Arkadaşlar sadece destek veriyorum demekle olmuyor işte, sonuçta bu platform bireylerin paylaşımına dayalı bir platform bu yüzden izlediklerimizi paylaşalım. Bakın üst konu açıldı, kaç gündür yeni mesaj atan yok bu gidişle kapanacak. Gerçi belgesel film gibi bir şey olmadığı için daha az izliyoruz bu yüzden paylaşım yapmak da sınırlı kalıyor ama yine de biraz çabayla bir düzen oluştuluabilir. Bu arada dün gece NTV'de Suç Bilimi adlı belgeselin ilk bölümü verildi tekrarı pazar günü galiba sitesinden öğrenebilirsiniz, güzeldi tavsiye ediyorum.
Süper bir fikir
Ayrı başlık açılırsa çok daha iyi olur, üst konu veya ana konu yetersiz ya da ilgisiz kalır. Avcılık ve Havacılık gibi sinek avlayan forumlar varken Belgesel başlığının düşünülüp de hayata geçirilememesi yazık olur.
Destekliyorum
Destekliyorum ama ilgi olur mu emin degilim. Sonuçta 70 milyonluk Türkiyede belgesel izleyen toplasan 50 kişi var.
Bende destekliyorum arkadaşlar bütün gün History Channel belgesellerinden kendimi alamıyorum.
herzaman foruma giremiyorum dolayısıyla pek mesajda atamıyorum ama her akşam tüm belgesel kanallarını gezerim mesela bugün saat 22:00 da History Channel'da Hercules belgeseli var kaçırmayın derim
destekliyorum.belgesel iyidir heleki astrofizikle ilgili olanları.
Artık üst konu var orada paylaşım yapılabilir daha destek felan gerek yok farklı bir başlık açmazlar yapılan yapılmış iyi forumlar
Belgesel candır...
Beyler şöyle evren , uzaylı , mısır piramitleri , şeytan , cin konulu bu 5 türden konulu izlenilebilecek belgesel önerirmisiniz he bide bermuda ile ilgilide olabilir...
Destekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Le petit prince
Kesinlikle karşı çıkıyorum. Yersiz ve gereksiz bir istek olarak düşünüyorum, böyle bir bölüm açılmayacak.