Şimdi Ara

ben artık umudu kestim pes 2010 hamachiden online oynanmıcak gibime geliyo!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlarhttp://www.gameseek.co.uk/pd/PCj6rr1htb957/PES-2010--Pro-Evolution-Soccer-2010 bu siteyi buldum acaba güvenilir mi??
  • http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCPR19-PES%202010%20Pro%20Evolution%20Soccer.html

Bugün kontrol ettim siteyi stoklara gelmiş. Siparişi verdim hemen. Alacak varsa kaçırmasın,fiyat iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCPR19-PES%202010%20Pro%20Evolution%20Soccer.html

Bugün kontrol ettim siteyi stoklara gelmiş. Siparişi verdim hemen. Alacak varsa kaçırmasın,fiyat iyi

slm arkadaşım pm attım bakarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: suvari53

amma abarttınız olayı ver 50 60 milyon al orjinalini millet intihar edecek nerdeyse sen desene işime gelmiyor benim orjinal oyun almak yok askeri ücret bilmem ne sanki herkes 500 milyon alıyor 100 milyona ayakkabı almasını pantolon almasını biliyosunuz oyuna gelince askeri ücret mesela ps 3 örnek veriyim ps 3 de kopya oyun oynanamıyor milletde normal olarak orjinal oyun alıyor demekki orjinal oyun alınabiliyormuş pc de aynı sistem olsa herkes mecburen orjinal oyun almak zorunda kalacak keşke öyle bi sistem mümkün olsa

kardesım acmalamısın yukardakı yorumunda öıllet 100 lıraya ayakkabı alıyo oyuna 50-60 lıra vermıyo dıyosun evet benımde adıdas ayakkabım var yada nıke ama bu ülkede ınsanlar bır ayakkabıyı 2-3 sene gıyıyolar senın mantıgına gore bır oyuna verelım 60 lıra bır senede tek oyun mu oynuyosunuz orjınal hadı pes alaım aldık hadı god of war alalım aldık hadı bıde fıfa alalım aldık olmadı need for speed yada assasins creed lıste uzar gıder vur bakalım hesaba ne cıkcak sacma sapan örnekleme yapmayın bu ülkedekı insanların alım gücüne göre fıyatlandırmalı oyunlar amerıkadakı bı cocuk pesı 20 dolara alırken benım aynı oyunu 20 lıraya almam gerekkı koymasın oyun alınca ama tabı herkezın alım gucu aynı degıl orjınal alanlar durumu var ki alıyo olmayanlar ölsün yada senın deyımınle nolcak canım 50-60 lıradan alın orjınal o paraya haftalıklı calısan ınsanlar var bu ulkede unutma ona göre yorum yap bı konu actık nerdeyse dövcen bizi ama burdakı her ınsan senın kadar şanslı olmayabılır daha dikkatli yorumlarda bulunalım

• quote:

Orijinalden alıntı: illegal_sair

quote:

amma abarttınız olayı ver 50 60 milyon al orjinalini millet intihar edecek nerdeyse sen desene işime gelmiyor benim orjinal oyun almak yok askeri ücret bilmem ne sanki herkes 500 milyon alıyor 100 milyona ayakkabı almasını pantolon almasını biliyosunuz oyuna gelince askeri ücret mesela ps 3 örnek veriyim ps 3 de kopya oyun oynanamıyor milletde normal olarak orjinal oyun alıyor demekki orjinal oyun alınabiliyormuş pc de aynı sistem olsa herkes mecburen orjinal oyun almak zorunda kalacak keşke öyle bi sistem mümkün olsa

