Şimdi Ara

Ben Fenerli Değilim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
2
Favori
16.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusura bakma ama sen Aziz Yıldırım düşmanlığı yapıyorsun. Bir adamı tutsak alıp elini eteğini çektirmek bana yapılan kutsal ittifaklara engel mı olacak. Bak Aziz Yıldırım temizdir demiyorum ama futbolumuzu bu hale getirende sırf o değil.
    Ben bu operasyonun şike operasyonu olduguna filan inanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam arkadaş Hakkari'de,Van'da doğuda oturan, Kadıköy'e gidemeyen, stada, maça giremeyen,çimlere basamayan, o tribünlere oturamayan, Kadıköy'e gitmeyen kimse Fenerli değil sen Fenerlisin. Bravo devam et böyle duygu sömürüsü yapmaya. Ben desteklemiyorum . İşine gelirse. Bu da benim fikrim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

@Piêr Dé Sans

quote:

Ben takımın ruhu olan oyuncuları tek tek göndermeye başladıktan sonra Aziz Yıldırım ın gözündeki hırsı farkeden bir adamım

Allah aşkına bu nasıl bir saçmalıktır.Şampiyonluk primleri dondurulmuş, Cl'den alacağımız para uçmuş.Bir sürü zamanı gelmiş Kredi borcu varken bunu öpücükle mi ödüyeceğimizi zannettin.Bizi Aziz Yıldırımcı olarak suçlayan sende Luganocusun, Santoscusun o vakit.

quote:

Ve şunu belirteyim normal bir insan suçsuz ise " ben suçsuzum " der. Savunması istendiğinde " onlarda şunu yapmıştı" demez. Bu bir savunma değil suçluluk psikolojisidir.

Sende bizim kadar takip etmişsin davayı ama Aziz Yıldırım'ın sayfalarca olan savunmasındaki 2-3 cümleye takılmışsın.

Hala bu seneden bahsediyorsunuz. Yahu bu seneyle alakalı değil diyorum Aziz Yıldırım a olan yorumlarım. Niye anlamamak da diretiyorsunuz?
    Sadece bu sene mi elimizde futbolcular tutulmadı? Diğer gidenler kendi keyfine mi gitti? günlerdir " geri gelse ilaç olur " dediğiniz adamları kim gönderdi? Biraz düşünün yahu.

Ayrıca savunmasındaki iki cümleye takılmadım. Aylardır aynı şeyleri söyleyen bir adamdan bahsediyoruz. Kendisine sürülen ifadelere cevap vermek yerine hala sağa sola saldıran " sen niye öyle yaptın" "bunu niye dedin" diyen bir adamdan bahsediyorum. Ayrıca rica ediyorum şu işi şikeye getirip durmayın. Şike hakkında şuan konuşmicam daha. Ben öncesinden bahsediyorum. Şike süreci sadece bu olayın patladığı son noktadır.

Bana aranızdan bir kişi çıksın Fenerbahçe tarihindeki en büyük başarıyı almış teknik direktör neden gönderilmiş onu mantıklı şekilde açıklasın. Nasıl bir izah gelecek, nasıl bir sebep sürülecek bekliyorum.
    Yok kardeşi para istemiş de yok bilmem neymiş de falanmış da filanmış da gibisinden abidik gubidik bahanelerle gelmeyin. Öyle bir başarıyı almış adamı göndermek için çok ciddi sebep gerekir. Ki o kadroda forvet bile yoktu.

Tamam da Zico'nun gitmesi ile Fenerbahçe'nin üzerine atılan kara leke arasında nasıl bir bağ kurdun?
    Aziz Yıldırım'ın kişisel hırsları ile alakamız ne?
    Şuan Başkan sen olsaydın da süreç bu şekilde işleseydi, senin arkada olacaktı taraftar, anlayamadığın dava bu.
    Kimse burda anadan doğma Aziz Yıldırımcı değil.

• Sen Fenerbahçeliliği kısmen yaşamışsın ama camiadan nasibini alamamışsın dostum.Aziz Yıldırım geçenlerde yeniden başkan seçildi rakibi varmiydı?yoktu peki neden olmadığı sorguladın mı?

