Iyi hos guzelde ben bu siteye yuklenmis bir tane bile bluray bulamadim desem abartmis olmam herhalde elinizde bu siteye yuklenmis filmlerin oldugu site var mi acaba_?
konuyu arıyodum buldum
yaw ben hiçbişey anlamadım üye oldum dediklerinizi yaptım ama bi tablo çıkıyo orda nickler felan yazıo kaç gün aldıkları yazıo ama bn nickimi bulamadım bi saat yazıo ondan sonramı verecek bana beleşiii
quote:
Orijinalden alıntı: notstock...
yaw ben hiçbişey anlamadım üye oldum dediklerinizi yaptım ama bi tablo çıkıyo orda nickler felan yazıo kaç gün aldıkları yazıo ama bn nickimi bulamadım bi saat yazıo ondan sonramı verecek bana beleşiii
arkadaşlar bu siteleri deniyorum ama bir türlü alamadım bilmedigimiz bir ayrıntı olabilirmi bilgisi olan varmı
quote:
Orijinalden alıntı: hermias
arkadaşlar bu siteleri deniyorum ama bir türlü alamadım bilmedigimiz bir ayrıntı olabilirmi bilgisi olan varmı
Son atılan mesaj zamanına baktın mı dostum? 25 Temmuz 2010; 13:29:10
1 ay geçmiş..
Dostum! 1 ay gecmiş evet bende gorebiliyorum da ben onu mu sormuşum ?
quote:
Arkadaşım bu konuda cahilsen verdiğin cevabada dikkat edeceksin. Adam orada bir site acıpta 1 yıl boyunca beleş account dağıtmaz millete. En fazla 2-3 günlük olur o.
quote:
Orijinalden alıntı: RealKiss
quote:
Arkadaşım bu konuda cahilsen verdiğin cevabada dikkat edeceksin. Adam orada bir site acıpta 1 yıl boyunca beleş account dağıtmaz millete. En fazla 2-3 günlük olur o.
cahal her yerde
kazan modlayan adamdanda bu cevap beklenir bravo hic girip baktın mı acaba uygulama hala devam ediyormu diye sordugum soruda cevap vericeksen buyur yaz yoksa kasma kendini ...
1 week reno 2010-08-30 13:59:50 1 day tito 2010-08-30 13:59:30 1 day newuser 2010-08-30 13:59:22 1 day core155552 2010-08-30 13:58:43
şakşakcı heryerde var.....
free user'a bu kadar işkence çektiren bir host daha görmedim