Şimdi Ara

Ben bittim konusu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayvalik

quote:

Orijinalden alıntı: Havlayan Köpek Balığı

quote:

quote:

Kendisi ayrılmış ise yapacak bir şey yok,kurtuldun. Ama yarın çıkıp ''hamileyim'' diye geri dönerse bo*u yersin.

Yok kardeş ters yaparken birden kayma oldu üst tarafa hemen çektim kan geldi.Önden hiç yapmadık yani

Eğer gerçekten kendisi ayrıldıysa boş ver,bir daha görüşme.Madem hamile olma durumu yok kurtuldun fakat şöyle bir durum var ; kız gidip biriyle işi pişirdikten sonra o kişi kızı terk ederse sonra kız hamile kalırsa,kız olayı sana yıkabilir kızdan olabildiğince uzaklaş.Daha 6 aylık ilişkide böyle veriyorsa kim bilir daha neler yapar.

Boşverdim zaten kardeş dönerse kabul etmicem.Yapmaz başkasıyla kardeş bana çok güveniyodu çok seviyodu beni.

Dönerse kabul etmicem diyon da ailesine söylerse ne yapacan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony -- 11 Haziran 2013; 23:40:58 >

• kimseye söylemezse sıkıntı yok ama polise gidip tecavüz e uradım derse ırza tecavuzden yargılanırsın
  • Babası dava açarsa senide bozarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Green Arrow-

Anlamadığım nasıl yanlışlıkla bozuyorsun nereye soktuğunu bilmiyonmu kardeş? Detaylıca anlat bakalım

Herkes Johnny sins kesilmis arkadas belki tecrubesiz deligi tutturmak ilk baslarda tecrubesiz adama kolay deil ama tabii burdaki asosyaller olayı film lerdeki gibi yada elleri gibi sanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dictatory

Babası dava açarsa senide bozarlar.

+sonsuz iyi kahkaha attim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Imp -- 11 Haziran 2013; 23:51:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Kendisi ayrılmış ise yapacak bir şey yok,kurtuldun. Ama yarın çıkıp ''hamileyim'' diye geri dönerse bo*u yersin.

Yok kardeş ters yaparken birden kayma oldu üst tarafa hemen çektim kan geldi.Önden hiç yapmadık yani

• quote:

Orijinalden alıntı: dictatory

Babası dava açarsa senide bozarlar.

Ailesine söyleyemez o yürek yoktur onda.Söylerse ilk kızın babası sonra kendi babam cüker beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saw_

kimseye söylemezse sıkıntı yok ama polise gidip tecavüz e uradım derse ırza tecavuzden yargılanırsın

Yok öyle şey salak değiliz bizde tabi facebooktan konuşma kayıtları var kendi istedi al kanıt veririm polise bakar kim haklı kim haksız belli olur salakmıyız biz
  • Diken üstündeyim resmen ne kadar pişmanım ilerde birlikte olmucağım kızın yanlışlıklada olsa hayatını kararttım
  • bu ne la bi anda s*x hikayeleri sitesine girdim sandım..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.