Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba . Ben kliksa.com üzerinden bir sony leptop aldım. Linkini aşağıdada verdim. Modeli sve1512j1ew bu bilgisayar bana dün ulaştı ve windows 8 olarak geldi. Ben biraz kullandım windows8 de fakat hoşuma gitmedi vede formatlayıp windows7 kurdum ultimate 64 bit. Şİmdi sorunuma gelince. Bilgisayarın tüm driverlerini kurdum fakat bilgisayar windows 8 deyken mükemmel bir ses çıkışı vardı taki windows7 yi kurana kadar. Keşke kurmasaydım dedim bile yani. Daha önceden dell marka bi leptobum vardı onda ses driverinden sonra bir program daha kuruyordum ses mükemmel oluyordu o program dellin kendi driver sitesınden indiriyordum sony nin de driver harici böyle bir programı olabilirmi? lütfen yardımcı olun yoksa daha kullanmadan gözümden düşmüş olucak bu bilgisayar. Herkese teşekkür ederim.
Srs audio programini kullan. Internette full surumunu bulabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ne vaio tuşu çalışıyor nede sesi yapabildim dediğiniz programı kurdum fakat bir fark yok . Bilgisayar 4 günlük ama sağ tuş yaptıgımda 5 saniyede geliyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kimse yokmu yardım edebilicek ?
Aynı sorun bendede var sanırım win 8 e geri donucem