kardesım acmalamısın yukardakı yorumunda öıllet 100 lıraya ayakkabı alıyo oyuna 50-60 lıra vermıyo dıyosun evet benımde adıdas ayakkabım var yada nıke ama bu ülkede ınsanlar bır ayakkabıyı 2-3 sene gıyıyolar senın mantıgına gore bır oyuna verelım 60 lıra bır senede tek oyun mu oynuyosunuz orjınal hadı pes alaım aldık hadı god of war alalım aldık hadı bıde fıfa alalım aldık olmadı need for speed yada assasins creed lıste uzar gıder vur bakalım hesaba ne cıkcak sacma sapan örnekleme yapmayın bu ülkedekı insanların alım gücüne göre fıyatlandırmalı oyunlar amerıkadakı bı cocuk pesı 20 dolara alırken benım aynı oyunu 20 lıraya almam gerekkı koymasın oyun alınca ama tabı herkezın alım gucu aynı degıl orjınal alanlar durumu var ki alıyo olmayanlar ölsün yada senın deyımınle nolcak canım 50-60 lıradan alın orjınal o paraya haftalıklı calısan ınsanlar var bu ulkede unutma ona göre yorum yap bı konu actık nerdeyse dövcen bizi ama burdakı her ınsan senın kadar şanslı olmayabılır daha dikkatli yorumlarda bulunalım

arkadaşım dediklerimi çarpıtma konuyu sen açmışsın ben umudu kestim diye bende diyorumki umudu kesme ver 50 60 milyon al orjinalini sen korsan aldığın için her türlü bahanen mevcut askeri ücretlemi geçiniyosun öyle zannettiğimiz gibi avrupayla amerikayla türkiye arasında öyle uçurum filan yok 20 dolar olsa alıcakmısın ozaman orjinalini hiç zannetmem sen gene korsan alıcaksın sen istiyosun param cebimde kalsın bide online oyniyim heralde para vericeksin başka oyun almak istiyosan senin oynadığın oyunu orjinal alan olmasa o şirket oyunu bidaha çıkarırmı sence? burda senin suçun yok oyunlarının kopya oynanmasını engelliyemeyen oyun şirketlerinde sürekli int bağlantısı isticek artık şirketler ozaman sen oyun oynamıcakmısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suvari53 -- 3 Mayıs 2010; 20:44:54 >

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım dediklerimi çarpıtma konuyu sen açmışsın ben umudu kestim diye bende diyorumki umudu kesme ver 50 60 milyon al orjinalini sen korsan aldığın için her türlü bahanen mevcut askeri ücretlemi geçiniyosun öyle zannettiğimiz gibi avrupayla amerikayla türkiye arasında öyle uçurum filan yok 20 dolar olsa alıcakmısın ozaman orjinalini hiç zannetmem sen gene korsan alıcaksın sen istiyosun param cebimde kalsın bide online oyniyim heralde para vericeksin başka oyun almak istiyosan senin oynadığın oyunu orjinal alan olmasa o şirket oyunu bidaha çıkarırmı sence? burda senin suçun yok oyunlarının kopya oynanmasını engelliyemeyen oyun şirketlerinde sürekli int bağlantısı isticek artık şirketler ozaman sen oyun oynamıcakmısın?

