burada yazmanın ne sakıncası var da pm atılıyor ben onu anlamadım.
Balero forum kurallarını okursan neden burada ftp yada web adresi verilmediğini anlarsın.
ya banada banada bide bu ftpleri nereden bulduğunuzu söyleyebilirmisiniz çok büyük sevap kazanırsınız
arkadaşlar rica etsem bana da bi ftp sitesi söyler misiniz ? 128 adsl aldım 1 ay önce , 1 aydır hiç bi divx indiremedim , p2p'lerden sadece mp3 indirebildim. İlk divx'imi indirmek istiyorum. Lütfen yardımcı olun , bende net'ten divx indirenler kervanına katılmak istiyorum...
bu sitelere gir film adlarından arattığında bulduğu ftp adreslerini veriyor bulduğu ftp adreslerine girdiğindede bir sürü film cıkabiliyor
lord of the rings - kill bill v.s. filmleri arattırıp indirdik ftp sitelerinden
bizede pm atın yaw
ya çok geç inidiriyor bazen indirmiyor
ben genelde bulduğum ftp adreslerinden tek 700 mb olarak değilde rar uzantılı bölünmüşleri indiriyorum flashget ile 1 gün bile sürmeden indirdiğim oldu ftp sitelerinden kazaa programında 1 günde indirmek zor ama flashgetle indirirken 10 kb altına düşmüyor bu arada adsl kullanıyoruz modem için aynı şey geçerli değil
ama bazen indirmiyor kilavuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme