Şimdi Ara

Ben 10 Protectör DS inceleme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
21.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir oyun incelemesine daha hoşgeldiniz.Bugün sizler için Ben 10'u inceleyeceğim.
    Arkadaşlar yakından inceleyenler çizgi filmin seneryosunu bilir.Bir çocuk bir saat sayesinde(onmitrix) 10 tane farklı uzaylıya dönüşebilme yeteneğine sahip oluyor.Ana tema bu sonra rakipleri falan oluyor savaşıyor.Neyse ben size oyunu tanıtayım.

Oyunu iki oyun konsolunda da oynadım hem PSP hemde DS'de.PSP'de oyun 3 boyutlu olarak gidiyor grafikleri güzel bir oyun.DS'te ise oyun 2 boyutlu olarak gidiyor.Oyunu gerçekten çok beğendim PSP'de oynamak daha zevkli geldi ama DS'de oynaması ayrı bi hava veriyor.

Oyun DS'te dediğim gibi 2 boyutlu bir şekilde ilerliyor.Alt ekrandan kahramanları seçebiliyoruz.Oyun üst ekrandan ilerliyor.Ben genellikle ateş topu ve 4 kolla oynuyorum.Çizgi filmi izleyenler bilir uzaylıya dönüştüğünüz zaman bir zaman var o zaman doldumu tekrar çocuk oluyorsunuz.Burada da aynı şey geçerli ama merak etmeyin geri dolma süresi hızlı.PSP'de çocuk olduğunuz zaman canınızda doluyor ama DS'de bu geçerli değil.Yani canınızın dolması için ya bölüm geçeceksiniz ya da orada oyun içinde bulunan bazı nesneleri kırıp orada can toplayacaksınız.O nesenlerin içinden bi can bide saatin dolması için yeşil bir nesne çıkıyor onları alarak canınızı ve saatinizi doldurabilirsiniz.Düşmanlarınızı öldürdükçe onlardan sarı nesneler çıkacaktır buda can çizginizin altındaki sarı çizgiyi dolduracaktır.Sarı çizgi dolduğu zaman kahramanlarınızdan birine saldırı ekleyebilirsiniz.Bu böyle tekrarlanarak gidiyor.Oyunda ilk 2 kahramanla yani ateş topu ve 4 kolla başlıyorsunuz bölümleri geçtikçe yeni kahramanlar geliyor.

Oyunun oynanabilirliği güzel yalnız adam değiştiriken kalemle biraz zor oluyor ama o kadarda büyültyecek bir şeyi yok.Oyun DS'te ortalama 32 MB yani R4 kartınız falan varsa çok fazla bi kapasite değil.Oyun içi grafikleri 2 boyuta göre güzel sayılır ama daha güzel olabilirdi DS 3 boyutlu yapabilirdi.Ama olsun genede oynarken zevk alabiliyoruz.Oyun içi bazı görüntüler;

Umarım oyunu beğenirsiniz.

İyi oyunlar...

• Gerilerdeki bir konuda oyunun resimleri vardı.Bence de güzel bir oyun çizgifilmi ile kıyaslanamasada.Bu arada oyunun linkini ö.m. atabilir misin(Emu için değil, R4 için olanı)?

Buldum konuyu:http://forum.donanimhaber.com/m_26086871/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralik kettle -- 19 Eylül 2008; 14:16:51 >
  • Elbette atarım.Çizgi filmi gerçekten çok güzel PSP'de daha gerçekçi olduğundan zevkli ama DS'deki hava daha farklı.
  • PSP'de ve PS2 de bende oynadım ve her ikisinde de oyun mükemmel ama kolay buna göre.Ve de Cell Shade yada benzeri bir grafik stili kullanılsaymış mükemmel olurmuş PSP, PS2 ve Wii'de(Oyun Wii'de de var).

DS'e dönersek oyun çizgifilm üzerinde ilerliyor ve bu nedenle hikaye yok.Bence kötü olmuş.İyi olurmuş hikaye olsa.Bir de Pokemon Diamond gibi bir şekilde olsaydı oyun(Galiba 2.5D deniliyor) çok daha güzel olurdu.

Bu arada oyunun devamı da geliyor(Daha doğrusu 5 yıl sonrası :P) Alien Force die.O daha güzel gibi.
    http://www.gamespot.com/pages/image_viewer/frame_lead.php?pid=946122&img=1&popup=1

• quote:

Orjinalden alıntı: udkursun

PSP'de ve PS2 de bende oynadım ve her ikisinde de oyun mükemmel ama kolay buna göre.Ve de Cell Shade yada benzeri bir grafik stili kullanılsaymış mükemmel olurmuş PSP, PS2 ve Wii'de(Oyun Wii'de de var).

DS'e dönersek oyun çizgifilm üzerinde ilerliyor ve bu nedenle hikaye yok.Bence kötü olmuş.İyi olurmuş hikaye olsa.Bir de Pokemon Diamond gibi bir şekilde olsaydı oyun(Galiba 2.5D deniliyor) çok daha güzel olurdu.

Bu arada oyunun devamı da geliyor(Daha doğrusu 5 yıl sonrası :P) Alien Force die.O daha güzel gibi.
    http://www.gamespot.com/pages/image_viewer/frame_lead.php?pid=946122&img=1&popup=1

Haklısın en azından 2.5d olsaymış daha güzel olurmuş.

• ben 1 haftadır oynuyorum ve 144 yaptım ama sabır ve taktik gerekio atakları örenmek için misal en etkili vurma x x a dır x x yapıp a ya basınva çok şiddetli vurabilirsin ama a a da iyi aa yı kullanmak daha zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.