quote:Orijinalden alıntı: ozzıeehemen cvp bile atamıomuşuz burdanAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ozzıee hemen cvp bile atamıomuşuz burdan üzülme alışırsın
quote:Orijinalden alıntı: mathildaaquote:Orjinalden alıntı: ozzıee hemen cvp bile atamıomuşuz burdan üzülme alışırsınAlıntıları Göster 2 dakka sınırı var ne yazıkki yahu şu gereksizlerde olmasın bari
quote:Orijinalden alıntı: eDDièbunlar neyk Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: eDDiè bunlar neyk />
quote:Orijinalden alıntı: eDDièbunlar neyk Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: eDDiè bunlar neyk
quote:Orijinalden alıntı: eDDièbunlar neyk Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: eDDiè bunlar neyk bu ne demek şimdi
quote:Orijinalden alıntı: noraquote:Orjinalden alıntı: eDDiè bunlar neyk bu ne demek şimdiAlıntıları Göster şimdiii napalım o zaman
quote:Orijinalden alıntı: öcüüüquote:Orjinalden alıntı: eDDiè bunlar neyk Alıntıları Göster neyk,hep bi aızdaaaan....feeeeeeyyyk:)
quote:Orijinalden alıntı: aspci neyk,hep bi aızdaaaan....feeeeeeyyyk:)Alıntıları Göster yahu önünüze gelene feyk diyorsunuz feyk meyk değil ben tanıyorum
quote:Orijinalden alıntı: norayahu önünüze gelene feyk diyorsunuz feyk meyk değil ben tanıyorumAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: nora yahu önünüze gelene feyk diyorsunuz feyk meyk değil ben tanıyorum Burada yeni üye karşılaması böyle olur. Eğer zaten feyk değilse kendini belli eder zamanla.
quote:Orijinalden alıntı: norayahu önünüze gelene feyk diyorsunuz feyk meyk değil ben tanıyorumAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: nora yahu önünüze gelene feyk diyorsunuz feyk meyk değil ben tanıyorum tmm işte, sana da feyk dioruz zaten feykler neykler, birbirini ağırlar
quote:Orijinalden alıntı: Ekreizzequote:Orjinalden alıntı: nora yahu önünüze gelene feyk diyorsunuz feyk meyk değil ben tanıyorum Burada yeni üye karşılaması böyle olur. Eğer zaten feyk değilse kendini belli eder zamanla. Alıntıları Göster değil yeni o
quote:Orijinalden alıntı: aspci neyk,hep bi aızdaaaan....feeeeeeyyyk:)Alıntıları Göster demek sen beni gönderdin aspci ... ne feyki ne hali yaaa
quote:Orijinalden alıntı: ozzıeedemek sen beni gönderdin aspci ... ne feyki ne hali yaaaAlıntıları Göster Aman sen boşver feyki şimdi anlatırım sana sonra
quote:Orijinalden alıntı: ozzıeedemek sen beni gönderdin aspci ... ne feyki ne hali yaaaAlıntıları Göster yaa ne dicem şimdi mailime dk başı mailler gelio onu nasıl kaldırcam
quote:Orijinalden alıntı: ozzıeeyaa ne dicem şimdi mailime dk başı mailler gelio onu nasıl kaldırcamAlıntıları Göster msn de anlatırımda sana sen niye offlinesın sil mesajlarını olmadı