Şimdi Ara

BEN BU TT NETİN . . . . . . NE YAPMAK İSTİYOR BUNLAR=? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kalpakci

quote:

Orjinalden alıntı: 0130

Yer İzmir...

ADSL

hiç bir sorun çekmiyorum .... takır takır giriyor sayfalara..

http://www.divxplanet.com/

bu siteyi bir deneyebilir misin?

söylediğin site her zaman yavaş açılıyor ylardır öyle birde nmynet çok yavaş açılır. ben muştayım bu arada

• Bayağı yavaşladı yaw
  • aynen yavaş
  • harbi azıttı telekom iyice
    dayak istiyo
  • sizde sayfalar yavaŞLIYO benim 2 dir bağlantımı azaltıyolar 1024 sınırsız kullanıcısıyım bi bakıyorum hız 512 gösteriyo ilginç ya 2 kere aradım tamam düzelticez diyolar düzeliyo bi kaç sonra yine aynı bole bişey yaşayan varmı daha once
  • quote:

Orjinalden alıntı: okko

sizde sayfalar yavaŞLIYO benim 2 dir bağlantımı azaltıyolar 1024 sınırsız kullanıcısıyım bi bakıyorum hız 512 gösteriyo ilginç ya 2 kere aradım tamam düzelticez diyolar düzeliyo bi kaç sonra yine aynı bole bişey yaşayan varmı daha once

Nerden bakıyorsun ona?
  • Sizde de mi aynı sorun var? Ben bugün oyundan düştüm internetin süper yavaşlığından. Sitelere girmek ölüm!
  • quote:

Orjinalden alıntı: okko

sizde sayfalar yavaŞLIYO benim 2 dir bağlantımı azaltıyolar 1024 sınırsız kullanıcısıyım bi bakıyorum hız 512 gösteriyo ilginç ya 2 kere aradım tamam düzelticez diyolar düzeliyo bi kaç sonra yine aynı bole bişey yaşayan varmı daha once

Hattınızda gürültü oranı fazla olabilir.
  • cem yılmaza komik olmayan reklamlar için trilyonlar ödüyeceğine adam gibi hız yapsınlar VDSL miş 200 YTL ye verirler artık
  • Aynen ya bazı sitelere cok geç giriyor :S
  • bende sayfalar cok geç açılıyor en az 10 sn en fazla 30 40 sn fln açılsa bile nikler görünüyo resimler yok manyamış gibi yer izmir 3 4 gündür böle hatta sorun pc dendir dedim ama digilmi format atıyordum azdaha
  • BEYLER DİYORUM YA VDSL Yİ SATMAK İÇİN YAPIYOLAR YOKSA BU SAATTE NE ÇALIŞMASI OLABİLİR SİZCE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alcazer13.5

Aynen ya bazı sitelere cok geç giriyor :S

biraz daha böyle olursa ben girecem ttnete
  • İzmir'deki arkadaşlar pek sorun yaşamadıklarını belirtmişler ama akşamdan beri nete bi haller oldu.Şu sıralar anca düzeldi, duvara çarpacaktım modemi.VDSL falan istemiyorum ben ya böyle bile fatura bize acı acı girerken VDSL bağlatırsam aç kalırım yeminle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

cem yılmaza komik olmayan reklamlar için trilyonlar ödüyeceğine adam gibi hız yapsınlar VDSL miş 200 YTL ye verirler artık

+1
  • benim 1mb bağlantım var hız olarak şu an 256 kb olarak gözüküyo ikide bir kopuyo düşünün artık neler çektiğimi
  • smile kullanıyorum sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StupiFieD -- 24 Haziran 2008; 2:05:37 >
  • yer:Adana
    Çok rahat kullanıyorum sayfalarda geç açılma çok az oluyor bir kez geç açılıyor sonra 10 kez hızlı
    Şimdi düzzeldi
  • KABLO NET Kullanıcıları sizde de aynı problem var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.