bana laf kalabalığı yapma arkadasım söledıklerımı ya sen anlamıyon yada ben anlatamıyom ben orjinal oyun almama taraftarı olan biri değilim benim sana ve bu forumdakilere sölemeye calıstığım bir oyun bu kadar pahalı olmamalı oyun yapan şirketlerinde suçu değil bu oyunlar ülkeye ne kadara geliyo gümrük falan derken benim elime geliş fiyatı cok yükseliyo an sebep bu arz talep meselesi birazda ben iddaa ediyorum bu ülkede oyunlar 20 tl olcak kimse korsan oynamaz insanların sömürülmesine karşı geliyorum mesela konuya benzer bir örnek dünyada bir iphone cılgınlıgıdır gıdıyo pekı ne kadara satılıyo iphone 3g cıkalı 1 seneyı gectı ama hala fıyatı dusmuyo neden cunku talep var ınsanlar süreklı cihazı alıyo o yüzden ülkedeki satış fiyatı 1,390 telefonun maliyeti 50 dolar amerikada bu telefon 250 dolardan satısa sunuldu tutmadı amerıkalılar begenmedı yada sonucu ne mi oldu suan iphonenin resmi sitesine gir telin satıs fiyatına bir bak 99 dolar bu tel ülkemizde fahiş fiyatlara satılıyo farklı bir örnek bütün sanatcılar ayaga kalktı korsan cdlerımız satılıyo bız para kazanamıyoz etrafta cd satanlar azaldı belkı ama ınternetten ındırım onune gecılemez halde sen pekı sevdıgın sanatcının albumunu 15-20 lira vererek alıyomusun yoksa netten mı ındırıyosun ??? bicok insan gıbı bende netten ındırıyorum yanı sana sölemek ıstedıgım bu işler arz talep meselesı alırsan fıyatlar ınmez almazsan fıyatları satıcı mecbur asagıya ceker telekom örnegı zarar ettıgını acıkladı haberın varmı noldu hergun bı evı arıyolar söle bı tarıfemız var uygun falan sebep cep tellerı cok uygun tarıfelerle hayatımıza gırdı evden telle konusan kalmadı neden bu hızmetlerı 10 sene once yapmıyolardı yada bak etın kılosu uctu gıttı nerdeyse 30 lırayı gordu sıyası iktidar ne dedı eti ithal etcez uretıcımız cok pahalı satıyo noldu üretici fiyatları asagıya cektı 18 lıraya kadar dustu fıyatlar gecenın bu saatınde bu akdar yazdırdın bana ama anlatmak ıstedıgımı böle anlatayım belkı anlarsın kardesım sen almazsan ben almazsam bu oyunları konamı mecbur ındırıme gıdecek ve son sözüm ben bu ülkede oyunlar 20 LİRAYA düşmedikce oyun almıcam bilmem anlatabildimmi....

• Aslında KONAMI'nin bir suçu yok Oyun bize ulaşana kadar fiyatı katlanıyor Aracısı vergisi zartı zurtu ... Bu arada ithal et olayına ben karşıyım kardeşim. İthal edene kadar ülkemizdeki komisyonculara bi çare bul ki fiyatı düşsün ... Siz sanıyor musunuz ki üreticiler para kazanıyor ? Para kazanan aracılar ... Sen ilk önce buna çare bul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 13 Mayıs 2010; 9:33:48 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bana laf kalabalığı yapma arkadasım söledıklerımı ya sen anlamıyon yada ben anlatamıyom ben orjinal oyun almama taraftarı olan biri değilim benim sana ve bu forumdakilere sölemeye calıstığım bir oyun bu kadar pahalı olmamalı oyun yapan şirketlerinde suçu değil bu oyunlar ülkeye ne kadara geliyo gümrük falan derken benim elime geliş fiyatı cok yükseliyo an sebep bu arz talep meselesi birazda ben iddaa ediyorum bu ülkede oyunlar 20 tl olcak kimse korsan oynamaz insanların sömürülmesine karşı geliyorum mesela konuya benzer bir örnek dünyada bir iphone cılgınlıgıdır gıdıyo pekı ne kadara satılıyo iphone 3g cıkalı 1 seneyı gectı ama hala fıyatı dusmuyo neden cunku talep var ınsanlar süreklı cihazı alıyo o yüzden ülkedeki satış fiyatı 1,390 telefonun maliyeti 50 dolar amerikada bu telefon 250 dolardan satısa sunuldu tutmadı amerıkalılar begenmedı yada sonucu ne mi oldu suan iphonenin resmi sitesine gir telin satıs fiyatına bir bak 99 dolar bu tel ülkemizde fahiş fiyatlara satılıyo farklı bir örnek bütün sanatcılar ayaga kalktı korsan cdlerımız satılıyo bız para kazanamıyoz etrafta cd satanlar azaldı belkı ama ınternetten ındırım onune gecılemez halde sen pekı sevdıgın sanatcının albumunu 15-20 lira vererek alıyomusun yoksa netten mı ındırıyosun ??? bicok insan gıbı bende netten ındırıyorum yanı sana sölemek ıstedıgım bu işler arz talep meselesı alırsan fıyatlar ınmez almazsan fıyatları satıcı mecbur asagıya ceker telekom örnegı zarar ettıgını acıkladı haberın varmı noldu hergun bı evı arıyolar söle bı tarıfemız var uygun falan sebep cep tellerı cok uygun tarıfelerle hayatımıza gırdı evden telle konusan kalmadı neden bu hızmetlerı 10 sene once yapmıyolardı yada bak etın kılosu uctu gıttı nerdeyse 30 lırayı gordu sıyası iktidar ne dedı eti ithal etcez uretıcımız cok pahalı satıyo noldu üretici fiyatları asagıya cektı 18 lıraya kadar dustu fıyatlar gecenın bu saatınde bu akdar yazdırdın bana ama anlatmak ıstedıgımı böle anlatayım belkı anlarsın kardesım sen almazsan ben almazsam bu oyunları konamı mecbur ındırıme gıdecek ve son sözüm ben bu ülkede oyunlar 20 LİRAYA düşmedikce oyun almıcam bilmem anlatabildimmi....

