Merhaba herkese. Dün Belçika'ya turistik tatil amaçlı vize başvurusunda bulunmuştum. Bugün konsolosluktan aradılar ve "Belçika'da yaşayan bir arkadaşınız var mı?" diye sordular. Soruda çok ısrar edince "Kesin bir iş var bunda" diyerek "evet bir arkadaşım var" dedim. "Onun yanında mı kalacaksınız" dedi, "hayır" dedim. "Arkadaşınızdan referans yazısı gerekli dediler şu şu tarihlerde, şu otelde kalacak şeklinde." Tamam dedim kapattım. Belçika'daki arkadaşıma ulaştım. "Böyle böyle oldu" dedim. O da yakın zamanda başkasına referans verdiğini kısa zaman içerisinde yeniden referans vermesinin sıkıntı çıkaracağını, konsolosluğu aramamı ve turist olduğumu söylememi istedi. Şimdi ben konsolosluğu arayıp ne diyeyim bir türlü çözemiyorum. "Arkadaşımın yanında kalmayacağım neden ondan referans istiyorsunuz" gibi bir şey mi demeliyim. Böyle bir durum başına gelen var mı? Tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme