Şimdi Ara

Ben De Özledim (2013) | eflÂtun film | Star TV (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.419
Cevap
50
Favori
107.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isler güçler gibi olacaksa cok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdal baggal varsa olur yoksa yoktur olmaz.
  • Karakterler birbirine yakın mı olacak, yoksa daha mı farklı olacak, bakacağız artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 10 Eylül 2013; 0:13:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: At Adam

Ben De Özledim (2013) | eflÂtun film | Star TV

Mahşerin 5 ATlısı tamamlanmış.

Projede yer alacak diğer oyuncular artı puan olur. (Dede, Çakma, Kubilay, Kaan vb.)

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

quote:

Projede yer alacak diğer oyuncular artı puan olur. (Dede, Çakma, Kubilay, Kaan vb.)

Kaan da twitterdan Bende Özledim yazmış , Dosto nun kine baktım ona birşey denmemiş

• Leyla ile mecnun keşke devam etseydi fakat sanırım hakları trtdeydi vs vs neyse sağlık olsun en azından bir kitapla son koysalar keşke o gemide gelse...Senaryoyu biraz yadırgadım ama bu ekipin bildiği bir şey vardır mutlaka onur ünlüyle burak aksakın oynayacak olması süper olmuş.Fakat dizinin saati son zamanlarda gittikçe geçe kayıyordu artık çarşamba 23.15te olacakmış twitterda gördüğüm kadarıyla hele birde önünde muhteşem yüzyıl varsa o dizide uzadıkça uzar bu bayaa kötü oldu
  • Dizinin Ana Müziği'de Ferdi Tayfur'un "Ben de Özledim" olursa şaşırmamak gerek.Nede olsa "Beni Boyle Sev" tuttu.Simdide bu moda baslar artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowsluck007 -- 10 Eylül 2013; 6:28:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Erdal bakkal ile İskender'in resimleri fotoşok. Zira orjinal resimde sadece 3 kişi var. Onlar başrol değil ama konuk oyuncu olarak geçecekmiş.

• Güzel olacak inşallah dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Google-

quote:

quote:

Erdal bakkal ile İskender'in resimleri fotoşok. Zira orjinal resimde sadece 3 kişi var. Onlar başrol değil ama konuk oyuncu olarak geçecekmiş.

Photoshop Değil. İsterseniz Ben De Özledim in resmi twitterına bakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalyigitinal

quote:

quote:

quote:

Hmm gördüm. Güzel o zaman. ilk önce konuk oyuncu olacak gibi duydum. Ama konuk oyuncu olsa böyle resime koymazlar herhalde. Eyvallah.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilalyigitinal

quote:

quote:

quote:

Hmm gördüm. Güzel o zaman. ilk önce konuk oyuncu olacak gibi duydum. Ama konuk oyuncu olsa böyle resime koymazlar herhalde. Eyvallah.

Cengiz Bozkurt notmalde başka bir diziyle anlaştı ama yine de Ben De Özledim de yer alacak. Arada sırada gelecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bilalyigitinal kullanıcısına yanıt
    sen kimsin diziye yakın birimisin çok kesin konuşuyosunda
  • Şimdi tamam olmuş işte
  • Çok yalnızım N'olur dağılmayın lan!

Tam bizi anlatmış çok izlerim bu diziyi:)
  • arkadaslar ekside yazan elemana gore kesin bilgiymis, leyla ile mecnunun kaldirildigini ogrendikten sonra kendilerine yol cizmeye calisan 5 kafadarin hikayesi anlatilacakmis, ilk 3 kim biliyoruz zaten diger 2 kisiyi de Onur Unlu ve Burak Aksak kendi isimleriyle oynayacakmis. Ben de Ozledim in sonu L&M'nin devami olabilirmis.

Heyecanli gozukuyor, isler guclere benziyor gercekten ama aynisi olmayacagini ve Burak Aksak'in guzel bir seyler cikaracagini dusunuyorum.

Bu da yeni fotograf :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knight82 -- 10 Eylül 2013; 16:29:37 >
  • Kaçırdık ilk sayfayı
  • Sadece afişleri görmek bile mutlu ediyor insanı.Burak Aksak ile Onur Ünlü'nün oyunculuğunu merak ediyorum.Hadi Onur Ünlü bu işin içinde ama Burak Aksak'ın oyunculuğu rezil birşey olacak gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Sadece afişleri görmek bile mutlu ediyor insanı.Burak Aksak ile Onur Ünlü'nün oyunculuğunu merak ediyorum.Hadi Onur Ünlü bu işin içinde ama Burak Aksak'ın oyunculuğu rezil birşey olacak gibi geliyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.