bu mesajı ben True Crime:streets of LA oynunu oynarken veriyor..bazen de bunu göremeden reset atıyor.. onun dışında BF1942 falan oynuyom bişey yok..
şimdi bu tam ne demek oluyor..ne yapabilirim..
arkadaşlar hiç kimse bilmiyor mu?? bi de dün MSI anakartımı bios update ediyim dedim.. bendeki 1.5 netten v1.8 indirdim.. ama bir türlü yapamadım..nasıl olucağını bilen var mı??
quote:
Orjinalden alıntı: secco24
arkadaşlar hiç kimse bilmiyor mu?? bi de dün MSI anakartımı bios update ediyim dedim.. bendeki 1.5 netten v1.8 indirdim.. ama bir türlü yapamadım..nasıl olucağını bilen var mı??
indirdiğin bios dosyasını ve aflash programını içeren zip klasörünü direk bir sürücünün ana dizinine aç(mesela c:). Sonra bir açılış disketi bul ve bilgisayarı yeniden başlatırken bunu tak. Bilgisayar ms-dos'ta açılınca önce c sürücüsüne geç, sonrada aflash.exe'yi çalıştır. Daha sonra bios dosyasının ismini program sana sorduğu zaman tam olarak yaz. Muhtemelen sana eski bios'u kaydetmek isteyip istemediğini soracak. Birini seç ve işlem tamamlanmadan sakın bilgisayara reset falan atma
dediğin programı sanırım indirdim.. c sürücüsü ntfs olduğu için c den açamıyorum..diskete attım disketten çalıştırıyorum.. dediğin gibi kaydediğim mi diye sordu.. sonra biosun adını sordu..girdim sonra bioslock var mı falan dedi..yok dedim.. sonra programlanıyor dedi..ve programlandı dedi..reboot için bas dedi..nastım.. kendi açıldı kapandı ama hala v1.5
bioslock için var dediğimde de yaptı ama yine olmadı..
Büyük ihtimal kurduğun bios sendeki ile aynıydı anakartının ve biosunun modeline göre en son biosu bulman gerekiyor.
bu genelde RAM le alakalı bir sorun, RAM ün slotunu bi değiştir arkadaşım. IRQ lar ayarlanamıyor, RAM slotunu değiştirdikten sonra da olmazsa aygıt yöneticisi > işlemci > sürücüleri tekrar yükle > kendim seçeceğim de ve windows un içindeki sürücülerden gelişmiş .. gibi bişeyler yazıyo. Zaten gelişmiş yazan sadece o var. Onu yükle, işlemcin IRQ ayarlarını tekrar gözden geçirsin. Bu da olmazsa birşey diyemiycem.
RAM slotlarını değiştirmem mümkün olmayabilir çünkü benim boardda 2 tane 533 2 tanede 400 Mhz slotu var ve benim 533 ddr2 dual ramlerim diğer slotta çalışmaz... ya neden o oyunda peki..bf1942 oynarken olmuyo..o oynunda hemen girişinde olmuyo bi yerinde oluyo..bazen 5 dakkada bazen 1 saate yapıyo..anlamadım gitti ya..
ya bu bahsettiğim sorun başına gelen yok mu hiç?? yabancı forumlarda bi dünya insan karşılaşmış.. yoksa ben avrupalılaşıyor muyum ne?
Cd de bi sorun olabilir. Ekran kartı sürücünde bi sorun vardır. Başka sürücü ile dene. Kasanın sıcaklığını kontrol et.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme