Şimdi Ara

ben delilik ettim :D:D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: erayyirik

quote:

Orjinalden alıntı: 300üb500

Olanla ölene çare yok. Devam üzülmeye değmez.Tecrübe hayatta yaptığın hataların toplamıdır.
    bu bi tecrübe olmuş olabilir ama belki hayatında ona bi daha hiç sosun düşmicek

Düşmesin.Bi' oyun için yas tutacak hali yok ya.
    Kardeşim geçmiş olsun bu arada.Senin için farklı bir deneyim olmuş.
  • ben de boyle bir sey gordum harbi iyiydi ...

ben delilik ettim :D:D
  • VALLA GERÇEKTEN DELİLİK ETMİŞSİN ONU JANGANDA ALMANLARA 10 M YE SATARDIN ZATEN ADAMLARDA PARA YAĞIYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagleking2

senin yerinde olsam bowa döner sp farm yapardım

Bende öle yapardım
  • senin yaptığında birazcık delilik olmuş ama lvl 16 sosun bi bow 50 veya 100m etmez....

Onu 7-8 m ye anca satarsın ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frankeistein_TR

senin yaptığında birazcık delilik olmuş ama lvl 16 sosun bi bow 50 veya 100m etmez....

Sen yenisin heralde buralarda.lvl 16 sun bow 32 sun bowdan da pahalıdır.Ki o silahı alan adam zaten elimde sağlam silah gezdireyim die almaz.Adamlar sırf 16 som-sun bow alabilmek için 60-70 lvl adam kasıp para biriktirip sonra oyuna tekrar başlıyor.Çünkü bu silahlarla amaç lvl kasmak efendime söliim önüne geleni yatırmak değil.Adam lvl 7 de skill uplamayı bırakıp 16 ya kadar 9 gap yapıp aylarca lvl 16da bandit kalesinde yüzbünlerce sp kasıyor ve bu charlar daha sonra serverların kralı oluyor.Çoğunun yaptığı gibi dümdüz odun gibi hızlıca lvl atlayıp lvl 80 olacağına aylarca bandit kalesinde kasıp 150-200k sp sini yapıp deyim yerindeyse paşa oluyorlar.Bu sebeple lvl 16 sos bow lar 10m civarı somlar 40m civarı sunlar ise 100m civarı alıcı buluyor ve bu paraları hak ediyorlarda.Diğer lvl 16 sox silahlar ise farm da tercih edilmediği için fiyatları bowlarla kıyaslanmaz bile.

• quote:

Orjinalden alıntı: OlympusFarmer

quote:

Orjinalden alıntı: Frankeistein_TR

senin yaptığında birazcık delilik olmuş ama lvl 16 sosun bi bow 50 veya 100m etmez....

Sen yenisin heralde buralarda.lvl 16 sun bow 32 sun bowdan da pahalıdır.Ki o silahı alan adam zaten elimde sağlam silah gezdireyim die almaz.Adamlar sırf 16 som-sun bow alabilmek için 60-70 lvl adam kasıp para biriktirip sonra oyuna tekrar başlıyor.Çünkü bu silahlarla amaç lvl kasmak efendime söliim önüne geleni yatırmak değil.Adam lvl 7 de skill uplamayı bırakıp 16 ya kadar 9 gap yapıp aylarca lvl 16da bandit kalesinde yüzbünlerce sp kasıyor ve bu charlar daha sonra serverların kralı oluyor.Çoğunun yaptığı gibi dümdüz odun gibi hızlıca lvl atlayıp lvl 80 olacağına aylarca bandit kalesinde kasıp 150-200k sp sini yapıp deyim yerindeyse paşa oluyorlar.Bu sebeple lvl 16 sos bow lar 10m civarı somlar 40m civarı sunlar ise 100m civarı alıcı buluyor ve bu paraları hak ediyorlarda.Diğer lvl 16 sox silahlar ise farm da tercih edilmediği için fiyatları bowlarla kıyaslanmaz bile.

Odunmu ? o odun dediğin adamlarda aynı şekilde sp kasıyor.. Nasıl paşa oluyor Bandit kalesinde 64 Sun mı düşüyor ? Lütfen laflarına dikkat et.. buraya bildiğin şeyleri yaz bilmeden yorum yapma!

• Sen nerenle okuon acaba??????Senin paşalık anlayışında sadece 64 sun silah düşürmekmi var ben ne dyazıom sen ne anlıon çok mnerak ettim nerenle okuduunu.Adam gidip 200k sp kasıo sorada 0 gapla 80e ulaşıp açıo skillerini diorum.Sp kasmadan insan gibi skill açmadan elinde 64sun+13 silahın olsa neye yararsın.Azcık daha dikkat et yazılanlara okurken gözlerini kullanmaya çalış.
  • quote:

Sen nerenle okuon acaba??????Senin paşalık anlayışında sadece 64 sun silah düşürmekmi var ben ne dyazıom sen ne anlıon çok mnerak ettim nerenle okuduunu.Adam gidip 200k sp kasıo sorada 0 gapla 80e ulaşıp açıo skillerini diorum.Sp kasmadan insan gibi skill açmadan elinde 64sun+13 silahın olsa neye yararsın.Azcık daha dikkat et yazılanlara okurken gözlerini kullanmaya çalış.

