Şimdi Ara

beleş g l a d i a t u s charı isteyen!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan oynadığım ve 144 lewel olduğum oyundan bahsetmek istiyorum oyunda şuan event var yeni yapıldı ve tam 6 saat zamanınız var oyuna vericeğim linkten hemen üye olanlar event bitmeden hemen eventten faydalanabilicekler...

ayrıca linkten üye olupta 10 lewel olan herkese tekil set vermekteyim bu fırsatı kaçırmayın derim 6 saat için de üye olabildiğiniz kadar üye olursanız seviniriz ben burda açıklıcam üye olanları ve hemen sizi klana alıp yardımınıza koşucam...

http://www.fallensword.com/?ref=55268 bu linkten üye olanlar kazanıcak arkadaşlar ayrıca linkten üye olan ilk 20 kişi ye tekil kristal item verilicektir buda bilgilerinize linke tıklayın kazanın....

http://www.fallensword.com/?ref=55268 bana msn den ulaşmak isteyenler için msn : ceycey_bountry@hotmail.com

linkten üye olan 20. ve son kişiye 27 lewel g l a d i a t u s charı verilicektir charın tüm stadları 90 dır vuruşu ise 100 120 arasıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desroque -- 2 Nisan 2008; 15:00:17 >

• eventten yararlana bilmeniz için 5 saat kaldı ufak bir bilgi eventler sadece 5 ayda bir yapılır yani bu demektirki yılda 2 kere event yapılıyo kaçırırsanız çok üzülürsünüz...

ilk üye olan arkadaş,

tomraider kendisine teşekkür eder diğer arkadaşları bekleriz...
  • apocalz üye olan 2. arkadaşımız...

20. üyeye g l a d i a t u s charı için hızlı olun bu arada 5 saat kalmıştır event bitmesine...
  • site goctu yenileme yapiolar galiba bu arada bende oynuom fallen daha yeni basladim
  • abowww yeni legendry geldi millet üye olan herkese verdiğim linkten ama herkese legendry seti verilicektir 6 saat tik yeni event gelmiştir...
  • site gelmiştir 3. arkadaşımız alpinidir....

üye olan arkadaşlarım en erken 25 lewel olursanız tüm tekil itemleriniz tarafımdan karşılanacaktır taki 80 lewel olana kadar....

http://www.fallensword.com/?ref=55268 üye olun kazanın
  • ben bu pazarda para verdim kazandim acik arttirmada ama nerden alcam itemleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üye oldum
  • açık arttırma tarzında olduğun için en yüksek fiyatı veren kapıyo itemi :D son saniyede bile senden yüksek veren adamlar çıkıyo hal öyle olunca kafayı yememek elde deil :D genel de onu yapmayı çok seviyorum adam kafayı yerken ben gülüyorum
  • Bende gelım nıck : Xanelon333
  • linkten üye ol bana mesaj geldiği anda ismin yazılır buraya
  • Üye oluyorum.
  • daha sonra olucam sanırım 1.5 milyon kişi aynı anda oyunda leg için savaşınca site çöktü...
  • Create New Accaunt'a bastım olmadı...Bir daha da açılmadı...
  • site çöktü türkiye saati ile 8 de yeniden açılıcak...
  • Ee tekrar açıldı bende nasıl oldu çöktüyse saat 18:40 şuanda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.