Şimdi Ara

Ben böyle midesizlik gormedim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Caner denen karakter abidesi şahıs Bjkdan ayrılmış. Fenerle anlaşmış deniyor .Bu kişinin geçmiş yıllarda Fenerbahçe hakkında sarfettiği onca şeye rağmen hala gelip bu takımın formasını giyecekse benim için Fenerbahçe bitmiştir. Ali Koç'a hep sabrettim .Arkasinda olmalıyız dedim ama bu kadar vizyonsuzluk fazla kardesim .Fenerbahce burasi .Bu kadar dusurmeye gerek yok takımı .
    Canerden bir iki alıntı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 23 Haziran 2020; 23:34:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende canerin gelmesine karşıyım bu kadar düşülmemeli sol bek mi kalmadı dünyada hadi kalmadı diyelim caner yerine hak ı oynatırım yinede bu karaktersizi kulübe sokmam avrupaya gitme ihtimali varmış bence defolsun

• Bu bizde iken Arda bunu dövmüştü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle renkdaş. Ağlıyorum artık koca kulüp ne hallere geldik .Caner kim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 24 Haziran 2020; 4:13:46 >
  • Çizgisi olmayan bir futbolcu. Fenerbahçe'de oynarken benzerlerini eski takımı Galatasaray'a yapmıştı. Bunu bilmeyen Fenerbahçe taraftarı yoktur herhalde.
  • Her gittiği takımda birinden dayak yer.
    Bence bu sefer Gustavo dövecek.

• Caner gelirse Vizyonun üstüne artık mum dikmiş olur başkan.Vizyonunu da alıp gidebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İsmail Köybaşı'nı alan takım bunu da alır.

• ben Caner'in peşinde olduğumuzu düşünmüyorum. yalanlama felan gelmiyor diye herkes "geliyor" diyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdenizhan

ben Caner'in peşinde olduğumuzu düşünmüyorum. yalanlama felan gelmiyor diye herkes "geliyor" diyor...
    hocam ben arfa için bile yalanlama gelmişti bence ciddiler
  • Fizik olarak üst düzey olduğu dönemlerde ligimizde onun pozisyonunda daha iyisi yoktu. Ancak gün geçtikçe geriye gidiyor. Bir kaç sezon sonra bir alt ligde görebiliriz.
  • Novak arkasında yedek caner mi hasan mı deseler hasan ı tercih ederdim.Leş bi futbolcu caner(hasandan daha leş)

• karakteri geçtim bize ne verebilir ki? ersun dönemi hariç üst düzey oynadığı sezon yok.
  • Fenerbahçe seneye bu başkanla orta sıralara oynar hedefi ilk 4 - 10 a girmek olur

Caner Erkin in Defansta Yaptığı Hatalar Yüzünden En Az 15 Puan Kaybedildi
    https://forum.donanimhaber.com/caner-erkin-in-defansta-yaptigi-hatalar-yuzunden-en-az-15-puan-kaybedildi--142418198
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Defansif yönü bomboş bi oyuncu .tek artisi ara sira açtığı ortalar
    Bunun büyük takımlarda oynaması bile tamamen sans

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    futbol hayatı bittikten sonra camiasız kalmasınlar diye geri alacak oyuncuları galiba. arda'ya yapılmak istenen gibi desek yeridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet kontuy -- 7 Temmuz 2020; 1:48:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.