Şimdi Ara

Ben bile farmerlık yaptım. Peki ne olmalı? -Boykot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden iç içe geçmiş nicki belirsiz çarlar görürdük arada. çinliler derdik anlayamazdık olayı çok kompleks bir şey gibi gelirdi. şimdi her slot bunlarla dolu. ben koxptan pek anlamam. oyunda hile yapmayı da sevmem gta'yı bile hilesiz bitirdim ama ben bile mecburiyetten bilmememe rağmen oyuna 5 çar sokup farmerlık yaptım. bu derece kolaylaşmıştı yani.

bu oyun çok hile gördü. ölümsüzlük gibi bir nirvanayı da gördü. ama bu multi olayı bana işin cıvkının çıktığını hissettiriyor. bir yandan bu olaya karşı duyarsızlaştık. aman para kassınlarda czye çıkıp adam kesmesinler anlayışını benimsemeye başladı insanlar. efendim bu oyun czde adam kesip np saymaktan ibaret değil. şunu unatmayın ki bu oyunun türkiyede 1 numara olduğu zamanlarda cafelerde herkes exp kasıyordu sadece. ben ilk oynadığım zamanlarda pvp olayını bilmiyordum bile ama müthiş bağlanmıştım bu oyuna. o yüzden oyunun bir kısmını hiçe sayıp czye karışmasınlar yeter moduna girmeyin.

benim mesela en çok keyif aldığım şeylerden biri sıfırdan çar açıp öyle amaçsızca kasmak görev yapmak. eğlenceli bir olay bu aslında. hırsınız yüzünden kaçırdığınız bir eğlence. bu oyunda kareli işaretlerden zevkli olan şeyler de var. fakat farmerlık olayı gerek moradonda gerek emc lufersonda slot bırakmadı. her server'a günlük giren para miktarını sayabileceğimizi bile sanmıyorum.

oyun öldü klişesini yapmayacağım ama oturup düşündüğümde şunu diyorum kendime ulan ben bile 5 çarla oyuna girip para kastım.

Ve dikkat edilmesi gerekilen önemli bir konu daha.

kapitalizm kaostan beslenir. Oyunu düzeltmek isteseler bu çok zor olmaz. fakat düzelmemesi gerekiyor. oyun düzeldiğinde 1 kazanacaklarsa karışıkken 10 kazanıyorlar. sürekli umut veriyorlar ufak tefek şeyler yapıp içinizdeki umudu canlı tutuyorlar. zamanla oyundaki büyük yanlışlara karşı duyarsız kalmaya başlıyorsunuz.

protesto ticket atmak veya moradonda ts basmak değildir. eğer gerçekten bir şeylerin düzelmesini istiyorsanız benim yaptığımı yapın. oynamayın ve seyretmeye başlayın. eğer seyretmeye başlarsa herkes telefonlarımızı verdik zaten. ararlar bizi gel oyna herşeyi düzelttik diye çağırırlar

sizi BOYKOT'a davet ediyorum

• quote:

ararlar bizi gel oyna herşeyi düzelttik diye çağırırlar

öyle bir şey olmaz, kimse iplemez sizi

ama gerçekten eski ortamı çok farklıydı oyunun. 2004-2005 zamanlarında oynamıştım, koxp moxp yoktu ortada. parası olan değil hırs yapan kazanıyordu. şimdi bölümü görünce hafiften hafiften duygulandım ergenlik yıllarımı hatırladım
  • oyunda pk nın oldugunu bile bilmiyordum cafede millet oynarken kasma ve arkadaşlık ortamını görüp başladım sonra pk olayı süpriz oldu tabi koxp la herşey bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

ama gerçekten eski ortamı çok farklıydı oyunun. 2004-2005 zamanlarında oynamıştım, koxp moxp yoktu ortada. parası olan değil hırs yapan kazanıyordu. şimdi bölümü görünce hafiften hafiften duygulandım ergenlik yıllarımı hatırladım

öyle muhtaçlar ki oyunculara aslında. oyuncular oyuna istedikleri gibi yön verebileceklerinin farkında değil sadece.

• ****'de de açmışsın aynı konuyu, ikinci okuyuşum hafız.
  • quote:

quote:

Oyun toparlandı hafiften ama eskisi gibi olamaz asla.

