Şimdi Ara

Ben böyle değer görmedim (FEC) !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değer zaman geçtikçe artıyor.Sürekli artmaya devam mı edicek yoksa bir süre sonra eski haline dönücek mi ?

• Snr sınırda olduğu için düzelmez 24 e çektir hızı öyle dene hatta problem var alabileceğin hız vdslde çok düşük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağmurdan olma ihtimali var mı ? çünkü birden oldu böyle bir sorun yoktu önceden.
    SNR değeri hala sınırda ama FEC 6812
  • FEC değeri ankastre kutusundan modeme gelen Adsl kablosundan etkileniyor mu ? Çünkü kablom (CAT5) Camdan çıkıyor.

Son Değerler :

• Fikri olan yok mu ?
  • Yağmurdan sonra olduysa kablo biryerden su almışta olabilir snr dahada düşmüş.
  • Kablo hasar görmüş veya su almış olabilir. SNR tam sınırda o yüzden artıyor o değer. Hata miktarı bir nevi.
  • Cevaplarınız için Teşekkürler

Bağlayan adama yağmur kar güneş falan var kabloya birşey olmazmı diye sorduğumda ise birşey olmaz diye cevap vermişti.
    Yarın kutudan deneme amaçlı bir kablo daha çekerim eve kablodan dolayı ise adama iletirim.

Son hali :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snork23 -- 26 Nisan 2016; 23:23:26 >

• Son durum Fec normale döndü fakat Snr hala düşük bence hat verilen hızı kaldırmıyor benim anladığım o.Sizde fikrinizi söylerseniz iyi olur.

Son:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.