bana kalırsa sen anlamak istemiyorsun olay bu kadar çarpıtılır askeri ücretle başladın ipod yok et fiyatı bilmem ne konu neydi sen ne anlatıyosun? ne 50 milyon verip bir orjinal oyun alamıyosun ama int her ay para yatırabiliyosun senin bahanelerin bitmez kopya oyun olarak kimse kopyacıları suçluyamaz bütün oyun firmaları biraraya gelip bi çözüm bulmalı en mantıklısıda sürekli int bağlantısı olmalı böylece herkes orjinal oyuna para verilir oyna bakalım ozaman warcraft ın kopyasını. 20 milyon oyuncusu var herkes orjinalini almak zorunda bizzards kazandığı paranın haddi hesabı yok neoldu simdi bu kadar kazandı bizzards gelirini artırdı oyunu daha fazla geliştirdi yani orjinal alsa herkes oyunlar çok daha fazla gelişecek burda kopyacıların bi suçu yok pazarlama stratejisine aykıra ona malolan bir kopya cd yi şirketler 20 30 kat fazla ücret istiyor hal böyle olunca orjjinal alan insan daha az oluyor soruna gelince kardeş sence müzik sektörü diye bişey kaldımı? doğru dürüst müzik yapan bile çıkmıyor film sektörüde batardıda sen bakma sinema salonlarına dua etsinler yani korsana bir önlem alınmalı diyorum pes 2010 orjinaline para verilir sonuna kadar helal olsun hamachide kendin rakip bulmak zorundasın konami serverlarında istediğin zaman rakip bulursun ps3 te 180 milyon ps olsaydı sende ayvayı yemiştin oazman kısacası sen orjinal oyuna para vermek istemiyosun durum açık ve net 50 milyon veremiyosan at kendini köprüden aşşağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suvari53 -- 13 Mayıs 2010; 23:45:34 >

• oyun cıktıktan 8-9 ay sonra 50 dıye alırsın sallama 50 dıye bu oyunun pıyasaya kac paraya cıktıgını bılıyorum sen pes 2011 ekımde cıkcak 16 ekım tarınıde vereyım o aralar cıkyo 50 mılyona al cıktıgı hafta ben kulagımı kescem ben o orneklerı anlaman ıcın verdım ama sen malsın hala nerelere getırdın konuyu demıssın senın gıbı alıcılar oldugu surece bu oyun fıyatları düşmez sende kalkar 8 ay sonra orjınalının fıyatı dustukten sonra alırsın sonrada burda bana nutuk atarsın hamachı aglarıda adam bulmaya calıscan falan demıssın konamıde ıstedıgın adamı buluyomusun senın karsında cahıl adam yok ben 2009 u hamachıden cok oynadım orjınalınıde konamı agından oynadım merak etme sımdı sen bana söle orjınalde konamıde yabancılarla oynarken lag oranın yuksekmı yoksa normal mı bır turkle oynuyosan normal ama ıng japon usa bunlardan bırıyle oynuyosan pasa bastıgında 1 sanıye gec gıdıyo buda sıkıntı yaratıyo mıllet konular acıyo buna ama sen konamının savunucusu bunuda marıfet olarak hamachıde adam bulamazmısız bız öle anlatıyosun sen karsındakı adamı cahıl cühela sanıyosun galıba senın oynadıklarını ben unuttum yanlıs anlama sımdı sen bı sonrakı msjında yazarsın konuyu nerden nereye getırdın dıye şaşırmam senın kapasıten bellı bldr konami şakşakcısı 50 ytl alalım sudan ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illegal_sair -- 14 Mayıs 2010; 0:22:17 >

