Şimdi Ara

Ben De Özledim (2013) | eflÂtun film | Star TV (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.419
Cevap
50
Favori
107.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Leyla İle Mecnun'u yakından takip ediyordum.Çok seviyordum.Bitmesine üzüldüm neden bitirildiği ise bir muamma siyaset yapmak istemem burada.

Ben De Özledim'den şahsen iyi bir şey beklemiyordum ve umduğum gibi oldu keşke olmasaydı. Bazı arkadaşlar haklıydı TRT kadar yayınlayamazlardı.

Bitmesine şahsen sevindim.Zaten 3-4 bölüm izledikten sonra bu ne diyip bıraktım.Zaten gecenin bir vakti çıkıyor.Okuluma da engel oluyordu.

İstediğinizi izleyin. O size kalmış. Star'ı da izleseniz TRT'yi de izleseniz bir şey farketmez.

Zaten Perşembeye ertelemiş TRT.

http://www.trt1.com.tr/akis.aspx?gunler=3&kanal=1&akistur=1&tdgun=5&control=0

Erteleme falan yok

Doğrudur hocam İsmail Abi'nin Ataları'nın yalancısıyım ben

• Gerçi gece 12'yi geçtiğinden teorik olarak perşembe olmuş oluyor
  • şahsen trt'nin ergenliğine uyucam
  • LEYLA İLE MECNUN İZLEYECEK ARKADAŞLAR DİZİN SAATİ 00:15 E ALINMIŞTIR .
  • LeylaTheBand kullanıcısına yanıt
    ya arkadasım burda trt'nin propagandasını yapıp durma ya agzımı bozucam yeminle.biraz vefa,vicdan sahibi olun ya leyla ile mecnun gibi bi saheseri bize sunan ekibe veda etmek boyun borcumuzdur trt'yi izleyip ayıp etmenin lüzumu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A-S-M

ya arkadasım burda trt'nin propagandasını yapıp durma ya agzımı bozucam yeminle.biraz vefa,vicdan sahibi olun ya leyla ile mecnun gibi bi saheseri bize sunan ekibe veda etmek boyun borcumuzdur trt'yi izleyip ayıp etmenin lüzumu yok

1. zorla izleyin diye birşey demiyorum izleyecek arkadaşlar var onlara dizinin saatinin degiştigini söyledim

2. ben star tv yi ve trt 1 i izlesemde degişen bir şey olmucak evimde 10 tane tv olsa hepsinden trt1 i açsam yine degişmez rating cihazı olması lazım evde .

Neyin kafası bu ?

zaten dün agzını bozmuştun mesajını şikayet ettim kaldırılmış dua et uzaklaştırma almamışsın

• LeylaTheBand kullanıcısına yanıt
    ya bi git allah askına senin gibi özenti ergenler dolmus foruma keske uzaklastırsalardı.tartısıp konuyu kirletmeye gerek yok hadi simdi uza bu konuya gelme.

• quote:

Orijinalden alıntı: A-S-M

ya bi git allah askına senin gibi özenti ergenler dolmus foruma keske uzaklastırsalardı.tartısıp konuyu kirletmeye gerek yok hadi simdi uza bu konuya gelme.

emredersin özür dilerim abiii yapma
  • @[bilalyigitinal]https://www.youtube.com/watch?v=5lh8jxK3LHY kızdırmışsın fıratı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dönüşüm -- 29 Ocak 2014; 19:31:30 >

• bu 104. bölüm öylesine bir bölüm mü peki, normalde final çekilmiş miydi
  • Kendimi ihanet ediyormus gibi hissediyorum ama Ben de Ozledim kotu bir dizi cikti ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

• Bu ekip bir daha dizi çekmeyecek mi şimdi :(

• Başlıyor.

• hadi bakalım

• Dizinin tırt çıktığı ilk bölümden belliydi beklenen final oldu.
  • Neslihan konuş uleyyyyyyn.

• Leyla ile mecnun 00,15'e alınmış
  • Final bolumu hatrina izliyorum.

• 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.