Şimdi Ara

BELÇİKA'DA PAHALI MAZOTA İSYAN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 5 Haziran 2008; 3:37:20 >
  • Belki bir kaç ana habere konu olur.
    Belki Baykal saçma sapan muhalefet eder.
    Belki hükümet adına birisi bir şeyler söyler.
    Belki bir kaç kampanya çağrısı olur.
    Belkiler uzar gider.

Kesin olan şu ki zamlar durmaz.

Bir hafta kimse özel arabasına binmesin deseler?

Neyse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: msky77

Belki bir kaç ana habere konu olur.
    Belki Baykal saçma sapan muhalefet eder.
    Belki hükümet adına birisi bir şeyler söyler.
    Belki bir kaç kampanya çağrısı olur.
    Belkiler uzar gider.

Kesin olan şu ki zamlar durmaz.

Bir hafta kimse özel arabasına binmesin deseler?

Neyse...

+10
  • quote:

Orjinalden alıntı: kzm_61

adalet midir sizce bu? gerçekten yazık boşa giden paralara. içim acıyor.

O paralar boşa gitmiyor arkadaşım.
    Gemicikler, BMW 7'cikler vs alınıyor
  • Burda kimse ayaklanmaz. Nedenmi ? Çünkü bu zamlardan en çok etkilenen alt-orta gelirli kesimin çoğu AKP'yi üst üste 2 kere hükümetin başına getiren kesimdir. Kendimizi kandırmayalım.
  • yaw arkadaşlar belki bu 50. okuduğum yaktı zammı yazısı. daha şunu anlayamadık, ya da ben anlamadım, 2 gün arabaya binmeyelim, 5 gün yakıt almayalım, benzinliğe gitmeyelim, fare dağa küsmüş hesabı. almazsan alma derler. bak adamlara naapmışlar. ha demiyorum ben ortalığı karıştıralım, yakalım, kıralım dökelim. olmaz tabi. ama mantıklı akıllı etkili tepki göstermek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 5 Haziran 2008; 15:33:39 >
  • usak haklısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

yaw arkadaşlar belki bu 50. okuduğum yaktı zammı yazısı. daha şunu anlayamadık, ya da ben anlamadım, 2 gün arabaya binmeyelim, 5 gün yakıt almayalım, benzinliğe gitmeyelim, fare dağa küsmüş hesabı. almazsan alma derler. bak adamlara naapmışlar. ha demiyorum ben ortalığı karıştıralım, yakalım, kıralım dökelim. olmaz tabi. ama mantıklı akıllı etkili tepki göstermek lazım.

Bu yazdıklarınızın hiç birisi fayda etmez. 3 gün almazsınız, 5 gün almazsınız, 20 gün almazsınız ama en sonunda gidip almak zorunda kalırsınız.

Bazıları araçlarına "Bu arabada dünyanın en pahallı yakıtı kullanılmaktadır" türü şeyler yazmaktalar ama bana göre bununda bir etkisi yok. En fazla görende bir gülümsemeye yol açıyor, o kadar. Espri arasında kaynayıp gidiyor.

Benim fikrimce olabilecek en etkili protesto (veya uyarı) şu aşağıdaki yazıyı araçlara yapıştırmaktır. Bu yazı araçlar üzerinde ne kadar çoğalırsa, ne kadar yaygınlaşırsa etkisi de o kadar büyük olur ve en hızlı biçimde bir çözüm getirir.

"DÜNYANIN EN PAHALLI BENZİNİNİN HESABI SANDIKTA SORULACAKTIR!"

VEYA

"DÜNYANIN EN PAHALLI MAZOTUNUN HESABI SANDIKTA SORULACAKTIR!"

edit: kelime hataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihg70 -- 5 Haziran 2008; 19:44:26 >

• yüce halkımızın seçtiği hükümet mazot zamlarına ve buğday başta olmak üzere hiç bir bakliyatın vb'nin aşırı zamlarına engel olamadığı için ekmek 85 kuruş oldu uşaklar. helal olsun halkımıza
  • quote:

yüce halkımızın seçtiği hükümet mazot zamlarına ve buğday başta olmak üzere hiç bir bakliyatın vb'nin aşırı zamlarına engel olamadığı için ekmek 85 kuruş oldu uşaklar. helal olsun halkımıza

ewt bi de işin o yönü var. Benzine zengin malı deniyordu, ama ekmek ve mazota kılıf bulmak zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

quote:

yüce halkımızın seçtiği hükümet mazot zamlarına ve buğday başta olmak üzere hiç bir bakliyatın vb'nin aşırı zamlarına engel olamadığı için ekmek 85 kuruş oldu uşaklar. helal olsun halkımıza

ewt bi de işin o yönü var. Benzine zengin malı deniyordu, ama ekmek ve mazota kılıf bulmak zor.

evet arkadaşım. ama bunların hiçbirin gören yok. sorsan herşey süper.

ayrıca; sandıkla tehdit edemezsiniz, çünkü takan yok. ancak haziran ayında kömür dağıtırsanız.

• quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Kardeş iyi güzel hoş anladık trabzonlusun da herkeze uşak demesenn

Burdan bakılınca cok sevimli gorundugunu soyleyemem.

sana keke desin bencede
  • yav beyler sanki önceki hükümetler zamanında pahalı benzin kullanmıyodunuz yapmayın ya bizim devletimiz vergi devleti bundan sonraki hükümetlere kim gelirse gelsin aynı şey devam edecek devletin en kolay aldığı vergilerin başında akaryakıt sonra maaşlı çalışanlardan aldığı vergiler garanti para bunlar kimse bundan vazgeçmez devlet politikasının kökten değimesi lazım
  • otobüscü kamyoncu taksici el atsa görün bakim nasıl inyor ötv kdv
  • Belçikadaki benzin mazot fiyatları Türkiye'dekinden çok farklı değil arkadaşlar.
    Her ikisi de bizdeki gibi 3 ytl'nin üstünde. Devlet sağolsun çok vergi alıyor burada da.
    Yalnız bizim halkımız o kadar duyarlı mıdır, benzine ödediği 3 liranın 2 lirası direk devlete verilmektedir, bunun farkında mıdır bilinmez...
    O verilen paralar ne olmaktadır, onun da detayını sormaz?!
  • kısacası koyun gibiyiz.sadece çoban değişiyor..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.