rica ederim yengecim....gece geç oldu x-gen le ikinize topic hazırlatayım orda kalırsınız
quote:
Orjinalden alıntı: Gerko
quote:
Orjinalden alıntı: X-GeN
@Gerko
Lolipop ta verim mi çocuğum?
burası çocuk parkı değil, hadi canım
Lolipop verilmesi gereken kişiler belli kardeş
Fake nick alıp da ''Ben geldim'' ''Selam'' gibi topicler açan ben değilim
Eğer fake olduğunu düşünüyorsan bir zahmet
/>
ikonuna bas. X-GeN ve lady86' nın aynı kişi olduğunu düşünüyorum ip'lerinin incelenmesini istiyorum diye yaz. Saygılar diye eklemeyi de unutma
TEMBEL ER basın açıklaması;
yapmayın kardeşim son açıklama lady fake değildir tescilimi yaptım dayanağım sağlamdır xgen kardeşim ben araya xgen girmeden bile daha önce anladım fake olmadığını bu işte hiç tecrübeli değilsiniz madam işi bilmiyonuz işe hiç girmeyin
@serseri abi gerekli izin alındı sukoyvermemek kaydıyla
@pooca hoşşbulduk @serseri saol oşşbulduk @redbullvodka valla ii olurdu be gözüm yap bişiler hadi beklioz x_gen.le
@redbullvodka destein için çok saol valla çok iii oldu bazı kıt arkadaşlarımız var burda bişi anlamıolar maalesef
hemen hazırlatıyom yengecim...
zaten yoldan gelmişiniz...karnınız açsa önce yemeğe...
quote:
Orjinalden alıntı: RedbullVodka
harbiden işin gücük yemek ha
quote:
abi böyle ayıp oluyo sana da yaf allah razı olsun ama
(Futbolcuların hakemleri alkışladığı gibi)
@tembeler abi pardon ya tembeler yazcaıma redbullvodka yazmışım kusura bakmayın bi elimde terlik böcek kovalalyıp diğer elle bişiler yazmaya çalişinca anca bu kadar oluo
quote:
Orjinalden alıntı: lady86
@tembeler abi pardon ya tembeler yazcaıma redbullvodka yazmışım kusura bakmayın bi elimde terlik böcek kovalalyıp diğer elle bişiler yazmaya çalişinca anca bu kadar oluo
TEMBELER basın açıklaması;
lütfen yani bu seferlik affettim hadi ikisgene du et .
NOT: gerko cezam bitmesin abicim şimdi eğlenin bakalım
elçiye zeval oolmaz bunlar tembelden...
Ben eğlenmiyorum abi düşüncelerimi söylüyorum
Dediklerimden dolayı ceza alacaksam da cezam neyse çekerim Ceza aldıktan sonra da çirkeflik yapmam
@tembeler aman abi söz bi daha olmaz yaptk bi hata affetin büyüksün @gerko senin alıp vermediin ne şurda muhabbet edioz illla gerion ortamı gece gece hey allam ya
Tamam buyrun ne yapıyorsanız yapın
valla saol izin için beaa sen olmasan napardık biz
quote:
quote:
TEMBELER basın açıklaması;
lütfen yani bu seferlik affettim hadi ikisgene du et .
NOT: gerko cezam bitmesin abicim şimdi eğlenin bakalım
elçiye zeval oolmaz bunlar tembelden...
Benim tepkim fake nick alıp forumda küfür edenlerydi tembeler Senin ve guenen'in çirkeflik yapmadığını biliyorum İletirsin RedBullVodka (Abi)
tembel niksiz izliyor gerkocum...bakar şimdi
quote:
ya sen ne konuşuon anlamadım heee kim küfür etmiş orda ?? yanniş kişiye teşekkür etmişim olay buu artık yalanada başladık hey allam ya sabır
allah yenge kızdı
eli maşalı valla...
tamam yenge sen merak etme...gerko sizi karıştırmış
@redbullvodka tamam gözüm ama olmasın böle şeyler hayır x_genin itibarı zedelenecek bişi deil