• embesil vereceğin cevabın yok olayı çarpıtmaya çaışıyosun bak imzamda ne yazıyor senin gibilerle tartışmak bile hata sen anlıyosun anlattıklarımıda anlamak istemiyosun eğer orjinal kullansaydın türklerin konami serverlarında kendi bölümü olduğunu görürdün beyinsiz ben pes 2011 fiyatınınmı 50 tl olduğunu söyledim? okuduğunu anlamıyosan ben neyapabilirim gözün görmüyor bu aklının anlama kapasitesi yoksa ben neyapabilirim? yok türkiye oyun çok pahalıymış steam direckt2 direve gibi siteler var bütün dünyada aynı fiyatı veriyolar yani illagal şahire ayrı fiyat uygulamıyolar pes için vermedim bu örneği sen hemen zıplarsın oraya nickin bile illegal seniN olayı uzatmaya gerek yok alırsın yada almassın o senin sorunun beni ilgilendirmez
  • o zaman bende sana bi özlü sözle karsılık vereyım ve ben cahıl kalayım konuyu burda bıtıreyım SEN NE KADAR BİLİRSEN BİL SÖLEDİKLERİN KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR ... yani uzatmaya gerek yok hayatımda en nefret ettıgım seydır sonucu olmayan tartısmalar sen alırsın ben almam herkez aynı düşüncek diye birsey yok banada hak verenler cıkcaktır sanada herkez kendı savundugu görüşün dogruluguna ınanır herkeze iyi forumlar...
  • verecek cevabın yok neyse uzatmaya gerek yok isteyen kopya alsın isteyen orjinal kullansın tabiki kopyacılar orjinal oyunun avantajlarındanda yaralanamıyacaklarını bilsinler nokta.
  • quote:

isteyen kopya alsın isteyen orjinal kullansın tabiki kopyacılar orjinal oyunun avantajlarındanda yaralanamıyacaklarını bilsinler nokta.

senin mantığın doğru bir mantık görünürde...ama aslında yanlış bir mantık simetrik değil... :)
    şöyle ki :

windowsun orijinal oluyormu format attığın zaman ? orijinal yükleyin bana deyip 500 dolar mı veriyorsun?
    PC alırken orijinal işletim sistemi mi korsan mı yüklettin ?
    diyelimki korsan yüklettin... o zaman seninde dediğin gibi bazı eksiklikleri olacağını sende kabullenirsin mantık olarak... ama öyle mi acaba ? ek antivirüs programları wmp güncellemeri arıyormusun internette güncellemek için :) güvenlik güncellemeri arıyormusun ?aynı şey .... yok benimki korsan media player clasikten başka kullanmaya hakkım yok diyormusun ?
    mp3 leri tıkır tıkır indirriken bestekar ne kadar etik açıdan senin umurunda ?
    indirdiğin programların % kaçı orijinal tam sürüm ? sitesine girip kredi kartıyla parasını yatırdığın ve kullandığın kaç program var ?
    olsun ben eksikliklerini kabul ediyorum deyip demo mu kullanıyorsun full+crack vs.. diye internette aratıyormusun :)
    dürüst olalım doğrucu görünmeye çalışırken internet ortamının %70 inden fazlasının zaten illegal felsefe üzerine kurulu olduğunu unutmayalım... Özellikle bahsettiğiniz SANAL BİR PC OYUNU İSE :)
    öncelikle dediklerin tabiki doğru ama bu şuna benziyor...
    türkiyede herkes maşallah belgesel izliyor...fakat diziler reyting rekorları kırıyor...
    ondan sonrada ironi maiotik nedir? epistomoloji nedir? aksiyoloji nedir dedikleri zaman
    behlül le bihter cevabını veriyor...bu çok doğal.... işin asıl sebebi türkiyedeki mallardan alınan vergilerdir..
    vergi cenneti olduğumuz için yurtdışından kat kat fazla ücretle alıyoruz herşeyi...ayrıca milli gelir dağılımıda dengesiz adaletsiz...g.s milli hasıla ortada...
    milli eğitim de senin gibi düşünse keşke de dersane eğitimi ile ikilci bir eğitim sistemi oluşturmasa....
    paran varsa okursun !
    ha diyeceksin ki birisi hırsızlığa girer öteki devletin asli görevi ne alakası var ?
    hırsızlığı gir de konami şirketi nasıl kurulmuş...hangi kara paralar aklanmış uzak doğu ülkelerinde kadın ticaretinden şundan bundan göreceksiniz..
    parası olanlara iyi online oynamalar fazla uzattım ... düzeyli bilgili gerçekçi cevaplar umuduyla

