Şimdi Ara

beleş premium hakkında... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blader bak tıkladım senin werdiğin Link join now free war oraya mı tıklıccaz? We paypal dan üyeLik aLdım .Oraya giriş yaparken id olarak msn adresini mi wercez?

Tm.Ordan üyeLik aşamasına geLdim ama orda bi şık war. PayPal E-mail Address For Payments. Bu şeKil oraya ne yazcaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulto -- 11 Haziran 2007; 16:25:20 >
  • paypaldan knightla alışveriş yapılıyo mu kesin birşey bilen yok mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulto

Blader bak tıkladım senin werdiğin Link join now free war oraya mı tıklıccaz? We paypal dan üyeLik aLdım .Oraya giriş yaparken id olarak msn adresini mi wercez?

Tm.Ordan üyeLik aşamasına geLdim ama orda bi şık war. PayPal E-mail Address For Payments. Bu şeKil oraya ne yazcaz?

paypala giriş için emaiil adresini kullanıcan .
    adbux a üye olurkende evet, join us diyeceksin.

PayPal E-mail Address For Payments. burayada email adresini yazacaksın aynı emailii kullan hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itemseller -- 11 Haziran 2007; 16:31:48 >
  • beyler paypaldan üyelik alacamda sing up diyince 3 tane acccount alımı gelio neyse basacaz sölerseniz seviniim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lBeToNnl

quote:

Orjinalden alıntı: skeleto031

Ne DiyoNNNNNNNN

niye EŞŞEK kadar yazıyon

• quote:

Orjinalden alıntı: koxp

beyler paypaldan üyelik alacamda sing up diyince 3 tane acccount alımı gelio neyse basacaz sölerseniz seviniim

1. sine tıkla karrdeş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: itemseller

evet bir kaç gündür karşımıza beleş premıum almanın yolları çıkıoyr fakat kmse bir kesinlik göstermiyor.
    ben herşeyiyle olayı inceledim arkadaşlar.
    öncelikle paypal üzerinden para kazanmanız halinde para yatması için paypal üyeliği alıyorsunuz.
    daha sonrahttp://adbux.org/?r=engineerpro bu siteden bir reklam için üyelik alıyorsunuz.
    (ordaki engineerpro tavsiye eden üyenin adı isterseniz boş bırakın ama boş bırakmazsanız ben de para kazanabilirim)
    ve daha sonra üyeliklerinizi aktifleştirin mail adreslerinize gelen linkleri takip ederez.
    şimdi adbux.org da login olarak para kazanmaya başlıyoruz.
    login olduktan sonra surf ads var orayı tıklayalım.
    10 tane falan site açılacak hepsini teker teker tıklayacaksınız.
    birini açın 30 sn saysın done desin üstte kapatın siteyi.
    daha sora verilen diğer linkte aynı şeyi yapın.
    hepsini teker teker tıkladıktan sora her site açmanız için 0,1 dolar kazanacaksınız.ne yazıkki günde bir kere tıklanabiliyor bu sitelere her gün login olup siteye giriş yapıp linkleri tıklamanız gerekiyor.daha sora 10 dolar biriktiğinde paranız paypal hesabınıza yatıyor.
    sizde paypalı kullanarak 10 dolara veya ne kadar para elde ettiyseniz ona göre premium veya csh alın.eğer ko da harcamak istemiyorsanız alışveriş sitelerine girip harcayın.

umarım akıllarda soru işareti kalmamıştır.okuduğunuz için teşekkürler..

Sen yaptınmıki emin olalım

• önyargılı olmasan kendin için iyi olur.
    yaşın küçük bişey demiyorum sana
    quote:

