Şimdi Ara

Ben kabul etmiyorum siz ediyosanız buyrun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tespit baştan sona fail, 3-5-2 oynattı gökhan girince oyuna. O kadar yazmışsın ama keşke maçı doğru düzgün inceleseydin, neyse beyler okumayın zaman kaybı. Klasik skor taraftarı.
  • tek forvet oynayıp orta alanı daraltacaktık bu kadar basitti. öyle iki forvet koyarım arkasına sneijder koyarım dersen normal sonuç. nolacak ya açık oynayalım ne kaybederiz diyenler yarı finali kaybettik. dünkü reale iyi bir taktik disiplinle 2 gol atabilirdik.
  • demek 9-2 yenilsek eyvallah diyecektin...çok inandırıcısın birader...
  • Dün tarafsız olarak izlediğim maçta G.saray hiç iyi oynamadı. Bir kere takımı organize eden pozisyon oluşturacak adam yok. Taktik desen yalan olmuş. Real Madrid öyle mi gayet kontrollü oynadım. Kale önünde G.saraya pozisyon bile vermedi. Adamların serbest vuruşundan ataklarına kadar herşey organize. Ki Ronaldo olayına girmeyeceğim bile en az onun kadar bir yığın yıldız var.

R.M. yenilmez değil! G.saray yenemez sadece. Öyle zamanında koyduk yine koycaz demekle olmuyor bu işler. Saha da efsaneler oynamıyor. Rakip takım g.sarayı çok iyi analiz etmiş hem de bütün futbolcularına kadar. Yok penaltımız verilmedi yok fauldü çemkirmesiyle yürümüyor bu işler.
  • 5 - 2 - 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

tespit baştan sona fail, 3-5-2 oynattı gökhan girince oyuna. O kadar yazmışsın ama keşke maçı doğru düzgün inceleseydin, neyse beyler okumayın zaman kaybı. Klasik skor taraftarı.

3-5-2 yi oynayabildik mi?Gerçekçi olursak Riera silikti.Eboue'de kötülerin iyisi.Bana sistem çok yanlış geldi.Her takıma aynı taktik aynı düşünce.Yahu Real Madrid bu takım.Dünyanın en iyi kontra atak takımı.Kanatsız çıktık,sanki orta sahada çok üstünüz.Ben yenilmemize bişey söylemiyorum yediğimiz gollerdede hata görmüyorum.Hata olarak saymıyorum,hakemde kötüydü tamam.Ama şu takım düzgün sistemli,taktikli Realle çekişemez miydi?Celtic Barcelona'yı 2-1 yenmiş.Biz niye Madrid'e gol atamayalım?Alıcaktı Amrabat'ı sola,sağ tarafada koyucaktı Hamit'i.Selçuk-Melo libero olucaktı.Kanatsız saçma sapan çıktık oyuna.Gökhan Zan değişikliği çok anlamsızdı.Neyse skor taraftarıyım,kombinem var.Takım kazandıkça daha çok destekliyorum,kaybettikçe sinirleniyorum.Bununla da gayet memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.