Şimdi Ara

Ben de Babamdan Sıkılmaya Başladım!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim babamla En Önemli Sorunlarımdan Biri Saçlarıma karşı Çok Takıntılı Olması. SAclarım Uzadıgı Anda Dıbımde Dolanıp Laf sokmaya Baslıyo. Saclarım Goze Batmaya Baslayınca da her Dakıka Kes ARtık Şu saçları Deyip Tartışıyoruz.Gidip Kestiriyorum Yapabılecegım en kısa sacı yapıyoruum yıne Bı sorun buluyo ve begenmıyo yıne Kavga Ediyoruz !!!!!!

• sen önce büyük harflerin kullanıldığı yeri öğren..

http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Stil_rehberi_(b%C3%BCy%C3%BCk_harf)
  • nası hakkı yok :D bence hakkı var.baban saçını beğnmiyorsa gel beraber kestirelim sen seç nasıl kesilceğini de
  • Babanın eski fotoğralarını göster ona benim babamın var uzun saclı ne karizmaymış eskiden uzun saçlar ıspanyol paça pantolon filan

Fotoğrafı varsa göster bişey diyemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1834

Babanın eski fotoğralarını göster ona benim babamın var uzun saclı ne karizmaymış eskiden uzun saçlar ıspanyol paça pantolon filan

uzun saçlı fotosu yoksa şöyle düzgün bi fotoğrafını koy DHye PSci arkadaşlar hemen gereğini yapıcaktır
    sonra da fotoğrafları arasına sıkıştırıp bakıyomuş gibi yaparsın
    o fotoğrafa gelince "aa baba senin de saçlar çok iyiymiş hea" dersin
    olayı çakmazsa zaten on numara :D mr bean yani
    ama tabi çakarsa geyik olmuş olur,belki bu gazla izin verir
    ne biliym işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeeHaw -- 30 Mart 2010; 3:58:29 >

• her "saç" deyişinde koşa koşa berbere git ve kafayı kazıt gel. 2-3 defa yaptın mı bir daha gıkını çıkarmaz.
  • Bana da karışırlardı ama şikayet etmezdim.2 ayda bir berbere gider bayağı kısaltır saçlar papaz gibi olunca tekrar giderdim.Azcık kestirme gibi bir lüksüm yoktu sürekli masraf olmasın diye kısa kestirirlerdi.Şikayet etmezdim.
  • yahu baba zaten tip yok bide asker traşımı yaptırcam karışma de şakayla karışık anlar oda.. Serseliğine uzatmadıgını anlasın.
  • Senin baban yine iyi benimki izlediğim şeye bile karışır. Çgh izlerim gelir der senin gibileri kandırıp para kazanıyorlar der. Sendan kötüleri de var
  • O konuları daha Açmadım Benımkı lavaboda kalma sureme bıle karısıyo xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeeHaw

quote:

Orijinalden alıntı: emre1834

Babanın eski fotoğralarını göster ona benim babamın var uzun saclı ne karizmaymış eskiden uzun saçlar ıspanyol paça pantolon filan

uzun saçlı fotosu yoksa şöyle düzgün bi fotoğrafını koy DHye PSci arkadaşlar hemen gereğini yapıcaktır
    sonra da fotoğrafları arasına sıkıştırıp bakıyomuş gibi yaparsın
    o fotoğrafa gelince "aa baba senin de saçlar çok iyiymiş hea" dersin
    olayı çakmazsa zaten on numara :D mr bean yani
    ama tabi çakarsa geyik olmuş olur,belki bu gazla izin verir
    ne biliym işte

Buradaki PS'ci arkadaşlarımız saç uzatmaz, Sedat Abi yapıştırır direk.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.