arkadaşlar, yaklaşık 400 mb kadar bi dosyayı indiriyordum. yükleme tamamlanmış meğersem. yükleme tamamlanınca geçici klasörden seçtiğimiz yere kopyalıyor ya dosyayı, işte ben o esnada yanlışlıkla iptal dedim.. :( sonra geçici klasörlere baktım, aradım taradım bulamadım bi türlü.. acaba komple silmiş miyimdir dosyayı... yazık yaaa... 400 megabayt.
Sildiğini sanmam.PC'de arama yaptır indirdiğin dosyanın adı ile.
Arama yapmadan önce arama penceresinde gelişmiş seçeneklerden gizli dosyalarda aramayıda aç.
Birde hangi program ile indirdin ?
internet explorer ile ... :( microsoft'tan indiriyordum. malum başka dosya indirme programlarına izin vermiyor.. ama aradım taradım bulamadım..
bende bi kersinde baya büyük bi dosya indiriyordum, indirme esnasında yanlışlıkla iptal dedim sonra tekrar indireyim dedim kaldığı yerden devam etti, tekrar indir belki seninkide öyle olur..
onu da denedim yaa.. yok allah yok, olmuyor
neyse, akılsız başın cezasını adsl kotası çekermiş.. tekrar yüklicez, napalım..
nasi yaa? indirilen dosyayi iptal etmekle silmis olamazsin. yeniden indirmeye baslayinca o dosyayi bulup direk yukleme islemine gecmesi lazim. bi dene bakalim yine de.
kaç kere denedim abi.. hep en baştan başlıyor aratmadığım da yer kalmadı... uçtu gitti salak dosya.. neyse herkese teşekkür ederim..
Şimdi 400 MB bi daha inmez. Sen onu silinen dosyaları geri alan bi yazılımla ara bakalım bilgisayarında. Belki hala üstüne bişiy yazılmamıştır. Kurtarırsın belki öyle..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme