Şimdi Ara

Belli sitelere giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün hiçbir sıkıntım yokken bütün siteleri rahat rahat kullanırken birden bire facebook, twitter, youtube ve instagram'a girememeye başladım. Opera kullanıyorum ve girmeye çalıştığımda "bağlantı sıfırlandı", "bu siteye ulaşılamıyor" ya da ".... ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü" gibi hatalar veriyor. Vpn açtığımda ise bütün siteleri eskisi gibi kullanabiliyorum. Ios işletim sistemli telefonumda ise twitter ve facebook kullanamıyorum. Sorun ne olabilir? Ve ben bu sorunu nasıl çözebilirim? Pc'ye rest attım. Modeme rest attım. Ve sıkıntı başka kimsede yok bir tek bende var galiba. Genel bir şey olsaydı sosyal medyada twitter'da vesaire illaki görürdüm. Eğer bir şey değiştirecekse TürkNet kullanıyorum.

• Aynı sorun bende de var.
  • turk net kullanıyorum. sıkıntı bende ve diğer turk net kullanıcısı bir arkadaşımda da mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 19 Kasım 2019; 19:56:49 >
  • Bende Turknetliyim aynı sorun var
  • Aynı sorun bende de var hiç bir çözüm de yok bilgi de yok.
  • bende türknet kullanıyorum ve hayret bende giremiyorum. diğer bütün siteler sorunsuz sadece sosyal medyalara erişim yok
  • Sorun turknette sanırım aynı durumda 3 saattir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 19 Kasım 2019; 20:46:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üç dört saattir twitter youtube hiçbiryere giremiyorum. neden diye googleye bakınca gördümki türknet kullanıcılarında sorun varmış. Bende türknet kullanıcısıyım
  • kaç saattir problem var kimse çıkıp bi açıklama yapmıyor anlaşılan turk netten. insan bi mail filan atar kullanıcılarına ya ayıptır.

ekleme: sanırım her turk net li kullanıcılarda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 19 Kasım 2019; 22:4:10 >
  • ya anlamadığım mobilde girebiliyorum artık aynı wifi üzerinden pc de gene aynı giremiyorum
  • Sorun türknet kaynaklı ve bölgesel, giren de var giremeyen de.

Dns sorunu yaşanıyor.

DNS'yi aşağıdaki gibi yapıp giriş yapabilirsiniz

8.8.8.8
    8.8.4.4
  • Sorun turk.net'de evet. Geçen defa steam ağlarına bağlanmıyordu, 1 hafta uğraştım sorunu anlatabilmek için. Ben böyle rezil hizmet anlayışı görmedim. Bırakacağım kendilerini yakın zamanda...
  • TürkNet'de destek kaydı oluşturdum. Ulaşıp çözdük dediler. Çözmüşler.
  • freeboyy kullanıcısına yanıt
    o dnsleri zehirlediler kullanmayın... dyndns.org ddns kullanın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.