arkadaslar bir bisiklet almayı düşünüyorum.. söyle bir ilana rastladım.. fiyatı gayet uygun.. tavsiye edermisiniz ? sadece selesi biraz tipsiz duruyor, onu degistirdigimiz zaman güzel bişiy olacağa benziyor.. siz ne dersiniz ?
Tip - Model MTB MAN, (26'') ( Model : CUMULUS) Vites takımı 21 VİTES, SHİMANO Kadro AMORTİSÖRLÜ KADRO, ÇELİK BORULU Ön maşa AMORTİSÖRLÜ Ayna-Kol ÇELİK, PLASTİK KAPLI ZİNCİR MUHAFAZALI 48/38/28 DİŞ Fren takımı V - TİPİ FREN, ÇELİK, PLASTİK KAPLI Jant ALÜMİNYUM, 26''X1.50'' Lastik 26''X2.00" MTB TİPİ Renk BORDO/GRİ - İLANA KONAN RESİMDEKİ RENK
kesinlikle almaa...
öncelikle bir bisiklet alacaksan zamanında büyük paralar döküp babalarının kızlarına aldıkları bianchi, bisan gibi markaların düz kasa (ortadan amortisör olmayacak) olanlarından almaya bak.. nası olsa balkonda yada apartmanın önünde çürümeye terk edilmiş olduklarından sana uygun fiyata vereceklerdir.. pas falan önemli değil.. vites shimano, fren elcikleri kabloları falan hasar görmemiş temiz olsun.. en önemlisi bisikleri ters çevir ve jantları sağa sola oynatmaya orta göbekten sağa sola yada yukarı aşağı oynama var mı bunu tespit etmeye çalış.. kızdan al demenin sebebi bu, zira ben bisikletleriyle kaldırımlardan atlayan kızlara hiç rastlamadım... aynı işlemi pedalların ve gidonun bulunduğu göbeklerede uygula.. sorun yoksa al gitsin..
gelelim bahsettiğin modele. çok dandik bir model , vitesleri bile shimano deyil üzerinde absürd çin markalarının malzemeleri var.. ağır, hantal ve kullanışsız.. dandik ötesi, kesinle uzak dur, ortadan amartisörlü model alma.. öncen amartisörlü tercih etmende bir sakınca yok..