Bu işler Aziz Yıldırım sayesinde kötü biterse camia onun için darağacını zaten hazırlar

Daha bilinen beklenen çok şey var ama yazmakla bitmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Kusura bakma ama sen Aziz Yıldırım düşmanlığı yapıyorsun. Bir adamı tutsak alıp elini eteğini çektirmek bana yapılan kutsal ittifaklara engel mı olacak. Bak Aziz Yıldırım temizdir demiyorum ama futbolumuzu bu hale getirende sırf o değil.
    Ben bu operasyonun şike operasyonu olduguna filan inanmıyorum.

Ben onu da söylüyorum zaten. Şuan içeride tutulması şike ile falan alakalı değil bu konuda her gördüğüm yere de bunu yazıyorum. Bu yapılan adaleti sağlamak falan değil. Zaten sırf şikeden dolayı bir insana 39 yıl hapis istemi bile bu işin içinde farklı şeylerin döndüğünü gösterir.

Evet Aziz Yıldırım a düşmanım ama sadece şikeden yargılanıyor diye değil düşmanlığım. her ne kadar düşman olsamda yaptığı iyilikleri ve uğradığı haksızlıkları da görmezden gelecek değilim.

@Captain55

Benim laflarımdan bunu çıkardın ya helal olsun sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Franco Baresi

quote:

Orijinalden alıntı: simple

quote:

quote:

Sen Fenerli olma zaten. Sen Gs li ol. Onlar iyi hasır altı ediyorlar herşeyi. Biz edemiyor.

Evet evet gsli ol;http://www.uludagsozluk.com/k/konu%C5%9Fursam-2006-%C5%9Fampiyonlu%C4%9Fu-el-de%C4%9Fi%C5%9Ftirir/

Arkadaşım, yorumun beni ilgilendirmez, GS'ı katmadığın sürece ancak şimdi yorum yapmak zorundayım.

Bunu resmi tapelere inanmayan sizler öne sürünce komik oluyorsunuz, var mı delilin (birazda biz delilcilik oynayalım değil mi ?) Ümit Karan bunu söyledi diye ? Cevap ver bakim.

Delil? Ümit Karan sağ

Ne kadar saçma bir yorum, sanki Aziz yıldırım ölü ?

Herifin yaptığı veya yapmadığı her halt için delil diyorsunuz? Kendinle çelişme arkadaşım, var mı tutanağı bi dediğinin, ses kaydı.

Gitsem bir sözlükte saçma sapan birşey yazsam FB aleyhinde çok mu hoşuna gider.

Ne yaparsanız yapın.

GS ' ı ağzınıza almayın kafi.

Ümit Karan ın bizzat kendisi söylemiştir.

Şimdi sende bana Aziz Yıldırım ın şike yaptığını ispatla??

• Şadan abi ayakta alkışlıyorum seni. Keşke herkes senin gibi objektif bakabilse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

Sen Fenerbahçeliliği kısmen yaşamışsın ama camiadan nasibini alamamışsın dostum.Aziz Yıldırım geçenlerde yeniden başkan seçildi rakibi varmiydı?yoktu peki neden olmadığı sorguladın mı?

Bu işler Aziz Yıldırım sayesinde kötü biterse camia onun için darağacını zaten hazırlar

Bir düşün bakalım neden olmadı. Uzun süredir yönetimden uzaklaştırılan adamlar hep Aziz Yıldırıma muhalefet olduğu için uzaklaştırıldı. Şuan yönetimde bulunanlardan kim tutup başkanlığa aday olacak ? Mantıklı mı sence ?

@Mat_Cuborn

Başından beri aynı şeyi söylüyorum. Yazdıklarım salt olarak şike ile bağlantılı değil. Bu adam sadece bu sene bu hale getirdi demiyorum. Yıllardır kendi egosu yüzünden takıma isteyerek veya istemeyerek zarar verdi ve ben takıma kulübe zarar veren birisini başkan olarak görmek istemiyorum.
    Tıpkı Emre nin artık bu takımda oynamasını istemediğim gibi.

Yeterince açık olmadıysa lütfen söyleyin daha da açayım.

Açtığım konu şike olayları ile alakalı değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen Fenerli olma zaten. Sen Gs li ol. Onlar iyi hasır altı ediyorlar herşeyi. Biz edemiyor.