Orjinalden alıntı: kosu_basladı_

quote:

evet bir kaç gündür karşımıza beleş premıum almanın yolları çıkıoyr fakat kmse bir kesinlik göstermiyor.
    ben herşeyiyle olayı inceledim arkadaşlar.
    öncelikle paypal üzerinden para kazanmanız halinde para yatması için paypal üyeliği alıyorsunuz.
    daha sonrahttp://adbux.org/?r=engineerpro bu siteden bir reklam için üyelik alıyorsunuz.
    (ordaki engineerpro tavsiye eden üyenin adı isterseniz boş bırakın ama boş bırakmazsanız ben de para kazanabilirim)
    ve daha sonra üyeliklerinizi aktifleştirin mail adreslerinize gelen linkleri takip ederez.
    şimdi adbux.org da login olarak para kazanmaya başlıyoruz.
    login olduktan sonra surf ads var orayı tıklayalım.
    10 tane falan site açılacak hepsini teker teker tıklayacaksınız.
    birini açın 30 sn saysın done desin üstte kapatın siteyi.
    daha sora verilen diğer linkte aynı şeyi yapın.
    hepsini teker teker tıkladıktan sora her site açmanız için 0,1 dolar kazanacaksınız.ne yazıkki günde bir kere tıklanabiliyor bu sitelere her gün login olup siteye giriş yapıp linkleri tıklamanız gerekiyor.daha sora 10 dolar biriktiğinde paranız paypal hesabınıza yatıyor.
    sizde paypalı kullanarak 10 dolara veya ne kadar para elde ettiyseniz ona göre premium veya csh alın.eğer ko da harcamak istemiyorsanız alışveriş sitelerine girip harcayın.

umarım akıllarda soru işareti kalmamıştır.okuduğunuz için teşekkürler..

Sen yaptınmıki emin olalım

• yani 100 gun de yanı ortalama 3.5 ay da 10 dolar .. onun yerine 8 dolar bronze .. 3 ay bekleme .. gereksiz..ama yinede bilgi için saol ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xrapperx

yani 100 gun de yanı ortalama 3.5 ay da 10 dolar .. onun yerine 8 dolar bronze .. 3 ay bekleme .. gereksiz..ama yinede bilgi için saol ..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BacardiiFreezer

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BacardiiFreezer

bakınhttp://adbux.org/?r=BacardiiFreezer
    burdan üye olucaksınız yukarıda register var

kardeş bak benm topicim. bu tamammı?
    neden emek çalıyosun ben herkeese en detaylı şekilde anlattım sen emek çalıyosun yazık:(

Ne alakası var
    bu nun hakkında topic dünde açıldı

sende bugun emek çaldın o zaman

isteyen istediğini söyler özgür bi forum burası

ayrıca senin yaptığın emek çalmak değilmi

direk olarakwww.adbux.org olarak verebilirdin siteyi

neden bu şekilde vermedin

bak ben üstte yazdım kihttp://adbux.org/?r=engineerpro ile üye olursanız bende faydalanabilirim .körmüsün?

he tamam bende seni seviyorum takma kafana

• peki bu para bnm hesabıma ne zaman yatıcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: koxp

peki bu para bnm hesabıma ne zaman yatıcak

10 dolar olunca paypay hesabına yatıracaklar.
  • ko için yapıyosanız bi işe yaramaz
  • Güzel konu saol
  • höh ayda 3 $ kazanıyosun yani 3 ay da anca 1 aylık premium parası :)
    Edit: $ yerine + koymuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur54529 -- 14 Haziran 2007; 0:24:09 >
  • gercekten calisirsa yaparim da su paypalde kredi karti bilgileri fln istiyo onlari napcam benim kredi kartim yok ?

• quote:

Orjinalden alıntı: djbelaaa

gercekten calisirsa yaparim da su paypalde kredi karti bilgileri fln istiyo onlari napcam benim kredi kartim yok ?

arkadaşlar kredi kartı bilgisi vermenize gerek yoktur.

2. bir soru ise paypal ile ko nun alışveriş yapmaması ben bu sorunu da çözdüm.

paypal da 10 dolarınız biriktiği zaman yapacağınız iş paypal.com a girip orda belirtilen miktarı kredi kartı hesabınıza yatırmak.

3. bir konu ise 3 ayda bir premium parası çıkarmak diyor arkadaşlar evet doğru 3 ayda pre parası çıkıyor fakat tüm bunları yapmak günde 10 dk nızı ya alıyor ya almıyor .
    ayrıca başka arkadaşlarınızı da davet ederek daha çk kazanabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bur_ak47

Güzel konu saol
    />

saol kardeş ben bilgi paylaşmak istedim.
  • edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juba13Tv -- 12 Haziran 2007; 16:46:09 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.