Şimdi Ara

Belek Otel Seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Belek'te Novias dionis hotelde fiyatı çok uygun diye kaldım.
    Bütçesi benim gibi kısıtlı olanlara tavsiye ederim. F/P olarak çok başarılı. Seyahat halinde olduğum için mobilden uzun uzun yazmak istemedim, sonra yazarım diye.
    Merak eden, soru soran olursa ayrıntılı yazabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiskici_gonzales -- 13 Haziran 2016; 11:26:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEMDEL kullanıcısına yanıt
    merhaba,

Otelinizi edinmediyseniz yardımcı olabilirim. Tatil ile ilgili ayrıntılı olarak tatilimmm.blogspot.com.tr den de ulaşabilirsiniz
  • wiskici_gonzales W kullanıcısına yanıt
    Merhaba crystal sunset in denize mesafesi vardır fakat aqua parkı çok iyidir denize sıfır olsun aquasıda olsun derseniz benim tavsiyem crystal tat beach tir.
  • seçeneklerde crystal olan bir arkadaşa MAXX royal önermek çok mantıklı olmuş :)

Belek'te değil ama Nirvana Lagoon Villas çok iyidir geçen sene uygun fiyata getirmiştik, diğer crystallar ile karıştırılmamalı.
    Eğer bütçe oteli aranıyorsa FİYATINA göre bu yıl gittiğim RUBI iyidir ama dediğim gibi fiyat/kalite olarak söylüyorum bunu zira bu hafta için 2 kişi 7 gece 2300 gibi bir fiyat çıkıyor zubizu ile birleşirse 2180 gibi bir fiyata iner.
    Yok bütçe daha üste çıkar derseniz Voyage derim.
    MAXX Royalde 3 kez kaldım ama yemek içki vs cidden güzel ama belirtilen fiyatlara değer mi? Bence hayır. gecelik 1160 TL/ kişi başı fiyat çıkıyor temmuz sezonu için.. Yuh yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiskici_gonzales

Belek'te Novias dionis hotelde fiyatı çok uygun diye kaldım.
    Bütçesi benim gibi kısıtlı olanlara tavsiye ederim. F/P olarak çok başarılı. Seyahat halinde olduğum için mobilden uzun uzun yazmak istemedim, sonra yazarım diye.
    Merak eden, soru soran olursa ayrıntılı yazabilirim.

Bu otel ile ilgili deneyimlerinizi yazarmısiniz. 2 kisi ve 1 bebeğimizle gideceğiz. Otel bu sene el değiştirmiş ve çeşitli internet ortamındaki bu seneki yorumlari çok iyi. Odalar- yemek ve içecek- çocuklar icin aktivite- Deniz vb konularda bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Ayrıca bu otelle bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum

27.06.2016-02.08.2016 6 gece 2 kisi 2180 gibi bir fiyati var

• Mesajınızı yeni gördüm ve yanıt için çok geç kaldım sanırım, kusura bakmayın lütfen.

• quote:

Mesajınızı yeni gördüm ve yanıt için çok geç kaldım sanırım, kusura bakmayın lütfen.

Estağfurullah ne kusuru. Rezervasyonu yeni yaptırdım sayılır. Çok kararsız kalmak ile birlikte forumdaki tavsiyeler ile SUENO GOLF BELEK yer ayırttım. 25-30 Temmuz 5 gece. Özellikle Alva Donna ile arasında kaldım. Umarım pişman olmayız. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMDEL

quote:

Mesajınızı yeni gördüm ve yanıt için çok geç kaldım sanırım, kusura bakmayın lütfen.

Estağfurullah ne kusuru. Rezervasyonu yeni yaptırdım sayılır. Çok kararsız kalmak ile birlikte forumdaki tavsiyeler ile SUENO GOLF BELEK yer ayırttım. 25-30 Temmuz 5 gece. Özellikle Alva Donna ile arasında kaldım. Umarım pişman olmayız. Teşekkürler

İyi tatiller, sueno delux u de kullanabiliyorsunuz sanırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.