Şimdi Ara

Belirli siteler açılmamaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşama doğru belirli siteler açılmamaya başladı. Twitter arkada açık duruyordu yenilemeye çalışınca farkettim. Önce sadece Twitter ile başladı, daha sonra WordPress, Microsoft Store ve birkaç siteye daha girememeye başladım. Telefondan ve evdeki diğer bilgisayarlardan da denedim sonuç aynı. Proxy ya da VPN kullanmadığım sürece bu sitelere giremiyorum. İlk defa böyle bir sorun yaşıyorum. Benzer şeyler yaşayanlar olmuş ama genellikle sorun pcye virüs girmesinden ya da tarayıcının engellemesinden falan kaynaklanmış herkeste. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobias Sammet -- 7 Haziran 2014; 6:03:50 >

• Bilgisayarımı bugün formatladım tertemiz buna rağmen bazı siteler bende de açılmıyor genel bir şey sanırım.

http://www.websitedown.info/ adlı siteden giremediğim adresleri kontrol ediyorum açık görülüyor.

Giremediğim Siteler
    raptr.com
    hotmail.com live.com (arada gidip geliyor)
    gamebanana.com
    change.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut9334 -- 7 Haziran 2014; 9:22:15 >
  • aynı sorunlar mevcut
  • Sorun kendi kendine düzeldi beyler. Az önce pcyi açtım bi deniyim dedim giriyor sitelere. Telefondan girmekte hala sorun yaşıyordum ama o da bi 10 dakika sonra düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.