• Para kasanlar aslında CZ ye veya Pk alanlarına direk etki ediyorlar.
    Şimdi farmerların (sadece para için yapanlar hariç) olayı şöyle:
    Sanal pc ile bilgisayarında bağımsız bir bölüm oluşturuyor bu sayede güvenliğini de sağlamış oluyor
    Paralı veya parasız programlar ile multi 5-6 char (madende 60 açanları bile duydum) açıp para kasmaya başlıyor.
    Bu dönem içinde asıl charı ile oyuna neredeyse hiç girmiyor.
    Kastığı parayı esas charına aktarıp itemlerini en iyi şekilde düzenliyor.
    Not: Bizim yıllarca uğraşıp düzenlediğimiz itemlerin çok üst düzeyini 1 ay gibi kısa sürede düzenliyor.
    Sonra bakıyorsunuz ki onlar parlak parlak gezerken siz fp+8 lerle 3 dk bile ayakta kalamıyorsunuz.

Np olayı buna benzer ama bambaşka bir boyutta gerçekleşiyor. İstenirse anlatabilirim ama zaten gören görmüştür.

Oyun öldü klişesine girmek istemiyorum çünkü bu adamlar aslında oyunu öldürüp öldürüp diriltiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Advanced

Para kasanlar aslında CZ ye veya Pk alanlarına direk etki ediyorlar.
    Sanal pc ile bilgisayarında bağımsız bir bölüm oluşturuyor bu sayede güvenliğini de sağlamış oluyor
    Paralı veya parasız programlar ile multi 5-6 char (madende 60 açanları bile duydum) açıp para kasmaya başlıyor.
    Not: Bizim yıllarca uğraşıp düzenlediğimiz itemlerin çok üst düzeyini 1 ay gibi kısa sürede düzenliyor.
    Sonra bakıyorsunuz ki onlar parlak parlak gezerken siz fp+8 lerle 3 dk bile ayakta kalamıyorsunuz.

Np olayı buna benzer ama bambaşka bir boyutta gerçekleşiyor. İstenirse anlatabilirim ama zaten gören görmüştür.

Oyun öldü klişesine girmek istemiyorum çünkü bu adamlar aslında oyunu öldürüp öldürüp diriltiyorlar.

Veyahut para kasıp gold bar satıyor, parayı basıp millet itemleri dizip gelip bizi kesiyor

• sonuç olarak keyifle oyun oynamak isteyenler malesef ki ezilip büzülüyor veya cebindeki parayı harcıyor bu merete. yapmayın güzel kardeşim gelin bir süre uzak duralım oyun bizim olsun. direnmeden olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

Orijinalden alıntı: Advanced

Para kasanlar aslında CZ ye veya Pk alanlarına direk etki ediyorlar.

Veyahut para kasıp gold bar satıyor, parayı basıp millet itemleri dizip gelip bizi kesiyor

+1
    Her halükarda oyunu bizim gibi arada girip oynayanların (hilesiz) keyif alarak oynaması şu anda imkansız.

• bu oyun kaçıncıya öldü ben sayamadım
  • Değişimler yeni yeni başlıyor ama haydi hayırlısı
  • quote:

quote:

Herşey bu Fire Drake den sonra basşadı zaten Moradon filan ne zaman değişti oyun bozmaya basladı en son 2009 a kadar oynamıstım sonra bıraktım 2011 de baslamıstım ama ıcımde heves kalmamıstı artık car kasmak ıstemıyordum adam gıdıyor golemlerde koxpla kasıyor bız paramunda saatlerce bır kısı cıksında gırelım dıye beklıyorduk,gittim car aldım item fılan yaptım o da ne hack yedık.Bu oyunun Allah bın belasını versın ne dıyım,ama benım efsanem olarak kalıcak o ayrı cıktıgı gunden berı oynadım bu oyunu.

• Farmer işçiler her mmorpg de var.Farmerlık işini yapanların yüzde 99 u asyalıdır.Çinli,Filipinli,Malezyalı her neyse artık...Adamlar bu işten ekmek yiyorlar.Yapılacak iş mi bence hayır.
  • Aynen ya bak iyi hatırlattın. Eskiden hep çinlilerdi bu işi yapan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben fafrmerlik değilde birçok char açtım ticarette mecbur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knight hayatımızı çaldı :=)
  • dediğim işte eskiden sadece bazı kişiler yapıyordu. nadiren karşımıza çıkıyorlardı pek rahatsızlık vermiyordu. artık herkes yapabiliyor bunu. özellikle ben bile yaptım diye vurguladım. çünkü ben bu oyunu oynayan herhangi birisiyim. ve koxp işlerinden pek de anlamam. ben bile yapabildiysem herkes yapabilir o kadar ki kolay. bu işin bu kadar kolay olması da oyunun tadını kaçırıyor doğal olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.