inadına KORSAN !!!! inadına gerçek ADALET.... Sonrası ortak akıl ve karşılıklı emeğe saygı......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 23 Haziran 2010; 3:49:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

quote:

isteyen kopya alsın isteyen orjinal kullansın tabiki kopyacılar orjinal oyunun avantajlarındanda yaralanamıyacaklarını bilsinler nokta.

senin mantığın doğru bir mantık görünürde...ama aslında yanlış bir mantık simetrik değil... :)
    şöyle ki :

windowsun orijinal oluyormu format attığın zaman ? orijinal yükleyin bana deyip 500 dolar mı veriyorsun?
    PC alırken orijinal işletim sistemi mi korsan mı yüklettin ?
    diyelimki korsan yüklettin... o zaman seninde dediğin gibi bazı eksiklikleri olacağını sende kabullenirsin mantık olarak... ama öyle mi acaba ? ek antivirüs programları wmp güncellemeri arıyormusun internette güncellemek için :) güvenlik güncellemeri arıyormusun ?aynı şey .... yok benimki korsan media player clasikten başka kullanmaya hakkım yok diyormusun ?
    mp3 leri tıkır tıkır indirriken bestekar ne kadar etik açıdan senin umurunda ?
    indirdiğin programların % kaçı orijinal tam sürüm ? sitesine girip kredi kartıyla parasını yatırdığın ve kullandığın kaç program var ?
    olsun ben eksikliklerini kabul ediyorum deyip demo mu kullanıyorsun full+crack vs.. diye internette aratıyormusun :)
    dürüst olalım doğrucu görünmeye çalışırken internet ortamının %70 inden fazlasının zaten illegal felsefe üzerine kurulu olduğunu unutmayalım... Özellikle bahsettiğiniz SANAL BİR PC OYUNU İSE :)
    öncelikle dediklerin tabiki doğru ama bu şuna benziyor...
    türkiyede herkes maşallah belgesel izliyor...fakat diziler reyting rekorları kırıyor...
    ondan sonrada ironi maiotik nedir? epistomoloji nedir? aksiyoloji nedir dedikleri zaman
    behlül le bihter cevabını veriyor...bu çok doğal.... işin asıl sebebi türkiyedeki mallardan alınan vergilerdir..
    vergi cenneti olduğumuz için yurtdışından kat kat fazla ücretle alıyoruz herşeyi...ayrıca milli gelir dağılımıda dengesiz adaletsiz...g.s milli hasıla ortada...
    milli eğitim de senin gibi düşünse keşke de dersane eğitimi ile ikilci bir eğitim sistemi oluşturmasa....
    paran varsa okursun !
    ha diyeceksin ki birisi hırsızlığa girer öteki devletin asli görevi ne alakası var ?
    hırsızlığı gir de konami şirketi nasıl kurulmuş...hangi kara paralar aklanmış uzak doğu ülkelerinde kadın ticaretinden şundan bundan göreceksiniz..
    parası olanlara iyi online oynamalar fazla uzattım ... düzeyli bilgili gerçekçi cevaplar umuduyla

inadına KORSAN !!!! inadına gerçek ADALET.... Sonrası ortak akıl ve karşılıklı emeğe saygı......