Kardeşim orda ODUN GIBI yakıştırmasını yapmadınmı ? O dediğin adamlarda aynı farmı lv80de yapıyor... Ayrıca 64 +13 sun ile neler yaparsın farmsızlığı bırak 10 lvl düşük ol neler yaparsın sen biliyormusun ? Aynen tekrar ediyorum laflarına dikkat et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReBorn_TheBest

quote:

Sen nerenle okuon acaba??????Senin paşalık anlayışında sadece 64 sun silah düşürmekmi var ben ne dyazıom sen ne anlıon çok mnerak ettim nerenle okuduunu.Adam gidip 200k sp kasıo sorada 0 gapla 80e ulaşıp açıo skillerini diorum.Sp kasmadan insan gibi skill açmadan elinde 64sun+13 silahın olsa neye yararsın.Azcık daha dikkat et yazılanlara okurken gözlerini kullanmaya çalış.

Kardeşim orda ODUN GIBI yakıştırmasını yapmadınmı ? O dediğin adamlarda aynı farmı lv80de yapıyor... Ayrıca 64 +13 sun ile neler yaparsın farmsızlığı bırak 10 lvl düşük ol neler yaparsın sen biliyormusun ? Aynen tekrar ediyorum laflarına dikkat et.

benim yazımda 80 lvlde farm yapılmaz diye bi yazı gördünmü??mis gibi patır patır mob spawn olan yerde adamın farm yapası var alır sun bowunu pırıl pırıl yapar sp sini.Israrla üstünde durarak odun diyorum farmsız 80 olan chara.lvl i 80 e maxlayıp farma başlayana kadar geçen 79 lvl de o char hala odundur çünkü.istediği kadar sun olsun elinde karşısına yakalaşık lvllerde elinde 64 sun olan başka biri çıkıpta onu yatırdıı zaman da teselli bulur bug oldu lag vardı potum bitmiş diyerek.

• quote:

quote:

quote:

benim yazımda 80 lvlde farm yapılmaz diye bi yazı gördünmü??mis gibi patır patır mob spawn olan yerde adamın farm yapası var alır sun bowunu pırıl pırıl yapar sp sini.Israrla üstünde durarak odun diyorum farmsız 80 olan chara.lvl i 80 e maxlayıp farma başlayana kadar geçen 79 lvl de o char hala odundur çünkü.istediği kadar sun olsun elinde karşısına yakalaşık lvllerde elinde 64 sun olan başka biri çıkıpta onu yatırdıı zaman da teselli bulur bug oldu lag vardı potum bitmiş diyerek.

Yaw senin neyine benzetme yapmak ?? Sanane kardeşim böyle benzetmeler yapmaya hakkın yok.. Laflarına dikkat et .. İsteyen istediği gibi char kasar int verir eder öldüğü öldürdüğü zamanda keyfinide sefasınıda çeker... Senin galiba çekememeezliğin veya charın yok lv80 ondan böyle konusuyorsun..

Bir adam charına bakar bnm farma ihtiyacım var derse farm yapar... Yok hızlı lvl atlıyayım fark atayım farmı sonra yapar.. Benzetmelerine Dikkat et bana burda şu lvlde şu spyi kadar bunu yapar deme..

Laflarına dikkat et diyorum! Sp farm nasıl yapılır demiyorum!

• harbi ilginç bi kardeşimizmişsin adam soru sormuş cevaplarım biri yanlış yazmış müdahale ederim beğenmediim charada odun derim öküz derim sanane bak bi daha tekrarlıom SA-NA-NE.beNİM kişisel fikrim görüşüm seni nie ilgilendirir yaptıım benzetmeden birkez daha sanane.az öncede söledim benim gözümde dümdüz farmsız lvl 80 adam odundur ölede kalacaktır.Sana göre şahanedir bunada bana bişe demek düşmez.Sen istediğin gibi kasarsın istediin gibi farm yaparsın ben makbul olanı açıklamışım lvl 16 sun bowun neden pahalı olduunu sölemişim her normal insan gibi gözünle okuyup konuya odaklancaana gidip benim şahsi görüşüme laf atarsan böle saçma saçma tartışmalarla uzayup gider topic.Sorada ordan tırmalarsın millete laf yetiştircem diye hey güzel allahım hey nelerle uğraşıyoruz.
  • quote:

harbi ilginç bi kardeşimizmişsin adam soru sormuş cevaplarım biri yanlış yazmış müdahale ederim beğenmediim charada odun derim öküz derim sanane bak bi daha tekrarlıom SA-NA-NE.beNİM kişisel fikrim görüşüm seni nie ilgilendirir yaptıım benzetmeden birkez daha sanane.az öncede söledim benim gözümde dümdüz farmsız lvl 80 adam odundur ölede kalacaktır.Sana göre şahanedir bunada bana bişe demek düşmez.Sen istediğin gibi kasarsın istediin gibi farm yaparsın ben makbul olanı açıklamışım lvl 16 sun bowun neden pahalı olduunu sölemişim her normal insan gibi gözünle okuyup konuya odaklancaana gidip benim şahsi görüşüme laf atarsan böle saçma saçma tartışmalarla uzayup gider topic.Sorada ordan tırmalarsın millete laf yetiştircem diye hey güzel allahım hey nelerle uğraşıyoruz.

