Şimdi Ara

beleş tarayıcıdan fax gönderen program varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar beleş tarayıcıdan fax gönderen bildiiniz program varmı

• Yok galiba ..
    Bizim bi arkadaş da ilgilenmişti bi ara ucuz belli bi fiyatı var.
  • Eğer işletim sistemin Xp ise bildiğim kadarı ile içinde fax desteği var. Fax sürücüsünü yükleyip ayarları yaptıktan sonra dosyayı yazdır diyip (herhangi bir programda excel, word, paint, tarayıcı programı.......) fax'ı seçip dosyayı faxlayabiliyorsun.

Nasıl aktif edileceği ve ayarları hakkında pek bilgim yok. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir sanırım.
  • Windows XP Yardım dosyasından alıntı.... Daha fazlası için yardım dosyalarına bakabilirsin.

Faks'ı kullanmaFaks, tüm faks olanaklarını bilgisayarınızdan kullanmanızı sağlar. Faks ayarlarını yapılandırabilir, faks gönderip alabilir, faks etkinliğini izleyebilir ve arşivlenmiş fakslara erişebilirsiniz. Faksı kullanarak, faksları bilgisayarınıza bağlı yerel bir faks aygıtı ile veya bir ağdaki faks kaynaklarına bağlı uzak bir faks aygıtı ile gönderip almayı seçebilirsiniz.

Faks, Windows Kur sırasında varsayılan olarak yüklenmez.

Faks bileşenini yüklemek için
    Denetim Masası'nda Program Ekle veya Kaldır'ı açın.
    Windows Bileşenlerini Ekle/Kaldır'ı tıklatın.
    Windows Bileşenleri Sihirbazı'nda, Faks Hizmetleri onay kutusunu seçip, ekranınızdaki yönergeleri izleyin.
    Notlar

Kurulumdan sonra Faks'ı açmak için Başlat'ı tıklatın, sırasıyla Programlar'ın, Donatılar'ın ve İletişimler'in üzerine gelip Faks Konsolu'nu tıklatın.
    Faks kullanma hakkında ayrıntılı bilgi için, Faks Konsolu'nda Yardım'ı tıklatın.

• yahoo'nun var ama ülkemiz için geçersiz
  • www.netFaks.com

Faks cihazına / telefon hattına gerek olmadan 190 ülke ve Türkiye’ye ister tek istek toplu (bir seferde 500) faks gönderin. Üye olun, kontör yükleyin ve faks göndermeye başlabilirsiniz.

netFaks
    info@netfaks.com
    Tel:90 216 450 24 16
    (ücretli bir hizmettir)
  • merhaba tuzunas ,

InterFAX ile sadece 20 YTL ile 85 sayfa faks gönderebilirsiniz. Detay için 0 216 450 24 16 veyawww.InterFAX.net/tr

InterFAX TR
  • quote:

Orjinalden alıntı: InterFAX

merhaba tuzunas ,

InterFAX ile sadece 20 YTL ile 85 sayfa faks gönderebilirsiniz. Detay için 0 216 450 24 16 veyawww.InterFAX.net/tr

InterFAX TR

GÜZEL BİR REKLAM ...

• quote:

Orijinalden alıntı: InterFAX

merhaba tuzunas ,

InterFAX TR

Güvenilir bir firma mı?
  • tuzunas Sordu : Tarih 14 Temmuz 2004; 21:17:11
    arkadaşlar beleş tarayıcıdan fax gönderen bildiiniz program varmı

InterFAX Cevapladı : Tarih 11 Kasım 2006; 13:34:09
    InterFAX ile sadece 20 YTL ile 85 sayfa faks gönderebilirsiniz. Detay için 0 216 450 24 16 veya

kalpakci sordu: Tarih 6 Aralık 2010; 19:46:39
    Güvenilir bir firma mı?

xxxx cevapladı : Cevap muhtemelen 2012 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan -- 7 Aralık 2010; 12:22:02 >
  • Güzel bir başlık olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resident

Güzel bir başlık olmuş

"tan" arkadaşın tespiti harika olmuş. Baktıkça gülüyorum hala. Nedense tarihlere dikkat etmemiştim hiç yazarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 8 Aralık 2010; 1:23:24 >
  • Yıl 2016:

quote:

Hort !. Fax nedir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.