Şimdi Ara

Ben 2 hafta sonra Yeni laptop alcam. Bana yardımcı olur musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sony veya monster al lc ekranını çok iyi yapıyorlar

performans istiyorsan masaüstü alcaksın hiç bir dizüstünde üst seviyede oyun oynayamazsın

Çünkü biri şarzla diğeri 500-1000 wattlık güç kaynaklarıyla oynanıyor

masaüstüyle dizüstü arasındaki oyunda dünyalar kadar fark var (evrende nekadar disüstü varsa)

msı aldım pişmanım
  • Yenerbalcı kardeş yanlış biliyorsun
    2 sene önce alınmış HP notebokla bizim arkadaş Fifa ve chris dahil her tür oyunu çok rahat oynuyor
  • bende lg e500-uapspt var sanırım birtek işlemcileri farklı bir kaç gün önce aldım ki bundan önce asus f3sc220 dr,msı ex610 almıştım 30 gün dolmadan arızalandıklarından dolayı bu ürünü aldım şimdilik gayet memnun sayılrıım sadece wireless problemi yaşamaktayım burada tecrübeli arkadaşların sayesinde o sorunu da kısa zamanda çözeceğime inanıyorum..bence almayı düşündüğn ürün çok çok süper şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullan
  • IBM LENOVO 3000 N200 TY2BETK modeli
    # PARMAK İZİ OKUYUCULU

# İşlemci :İntel Core 2 Duo Santa Rosa Platformu, t5250 1.5GHZ
    # Ekran : 15.4" WXGA+ TFT 1280 x 800 Parlak Ekran
    # RAM : 1024MB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz
    # HDD : 160 GB 5400rpm SATA
    # Ekran Kartı : Nvidia GO7300 256MB Turbo Cache
    # Genişleme Yuvaları : VGA, External Microphone/Line-In, Headphone / Line out, IEEE 1394, RJ-11, RJ-45, S-Video out, 4 x USB 2.0, 5-in-1 Multi-card Reader (SD/MMC/MS/XD/MS Pro)
    # Dahili webcam
    # Optik sürücü: DVD Recordable (Dual Layer) 24x max.
    # Diğer : Intel 3945AbG kablosuz iletişim, Bluetooth,Parmakizi okuyucu
    # İşletim Sistemi : Vista Home Premium
    # Pil ve Pil Ömrü : Li-Ion 6 cell
    # Klavye : Q Turkçe
    # Ağırlık : 2,73 Kg
    # Garanti : 2 Yıl
  • KARDEŞ LGE500 UP22 AL TAVSİYE EDERİM ÇÜNKÜ BENDE VAR 1 AY ÖNCE ALDIM AHA ÖNCE LAP TOP KULLANMADIM AMA ÇOKİİ MASAÜSTÜ BİLGİSAYARLARI KULLANDIM SONRA LGE500 ALDIM BNM KULLANDIĞIM WORKSTATION MASAÜSTÜ BİLGİSAYARLARINA NERDE İSE EŞ DEĞER ISINMA SES YOK BR TEK HDD DEN GELEN CIZIRTI VAR ONUN DIŞINDA RAHAT RAHAT ALABİLİRSİN AMA ASUS LA AYNI FİYAT İSE ASUSU AL AMA BU FİYATA BU PERFORMANSI BULAMAZSIN AYA ARAŞTIRDIM NERDE İSE
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.