Evet evet gsli ol;http://www.uludagsozluk.com/k/konu%C5%9Fursam-2006-%C5%9Fampiyonlu%C4%9Fu-el-de%C4%9Fi%C5%9Ftirir/

Arkadaşım, yorumun beni ilgilendirmez, GS'ı katmadığın sürece ancak şimdi yorum yapmak zorundayım.

Bunu resmi tapelere inanmayan sizler öne sürünce komik oluyorsunuz, var mı delilin (birazda biz delilcilik oynayalım değil mi ?) Ümit Karan bunu söyledi diye ? Cevap ver bakim.

Delil? Ümit Karan sağ

Herifin yaptığı veya yapmadığı her halt için delil diyorsunuz? Kendinle çelişme arkadaşım, var mı tutanağı bi dediğinin, ses kaydı.

Ne yaparsanız yapın.

" Aziz Yıldırım : Şike yaptım. "

Aziz Yıldırım kendisi söylemiştir.

Buyur arkadaşım. Aynı terane.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Delil? Ümit Karan sağ

Ne yaparsanız yapın.

" Aziz Yıldırım : Şike yaptım. "

Aziz Yıldırım kendisi söylemiştir.

Buyur arkadaşım. Aynı terane.

Tamam işte problem yok o zaman.

• @Piêr Dé Sans

Hocam bende nedensiz çıkıştıysam affola ama ortalığın en kızıştığı bugün böyle bir başlık açarak kendini yanlış anlatmış oldun.
    Bende büyük Aziz Yıldırımcı değilim, hatta 1 sene önce kaybedilen şampiyonlukta stadda İstifa diye slogan atanlarda bende vardım.
    Aziz Yıldırım ile tek ortak noktam Fenerbahçe ve bugün halkın takımı akbabalar tarafınden deşiliyor, ben bu duruma göz yumamam.İnandığım şeyler doğrultusunda Aziz Yıldırım'ın sonuna kadar arkasındayım.Bize bir yanlışı olursa kendi parmağımızı kendimiz keseriz.
  • Hani bir transfer yapılırda,lan o adama o kadar para verilir mi diye hesap sorulur ya,sanki hepsini kendi cebimizden vermişiz gibi,işte bir kulübün başkanı içinde aynı sahiplenme duygusunu yaşıyorum ben.Yani aslen benim çok umrumda değil,kimin başkan olduğu:)Güven başkanıda hatırlıyorum,ali sen baskanıda,nicelerinide hatırlarım inşallah.

Lakin meşhur sarı öküz misali vardır,herkes bilir.Fb taraftarı için,aziz yıldırım'ın durumuda ,sanırım tam olarak bu.Bunu da biz istemedik,bu kadar kalabalık bir camianın başkanını ansızın içeriye alıp,taraftarınıda ikna etmek yerine,linç edip sindirme stratejisi geliştirirsen,birde üstelik bu insan cezaevindeyse ve taraftarı seviyorsa,kahraman olacağını tahmin etmek için,medyum olmak gerekmiyor.Bu hale getirenler,işin içinden nasıl çıkacak,çıksalar bile artık kimi nasıl inandıracaklar,onu seyreyliyorum ben.Sorun değil,Fb kiminle nerede oynarsa ben seyrederim bir şekilde.Belki stadyumda destek veremiyoruz lakin,ürünlerini alırız yine yeğenlerimize.Geçer Tv'mizin başına seyrederiz:)

• zicoyu gonderdi diye çok kızmışsın. o yüzden sallıyosun adama. işin özeti bu. profosyonel futbolda böyle şeyler oluyor.ne yani zicoyu gonderdi diye klübümü bassaydık?
  • quote:

...

Siz Aziz ci oldunuz çıktınız. Sizleri bu hale getiren, Türkiye'nin Dünya'nın gözünde şikeci yapan adamın peşinden koşuyorsunuz.

...

Sadece şunu düşünün. Küme düşürüldüğünde meydana çıkıp " Fenerliyim " mi diyeceksiniz yoksa " Başkanımızı götürüyorlar " mı? Sizin şuan bile aklınızdaki ilk düşünce "başkanı bitirme meselesi" iken ben " fenerbahçe içeriden çökertiliyor" oluyor. Sanırım farklı camdan bakıyoruz.