dostum ben nedemeye çalışıyorum? pes 2010 online oynayabilmen için orjinal alman gerekiyor bunu tartışıyoruz benim laptopumdaki xp orjinal diğer masaüstündeki xp format atan adam kopya kurmuş int araştırdım 1 dk bi işlemle onuda orjinal yaptım windows doğrulamasından geçiyor benim masaüstü pcyle laptop arasında bi fark yok anlıyacağın microsoft bu işin önlemini almalı burda suç tamamen kopya kullananada yüklemek doğru olmaz şirketler bu işin önlemini almalı örnek verirsek ubisoft şirketi oyunlarını oynabilmek için sürekli int bağlantısı istiyor yani istesende kopyasını oynayamıyosun suanlık öngörü bütün şirketler bu sisteme geçeçek ilerde demekki kopyaya önlem alınabiliyormuş suç kopya kullanlarda değil kopyaya önliyemeyen şirketlerin suçu

• Arkadaşım oyun olmuş 32 lira git al ordan (bimeksde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_74

Arkadaşım oyun olmuş 32 lira git al ordan (bimeksde)

ben bu saatten sonra 32 lıraya ınmıs oyunu napayım 3 ay sonra 2011 cıkcak yenı versıyon yenı oyuncular vesaıre benım sölemek ıstedıgım ne guzel dımı 32 lırayada bu lanet oyun satılabılıyo yanı bu oyun o parayada satana kar getırıyo 2011 cıktıgındada o zaman bu paraya satılsa 3 mılyon satıyosa 5 mılyon satar kımse ugrasmaz hamachıden oyun oynamakla gırer orjınal adam gıbı oynar ıste mantık bu ılk cıktı yapıstır 80-90 lıra cok fazla beyler cok fazla bızım ulkemız bır oyuna 90 lıra verecek ekonomık refaga henuz ulasmadı benım sölemek ıstedıgım budur bır bakın ps3 mu yoksa xbox360 mı sattı fazla xbox daha fazla sattı sebebı ortada beyler korsan oyun calıstırıyo ben 700-800 lıra vercem ps3 alcam ok guzel bıde her oyununu 100 lıra ortalama vercem benı ve bu ülkede yasayan ınsanların cok buyuk bı bölümünü aşar bu rakam kımse oynayamıyo o yuzden herkezın farklı gorusu vardır saygı duymak lazımdır ama benım gıbı dusunen ınsan cok emınım buna saygılar herkeze...

• illegal şahir sen hamachiden hangi oyunu oynuyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suvari53 -- 26 Haziran 2010; 19:35:18 >
  • yaklaşık 1 saatlik araştırmam ve bu konuyu okumuş olmamdan dolayı pes 2010 da orginal olmadan online oynanamayacağını öğrendim. Artık daha da araştırmama gerek yok cevabımı aldım.
  • pes 2010da direct ip desteğini kaldırmışlar bu olsaydı kırılırdı belli bir zaman sonra bu özellik olmadığı için kırılmasına ihtimal vermiyorum beklemek yerine gidin orjinalini alın online oyunun tadına varın
  • quote:

pes 2010da direct ip desteğini kaldırmışlar bu olsaydı kırılırdı belli bir zaman sonra bu özellik olmadığı için kırılmasına ihtimal vermiyorum beklemek yerine gidin orjinalini alın online oyunun tadına varın

:))) süvari konami türkiye satış dagıtım disbiritörü açıklıyo cıkıp cıkmıyacagını güldüm cok güldüm söz savunmada buyrun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.