Şimdi Ara

Belkin Firması ürünlerini nasıl buluyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yorumlarınız Çok Önemli Görüşlerinizi bekliyorum

not:gelen tepkilerden dolayı değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gs_tolgaca -- 26 Haziran 2008; 11:14:24 >

• Gereksiz ve pahalı buluyorum,

Bir belkin priz grubu fiyatına alacağınız bir UPS in üzerinde zaten Belkinin sattığı surge korumalı prizler var. Back up süresi ve voltaj koruması da cabası.

Gerisini siz düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 26 Haziran 2008; 12:08:09 >
  • kaliteli olabilir ama çok pahalı...
  • Arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var. UPS'ler çalışırken ses yapıyormu ve fazla elektrik harcıyolarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_aysoy

Arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var. UPS'ler çalışırken ses yapıyormu ve fazla elektrik harcıyolarmı?

Aldığın upse bağlı. Mesela Powercom 625 de hiç ses yok. Ama 3 Kva lık başka bir ups de kullanıyorum fanının sesinden nerdeyse zorunlu olmadıkça devreye sokmuyorum. Yani kullandığın marka ve büyüklüklerine bu ses ve elektrik tüketimi değişiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koko69

quote:

Orjinalden alıntı: mert_aysoy

Arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var. UPS'ler çalışırken ses yapıyormu ve fazla elektrik harcıyolarmı?

Aldığın upse bağlı. Mesela Powercom 625 de hiç ses yok. Ama 3 Kva lık başka bir ups de kullanıyorum fanının sesinden nerdeyse zorunlu olmadıkça devreye sokmuyorum. Yani kullandığın marka ve büyüklüklerine bu ses ve elektrik tüketimi değişiyor.

Elektrik tüketimi varsa ups beni aşar, belkin korumalı priz tercih edecem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.