...

Adam hapis yatsın ölsün gebersin demiyorum. Yönetimden düşürülsün benim için kâfidir.

Eğer senin için bu sadece Fenerbahçe'yi çökertme planı ise, Aziz Yıldırım suçsuz demektir. Eğer böyle düşünenler var ise de -ki var- Aziz Yıldırım'ın yanında olur zaten.

Aziz Yıldırım şike yapmış mıdır, yapmıştır ve bunun cezasını da kulüple birlikte çekecektir diyorsan başka. O zaman istediğin kadar çemkir, haklısın. Ama aksini düşünüyorsan, Aziz Yıldırım'ı günah keçisi yapıyorsun. Yazından bu çıkıyor.

Ya kendini ifade edememişsin, ya da inandıklarını kendine itiraf edememişsin..

• Aziz Yıldırım müthiş iyi bir insan değil, futbolu çok da iyi bilmiyor, hatalar yapmadı mı yaptı. Ancak bu kadar ağır eleştirilmeyi hak etmiyor bence. Kulübün ne kadar geliştiği ortada.Günümüzde hukuğun, iktidarın fahişesi olduğu (her ülkede) gerçeğinden yola çıkarak benim hiç bir şeye inanasım gelmiyor artık.
  • Pier De Sans Üstad;

Kimi zaman forumda fener'li arkadaşları kızdıracak yorumlar yapar,takılırım.İstemeden de olsa bu yorumlarda senin gibi bir adamı kızdırdıysam af ola..
    Ben böyle bir adamla forumu paylaşmaktan sadece gurur duyarım..Büyüksün üstad..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

Sen Fenerbahçeliliği kısmen yaşamışsın ama camiadan nasibini alamamışsın dostum.Aziz Yıldırım geçenlerde yeniden başkan seçildi rakibi varmiydı?yoktu peki neden olmadığı sorguladın mı?

Bir düşün bakalım neden olmadı. Uzun süredir yönetimden uzaklaştırılan adamlar hep Aziz Yıldırıma muhalefet olduğu için uzaklaştırıldı. Şuan yönetimde bulunanlardan kim tutup başkanlığa aday olacak ? Mantıklı mı sence ?

Açtığım konu şike olayları ile alakalı değil.

Hiçbir başkan kendisine muhalefet olan yöneticiyle çalışmaz.Eğer kulüpten uzaklaştırmadan bahsediyorsan uzaklaştırılanların sayısı bellidir 50-100 kişi uzaklaştırılmadı sonuçta.Hangi oluşuma bakarsan bak başkana hırsız ,dolandırıcı ve daha değişik laflar edip bunuda kanıtlayamazsan uzaklaştırılırsın.Ama dolandırıcı olduğu camia içinde kanıtlanırsa kim olursa olsun uzaklaştırılır.

Ya Aziz Yıldırım öncesi gibi olsaydı nasıl olurdu.Fenerbahçeyi başkan değil dernekler yönetseydi ,derneklerin Fenerbahçe ve yönetimini rant merkezi gibi görmeleri ,Fenerbahçe başkanının ne yaptığına yada nasil biri olduğuna bakmadan bu rant için hakaretler küfürler ,kongrede yapılan tekme tokat kavgalar saymakla bitmez.

Birde şöyle düşünelim çok paran var tanınmış bir iş adamısın ve iyi bir Fenerbahçellisin Aziz Yıldırım varken başkan olmak istermisin? Onun kadar para yatırırmısın kulübe onun kadar vakit harcarmısın eşini çocuklarını umursamadan 7/24 Fenerbahçe için iyi kötü uğraşırmısın.

• Tebrikler gerçekten... Aziz Yıldırım, kendi savaşını Fenerbahçe adı arkasına sığınarak veriyor. İlk gün istifa edip Fenerbahçe Başkanı olarak değil de Aziz Yıldırım olarak çıksaydı madem duruşmalara.
  • Hayat ayacip.İnsanlar ayacip.
  • Aslında konu açan kişinin ne demek istediğini herkes gayet iyi anlıyo ve içlerinden hak veriyor. Fakat konudaki Gslilerin bu kişiye hak vermeleri üzerine otomatik olarak karşı safa olma mecburiyeti duyuyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.