Şimdi Ara

Ben Aldırmaya Gittim Devlet Hastanesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
118.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KızılKaplan81

quote:

Orijinalden alıntı: ProHookBlitz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Kız arkadaşım aldırmıştı izi var hala

Ss at sana kız arkadasının

Ananınkini atıcakmis olurmu

Seninkinimi?

Yok seninkini onun kız arkadaşı senin anan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• başlık sakat
  • İz kalmaması diye bir şey olmaz az veya çok iz kalır. Bu cildinizin yapısına, doktorun tecrübesine ve kullanılan tekniğe bakar. Ve benler küçük ise ki ifade edişiniz öyle bırakın kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 20 Ocak 2017; 14:32:4 >
  • Doktora gittiğine emin misin kardeşim ? Kaportacı gibi konuşmuş doktorlar, lokal bile yapmıyorlarmış. Bence de aldırma bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

İz kalmaması diye bir şey olmaz az veya çok iz kalır. Bu cildinizin yapısına, doktorun tecrübesine kullanılan, tekniğe bakar. Ve benler küçük ise ki ifade edişiniz öyle bırakın kalsın.

Küçük ama rahatsız ediyor

Lazer yöntemini denicem

• quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Doktora gittiğine emin misin kardeşim ? Kaportacı gibi konuşmuş doktorlar, lokal bile yapmıyorlarmış. Bence de aldırma bu arada.

Aldiricam burnumda 2 tane var rahatsız ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dolyavarovskaya

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MUCAH1T

Dogmamis cocgunu ben ismi koyacak kadar "ben 10" kolikler varmis.

Bu arada gunah.

Günahı takan kim

Ozaman adam gibi yaratsaymis

Zaten yakışıklı değilim bari benlerim olmasın

WOWWOWWOW YANACAKSIN REIS MEVLAM SORMAYACAK MI NEDEN BOYLE DIYORSUN DIYE

Zaten yanmisim reis

Bana sormaz VİP kontenjana giriom

• 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Dogmamis cocgunu ben ismi koyacak kadar "ben 10" kolikler varmis.

Bu arada gunah.
    Dinimize küfür etmek için atılmış bir mesaj bu adamin gunah diyerek attigi gunah normali bozmaktir bi bolum ben zaten sorunludur veya yasam etkenlerinden kotu bazi kosullardan cogalir .. Her ben alinmasi gereksizdir.

Tabi tedavi kaliteli olmali ki sonuc iyi olsun

Neyse takildigim sey fetva makami gibi hmn gunah diyebilmesi . bu ne rahatlik din babanin mali mi kisinin ben durumunu mu inceledin fetva oyle verilir bene rapora psikolojiye bakilir bu kisi aldirir der makam vs diyelim fetvaya dusse konu boyledir

• Aldırma benim arkadaşım aldırdı hem iz kaldı hem geri çıktı sonra gitti tekrar aldırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ritoti

Dinimize küfür etmek için atılmış bir mesaj bu adamin gunah diyerek attigi gunah normali bozmaktir bi bolum ben zaten sorunludur veya yasam etkenlerinden kotu bazi kosullardan cogalir .. Her ben alinmasi gereksizdir.

Tabi tedavi kaliteli olmali ki sonuc iyi olsun

Neyse takildigim sey fetva makami gibi hmn gunah diyebilmesi . bu ne rahatlik din babanin mali mi kisinin ben durumunu mu inceledin fetva oyle verilir bene rapora psikolojiye bakilir bu kisi aldirir der makam vs diyelim fetvaya dusse konu boyledir

Alıntıları Göster
    Uffff be konu sahibi yazdigimi anlamamis, sende anlamamissin yaziyorsun. 3 yasindaki cocuga anlatir gibi anlatacam Ben aldirma diyorya ordaki benni cocukmismi olarak dusun dogmamis cocugunun ismi BEN hani benten cizgi filmindeki BEN. Iste o cocugu aldiraminin gunah oldugunu yazdim. Ustelik taaa 1 yil once. Hala anlattiryorsun helal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Uffff be konu sahibi yazdigimi anlamamis, sende anlamamissin yaziyorsun. 3 yasindaki cocuga anlatir gibi anlatacam Ben aldirma diyorya ordaki benni cocukmismi olarak dusun dogmamis cocugunun ismi BEN hani benten cizgi filmindeki BEN. Iste o cocugu aldiraminin gunah oldugunu yazdim. Ustelik taaa 1 yil once. Hala anlattiryorsun helal

Alıntıları Göster
    Hocam senin avatardaki tiplerin olduğu mizah şeyine ne ad veriliyordu unuttum azıcık bakıp güleyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Hocam senin avatardaki tiplerin olduğu mizah şeyine ne ad veriliyordu unuttum azıcık bakıp güleyim.

Alıntıları Göster
    https://www.google.com.tr/search?q=beyinsiz.reis&client=ms-android-om-lge&prmd=insv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiOsuLWisnaAhXGCpoKHZZ2CUAQ_AUIESgB&biw=360&bih=513

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Varmı yakınlarda aldıran

• Güzellik merkezi gibi yerlerde aldıran var mı acaba ya?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.