arkadaslar benım arcelık GNB 1568 B1 markalı bır leptopum var 4 gb ram 1 gb ekran kartı (geforce gt540 m) i5 işlemci var ama sürekli mavi ekran veya donmalar yasıyorum ve ılk leptopumu actıgımda yazı yazarken yazdıklarım cok agır yazılıyor bıraz arastırdım ben bo konuyu ama donanımsal bır bozukluk var dıye bılgıler topladım. ama bir sey dıkkatımı cektı windows görev yöneticisine girince ordan kaynak izleciye girdiğimde bellek'te olan ıslemın yanında 0 donanımsal hatası yazıyor tabı acıklayıcı olsun dıye resımde yukluyorum bu sorun sızce neden kaynaklanabılır sımdıden herkeze tessekkur ederım .... Tek Ricam sizden biliyorum arçelikten leptop alınmaz ama mecbur kalmasam hayatta almazdım o yuzden dalga gecmeyın :D :D
temiz bir windows kurulumu yap format at win7 ultimate yükle aynı sorun devam ediyorsa donanımsaldır.
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
temiz bir windows kurulumu yap format at win7 ultimate yükle aynı sorun devam ediyorsa donanımsaldır.
Büyük bir temizlik yaptım dedıgın gıbı formatımı attım guncellestırmelere dıkakt ettım ama sorun aynı yanı kısacası bana bılgısayarcının yolu gozuktu parcalarada oynama var sanırım puffff