Kimseye lv 80e kadar kasıp farmsızda olsa yaptığı chara odun diyemezsin... Emek harcamış kendince bişeler yapmıştır bu adam!!! Okdr düşünmeden yazıyorsunki burda hakkaten zor durumlarda bırakıcak lafları söle bana diyorsun! Millete laf yetiştiricek zamanım yok yaptığın hakarete dikkat et...

Bu forumda yeni serverlara başlayıpta direk lvl 80 olan adamlar var .. Bunlardan biride benim laflarına dikkat et düşünmeden konusma!!

Ayrıca dostum bu oyundan anlamayanda sensin!! Lv 16 bowla adam niye bandit kalesinde kasar biliormusun? Server yeni değildir belli zaman geçmiştir açılalı ve sonra sp kasılacak alanlar dolu olduğu için gider Bandit kalesinde sp'sini kasar.. Çok sevdiiğinden veya cok büyük yararı oldundan değil!

edit: yazıım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReBorn_TheBest -- 25 Nisan 2007; 17:13:26 >

• quote:

quote:

harbi ilginç bi kardeşimizmişsin adam soru sormuş cevaplarım biri yanlış yazmış müdahale ederim beğenmediim charada odun derim öküz derim sanane bak bi daha tekrarlıom SA-NA-NE.beNİM kişisel fikrim görüşüm seni nie ilgilendirir yaptıım benzetmeden birkez daha sanane.az öncede söledim benim gözümde dümdüz farmsız lvl 80 adam odundur ölede kalacaktır.Sana göre şahanedir bunada bana bişe demek düşmez.Sen istediğin gibi kasarsın istediin gibi farm yaparsın ben makbul olanı açıklamışım lvl 16 sun bowun neden pahalı olduunu sölemişim her normal insan gibi gözünle okuyup konuya odaklancaana gidip benim şahsi görüşüme laf atarsan böle saçma saçma tartışmalarla uzayup gider topic.Sorada ordan tırmalarsın millete laf yetiştircem diye hey güzel allahım hey nelerle uğraşıyoruz.

Kimseye lv 80e kadar kasıp farmsızda olsa yaptığı chara odun diyemezsin... Emek harcamış kendince bişeler yapmıştır bu adam!!! Okdr düşünmeden yazıyorsunki burda hakkaten zor durumlarda bırakıcak lafları söle bana diyorsun! Millete laf yetiştiricek zamanım yok yaptığın hakarete dikkat et...

Bu forumda yeni serverlara başlayıpta direk lvl 80 olan adamlar var .. Bunlardan biride benim laflarına dikkat et düşünmeden konusma!!

Ayrıca dostum bu oyundan anlamayanda sensin!! Lv 16 bowla adam niye bandit kalesinde kasar biliormusun? Server yeni değildir belli zaman geçmiştir açılalı ve sonra sp kasılacak alanlar dolu olduğu için gider Bandit kalesinde sp'sini kasar.. Çok sevdiiğinden veya cok büyük yararı oldundan değil!

edit: yazıım hatası

Önceki mesajlarda da odun char dedim şimdide odun diyorum ve sanane benim şahsi kanaatimden.Server yeni açıldıında elbetteki hızlı kasacaksın buna aykırı bi yazım zaten yok.Bandit kalesinde sp kasanlar için zaten ilk yorumumda demişim adam 16 som-sun bow almak için 60küsür lvl kasıp para yapıoyor diye.İnatla anlamamaya özen gösterip sidik yarıştırmaya niye bu kadar meraklısın onuda anlamış değilim.

• quote:

Orjinalden alıntı: flexquin

ya bu ne kadar eder

ben delilik ettim :D:D

Sanırım sen Eldorado serverındaydın. Eğer o bow u sen satıyorsan almak isterim fiyatında anlaşalım.
  • harbi yazık olmuş
  • bana sos +1 female üstlük düşmüştü önceden 37 lvl bu female 500k sattım
    onla mı ugraşcam
  • yazık olmuş ucuza gitmiş lakin hata olmadan deneyimde olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagleking2

senin yerinde olsam bowa döner sp farm yapardım

kesinlikle lwl inde cok yuksek deilmis zaten sırf o bow için yeni char acılıp farm yapılır
    neyse yazık olmus canın saolsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.