Şimdi Ara

Belarus (Beyaz Rusya) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
809
Cevap
23
Favori
66.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

Hocam hoşgeldin, tatilin iyi geçtiyse güzel,bigiler için sağol.

Belarus ufak ülke 9,5 milyon nüfus var , ukrayna 42 milyon nüfus ve belarusa göre büyük.

Mekanlar kapanması, Belarusa turist az gidiyor bilet pahalı,zorunlu sağlık sigortası, oturum kaydı turistler uğraşmak istemiyor.

Peki güncel fiyatlar kfc, mc vs , ulaşım,market ücretleri nasıldı?

Gece hayatı için nereye gittin? beğendin mi?

Alıntıları Göster
    Dolar kurunun artmasinin cok etkisi var tabiki..ayrica 5 gunu gecince register yaptirnak gerekiyor.dranikiyi cafe grayde denedim yaklasik 5-6 usd civari. Kfc de yaklasik 3 usd civari basliyo menuler..genelde kfc ve mc takildim..geceleri genelde barlar sokagina takildim..cok guzel mekanlar var..tesla bar ve yaninda mad rabbit...favorilerim.arasinda...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada araliktada kieve tekrar gidecegim..kafam yatarsa tekrar minske gidebilirim..ama kievden otobusle uzak kaciyor..belki gomel mantikli olabilor ukraynadan gececek olanlar icin..

• quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

Dolar kurunun artmasinin cok etkisi var tabiki..ayrica 5 gunu gecince register yaptirnak gerekiyor.dranikiyi cafe grayde denedim yaklasik 5-6 usd civari. Kfc de yaklasik 3 usd civari basliyo menuler..genelde kfc ve mc takildim..geceleri genelde barlar sokagina takildim..cok guzel mekanlar var..tesla bar ve yaninda mad rabbit...favorilerim.arasinda...

Alıntıları Göster
    anladım hocam, aslında lira değer kaybı diyelim. ukraynada çok gittim 2 yıl önce 1 lira : 10 grivna idi, ukrayna çok ucuz geliyordu,şuan 1 lira : 5 grivna , düşün ukrayna parası liraya göre değerlenmiş.

Belarus, zaten ukraynadan bile pahalı :) Türk turist minskte çok karşılaştınız mı?

• quote:

Bu arada araliktada kieve tekrar gidecegim..kafam yatarsa tekrar minske gidebilirim..ama kievden otobusle uzak kaciyor..belki gomel mantikli olabilor ukraynadan gececek olanlar icin..
    evet gomel yakın, fiyat olarakta gomel minske göre ucuz.
  • Draniki bilmeyenler için , Belarusun geleneksel yemeklerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

anladım hocam, aslında lira değer kaybı diyelim. ukraynada çok gittim 2 yıl önce 1 lira : 10 grivna idi, ukrayna çok ucuz geliyordu,şuan 1 lira : 5 grivna , düşün ukrayna parası liraya göre değerlenmiş.

Belarus, zaten ukraynadan bile pahalı :) Türk turist minskte çok karşılaştınız mı?

Alıntıları Göster
    cok turk turıst yoktu gercekten..o konuda cok ıyı mınsk..uzak ve pahalı olunca kıeve gore...o konuda cok memnundum acıkcası..

• quote:

cok turk turıst yoktu gercekten..o konuda cok ıyı mınsk..uzak ve pahalı olunca kıeve gore...o konuda cok memnundum acıkcası..

Alıntıları Göster
    anladım hocam, moldovaya vize yok 90 gün, kimlikle bile girilebiliyor artık, vaktin olursa kişinev şehrinede gidebilirsin ;)
  • Dünyayı Geziyorum - Beyaz Rusya

• Dünyayı Geziyorum - Beyaz Rusya 2

• Belarus icin tek sikinti ucak fiyatlarinin yuksekligi, bu sebeple komsularina gidip giris yapan var ama bu sefer de vizesiz olma avantaji kalmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

Belarus icin tek sikinti ucak fiyatlarinin yuksekligi, bu sebeple komsularina gidip giris yapan var ama bu sefer de vizesiz olma avantaji kalmiyor.
    evet, belarus thy ve belavia tekelinde. biletler çok pahalı.

vizesiz 30 gün, pasaport zorunlu.

5 iş günden fazla kalacaklar ovirde oturum kaydı yapmalı.

