan bir arkadaş gitti 14 gün eve 700 dolar verdi..birdaha minsk bedava olsa gitmem diyor..

baya gidenler isyanlarda,çok aşiri pahalanma varmış,sendne okumaya gidiyorsun bunu göz önünde bulundur,kiralar,yeme içmeye eskiye göre kat kat pahalanmış.

Evet hocam pahalanma benim de kulağıma geliyor sürekli. Ankara gibi bir şehirde doğup büyüdüm üniversite bitirdim. Yaşam her daim pahalı. Evimden merkeze inmek istesem 5 lira yol tutuyor sadece. O yüzden çok şaşırtmaz beni hazırlıklı gidiyorum :) bu arada son 18 diyelim kısmetse.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.