Şimdi Ara

bellek read olamadı hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar benim bilgisayarımda myneti actıgımda oyunlarda king acmak istiyorum tam oyun acılırken (bellek read olmadı 12v155x... adresine ulasılamadı) diye bi hata veriyor bunu nasıl düzeltebilirim. bilen varsa yardımcı olabilirmi. teşekkürler

• az önce denedim king de sorun yok yeni bi son sürüm java yükle istersen bi dene buda olmadı temp dosyanı bi temizle umarım düzelir bellek ram doluyor olabilir buda sana sorun çıkartıyor olabilir javanı yukle pc bi aç kapat ama javayı tuklemeden önce bi temp dosyanı güzelce bi temizle
  • abi yeni ram aldım taktım ramle bi ilgisi oldugunu düşünmüyorum ama son cagre olarak formatlamayı düşünüyorum acaba düzelirmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sansar17

abi yeni ram aldım taktım ramle bi ilgisi oldugunu düşünmüyorum ama son cagre olarak formatlamayı düşünüyorum acaba düzelirmi.

peki arkadaşım mynet de hiç bir oyuna mı girmiyor yoksa sadece king'e mi girmiyor ? ramle alakası yok zaten ama verdiği sorunda bellek okuma sorunu diyor bence bi formatla ve güncellemelerini yap bakalım neler olacak
  • abi ben king oynuyorum ama hiç birini acmıyor.:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: sansar17

abi ben king oynuyorum ama hiç birini acmıyor.:(

abisi sen önce bi c içinde dokuman setting içine gir ordan kullanıcına gir sonra gizli dosyaları göster de ondan sonra local setting içine gir orda temp dosyası ve internet template files dosyanı bi güzelce boşalt sonra makinanı aç kapat ve java sürümünün son sürümünü yukle dene bakalım peki başla sitelerde bu tip oyunları oynayabiliyor musun ?
  • Java'yı tazele
  • mesela knight online falan oynayabiliyorum. bu arada javayı kaldırdım bana tam linkini verebilirmisiniz. indireyim.
  • http://java.com/en/download/index.jsp javanın son sürümü

burdaki yeşil linkten download edebilirsin.

Sistemin winxp sp2 ise bu bellek read olamadı hatasına karşı bir güncelleme var onu yapman gerekir.
    Ancak bu güncelleme de windows doğrulaması istiyor yani işletim sistemin lisanssızsa yapabileceğin en iyi şey SP1a ile yetinmektir.

Windowsxp SP2 de dediğim güncellemeyi yapmazsan herhangi bir uygulamada bu hatayı alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.