Birde zorunlu sağlık sigortası var günlük 2 dolar.
  • Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre, dünyada HIV ile yaşayan birey sayısı 34 milyona ulaştı. Dünya genelinde HIV pozitiflerin sayısı azalırken, Doğu Avrupa ve Orta Asya’da artıyor. Türkiye ise Ukrayna, Moldovya ve Rusya ile birlikte hasta sayısı artan ülkeler arasında ve ilk sırada yer alıyor.

• Arkadaşlar birşey sorucam kievden otobüs ile misnke geçicem kaç aylık pasaport almam gerek bu zamana kadar hiç pasaport almadım
    Yani 6 aylık pasaport alsam minske girebilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeP35

Arkadaşlar birşey sorucam kievden otobüs ile misnke geçicem kaç aylık pasaport almam gerek bu zamana kadar hiç pasaport almadım
    Yani 6 aylık pasaport alsam minske girebilirmiyim.
    evet girebilirsin.
  • forumda minkste yasayan arkadaslar varmı?
  • heyt be konuyu açalı 5 yıl geçmiş. zaman su gibi akıp ediyor..
  • Bir arkadas sormuş minskte yaşıyan varmı diye buyrunuz 5 senedir minskteyim evi alalida 1 ay oldu ..
    Oturum dahi vermede binbir çeşit zorluk çıkarıyorlar herşey belirsiz bu ülkede
    Biraz size anlatayım minski.
    Minskte harciyacağınız parayla küçük bir avrupa turu yaparsanız baştan onu söyliyeyim inanılmaz pahallı uçak ve konaklamayı katınca birde 5 gun içeresinde kayıt olmanız lazım ki kayıt nerdeyse bir gününüz geçiyor böyle bir ülke kalmadı bu saçmalığı yapan ki ilk gün geldiğiniz süreyide katıyorlar bazı hafta içi günler çalışmıyorlar açık ve net 5 günü geçirtip size yüksek ceza veya deportu kitlemeye çalışıyorlar aslında amaçları çok zengin Turist getirtmek bu amaçla da yapıyorlar amacınız karı kız ise Taksimde kız bulma şansınız daha yüksek burayı dubai li katarlı araplar bastı kıza ilk tanışmasında iphone alan tipte zengin araplar amacınız karı kız ise bence boşuna uğraşmayın ki Türk gördüklerinde direk para istiyorlar oyle fırlamayım yakışıklıkyım agzım iyi laf yaparla kurtaramaz arkadaşlık bile kuramazsınız amacınz sadece tanışmak ise bile Türk erkeklerin yıllarca yalanlarından bıkmışlar bizleri çok iyi tanıyorlar güzel kızları zaten zengin tatillerini italyada ve ispanyada geçiren tipler oyle antalya kurtarmaz yani çoğunun yaşlı ya rus milyoner ya da arap tokmakcisi var .Kalan kızların Cogu badoo ve tinderde takılır ve her erkegi nerdeyse begenir tip mip önemli değil biraz yaklaşmaya çalışın direk tersler ya da buluşmaz badoo tinderi fotograf begenme sitesi ya da instagram zannederler sizde 100 kız beğenince vayy ne yakisikliyim potansiyel var sanırsınız bulusmak isteyende direk 300$ der saatine Aslında çok soğuk sevimsiz eğitimsiz kompleksli kızlardır Rus kızlarına göre biraz yaşarsanız anlarsınız..
    Clublerdeki kızların %90 nı ya paralı asker hemde bayağı çirkin ya da Clubten yenilen içilen masa parasından %20 komisyon alan tipler o yuzden clubte tum kızlar üşüşünce havalara girmeyin hemen hemen hepsi o klube çalışır
    Gece hayati tam aksaraydaki 90 lardaki düzen yer içer size masa hesaplarını 1000$ kitlerler çok dikkat edin burayı Ukrayna ile karıştırmayın çok hayal kırıklığına uğrarsınız onu söyliyeyim onun dışında biliyorum ki karamsar bir tablo çizdim ama gerçekler bu napalım iş yapmak isterseniz evrak toplamaktan belgelerden vergilerden hayattan soğursunuz bırakıp kaçarsınız , iyi tarafı yok mu var en azından fazla ırkçı değiller cıvıl cıvıl genç bir nufus ama mc donalds burger kingle büyüyüp o bildiğiniz slav ırkının güzelliğini kaybeden bir gençlik çok paranız varsa gelin yazın görün dicem ama o parayla avrupada çok daha güzel yerler var güvenli güzel sakin bir şehir ben ofis iş var diye burdayım
    internette şu saçma sapan minski tanıtan bloglari siteleri görünce şok oluyorum belki adam 2 gün gitmiş öve öve biteremiyor acaba diyorum biz başka ülkede mi yaşıyoruz diye direk 3 kağıt
    sorularınız var ise buyrunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santor10 -- 20 Şubat 2019; 4:19:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: santor10

Bir arkadas sormuş minskte yaşıyan varmı diye buyrunuz 5 senedir minskteyim evi alalida 1 ay oldu ..
    Oturum dahi vermede binbir çeşit zorluk çıkarıyorlar herşey belirsiz bu ülkede
    Biraz size anlatayım minski.
    Minskte harciyacağınız parayla küçük bir avrupa turu yaparsanız baştan onu söyliyeyim inanılmaz pahallı uçak ve konaklamayı katınca birde 5 gun içeresinde kayıt olmanız lazım ki kayıt nerdeyse bir gününüz geçiyor böyle bir ülke kalmadı bu saçmalığı yapan ki ilk gün geldiğiniz süreyide katıyorlar bazı hafta içi günler çalışmıyorlar açık ve net 5 günü geçirtip size yüksek ceza veya deportu kitlemeye çalışıyorlar aslında amaçları çok zengin Turist getirtmek bu amaçla da yapıyorlar amacınız karı kız ise Taksimde kız bulma şansınız daha yüksek burayı dubai li katarlı araplar bastı kıza ilk tanışmasında iphone alan tipte zengin araplar amacınız karı kız ise bence boşuna uğraşmayın ki Türk gördüklerinde direk para istiyorlar oyle fırlamayım yakışıklıkyım agzım iyi laf yaparla kurtaramaz arkadaşlık bile kuramazsınız amacınz sadece tanışmak ise bile Türk erkeklerin yıllarca yalanlarından bıkmışlar bizleri çok iyi tanıyorlar güzel kızları zaten zengin tatillerini italyada ve ispanyada geçiren tipler oyle antalya kurtarmaz yani çoğunun yaşlı ya rus milyoner ya da arap tokmakcisi var .Kalan kızların Cogu badoo ve tinderde takılır ve her erkegi nerdeyse begenir tip mip önemli değil biraz yaklaşmaya çalışın direk tersler ya da buluşmaz badoo tinderi fotograf begenme sitesi ya da instagram zannederler sizde 100 kız beğenince vayy ne yakisikliyim potansiyel var sanırsınız bulusmak isteyende direk 300$ der saatine Aslında çok soğuk sevimsiz eğitimsiz kompleksli kızlardır Rus kızlarına göre biraz yaşarsanız anlarsınız..
    Clublerdeki kızların %90 nı ya paralı asker hemde bayağı çirkin ya da Clubten yenilen içilen masa parasından %20 komisyon alan tipler o yuzden clubte tum kızlar üşüşünce havalara girmeyin hemen hemen hepsi o klube çalışır
    Gece hayati tam aksaraydaki 90 lardaki düzen yer içer size masa hesaplarını 1000$ kitlerler çok dikkat edin burayı Ukrayna ile karıştırmayın çok hayal kırıklığına uğrarsınız onu söyliyeyim onun dışında biliyorum ki karamsar bir tablo çizdim ama gerçekler bu napalım iş yapmak isterseniz evrak toplamaktan belgelerden vergilerden hayattan soğursunuz bırakıp kaçarsınız , iyi tarafı yok mu var en azından fazla ırkçı değiller cıvıl cıvıl genç bir nufus ama mc donalds burger kingle büyüyüp o bildiğiniz slav ırkının güzelliğini kaybeden bir gençlik çok paranız varsa gelin yazın görün dicem ama o parayla avrupada çok daha güzel yerler var güvenli güzel sakin bir şehir ben ofis iş var diye burdayım
    internette şu saçma sapan minski tanıtan bloglari siteleri görünce şok oluyorum belki adam 2 gün gitmiş öve öve biteremiyor acaba diyorum biz başka ülkede mi yaşıyoruz diye direk 3 kağıt
    sorularınız var ise buyrunuz
    hocam bilgiler için teşekkürler. çok pahalı ülke olduğunu, ve kız olayları kolay olmadığını yazmıştım.

sen iş yapıyorsun minskte? kendi işin mi yoksa Türk firması?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.