Şimdi Ara

Ben Knighte benzettim. Bu oyun hakkinda bilgisi olan yazsin. eternal-lands

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar nette takilirken boyle bir oyun gordum. Sitesine girdim. Skiller, silahlar itemler filan biraz knighte benzettim. Yine internet uzerinden oynaniyormus. inndir.comda bilgi vermis ama pek icacici degil. Bu oyunu bilen birisi varsa anlatirsa ve oynanabilirligini de soylerse minnettar olurum. Knighti biraktim birakali yeni arayislar icindeyim. Counter GTA ve Fifa serilerinden de biktim iste sitesi birazda siz bakin.

http://www.eternal-lands.com/

Edit: Ayrica inndirdeki yorumlar icin

http://www.inndir.com/program.php?id=21939 buraya bakabilirsiniz.

Hayir oyunu tanitmiyorum bilmedigim icin nasil bisey oldugunu bilenlerin yorumlari icin actim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackercesur -- 17 Şubat 2007; 0:36:13 >

• bana cok cocukca geldi:)
  • bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

bana cok cocukca geldi:)

Heralde üçünüz de daha önceden oynadiniz. Bu cocukca dimi Knight büyükce oluyor o zaman. Peki knighti neden hep 10-20 yas arasi oynuyor. Geneli bu yaslarda evet. Forumda istatistikleri de mevcuttur. Ayrica ben oyunun cocukca mi degil mi diye oldugunu da sormadim ki Oynayanlar varsa soylesin diye sordum. Ayrica bir oyunun basit olmasi kotu olmasi anlamina gelmez.
    Nice oyunlar gordum grafik var zevk yok
    Nice oyunlar gördüm Grafik yok zevk var

• sen oynamak istersen oynarsin..buraya koyuyorsan yorum istiyorsan gelen fikirlere de saygili olucaksin..ben fikrimi soyledim..grafikleri cok cocukca geldi bana..tmm mi?
  • üyelik nasıl alınıyo bı dener bakarız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar rafiklere laf atın ama oyunun bi boyutuna bakınç 30mb. ne bekliyorsunuzki. adamlar çabuk indirilen zevk alınması için bişi yapmışlar galiba. denemek lazım. nfs 2 de düşünebildiğimiz en berbat grafikliydi ama 3 yıl önce süğrekli onun multiplayerini oynuyorduk int cafede.
  • aranızda flyffı bilmeyenler olabilir ama şöyle söyleyeyim bu oyundaki itemlerin hepsi flyffta var öte yandan grafikler hafif kamyon çarpmış hissi veriyor.oynanabirliğe gelince benim şuana kadar denediim tüm 30mblık oyunlar boktan bir yürüyüş intte kesilmeler gibi çok takılmalar var.bence en az 100mblık bişiler bul
  • ındırdım adamı yurutemedım bıle uyelık alamıyorum falan fulun haybeye ındırmıs oldum sılıcem bence kötü
  • quote:

sen oynamak istersen oynarsin..buraya koyuyorsan yorum istiyorsan gelen fikirlere de saygili olucaksin..ben fikrimi soyledim..grafikleri cok cocukca geldi bana..tmm mi?

bu yorumuna sadece gülerim. Oynamadan bir karara varmak acizlerin isidir. Ben oynayan kisilerden yorum almak istedim senin gibi bilgisizlerden degil. Ustelik bana knighttten fazla zevk verecegi kesin. Cünkü biktirdilar knightte. Ne dogru düzgün exp kasabiliyon ne de np hem ksciler var. KSci olmasa LAGI VAR bugu var koxpu var sen ne kadar iyi durust oynarsan oyna hep hile yapan adiler var. O yüzdende bu basit oyun bile bana knightten güzel geldi... Ben 5 ay knight oynadim. Mageyle oynamistim. bu surede 100 milyona yakin para yaptim. Ama adam level 1 char aciyo 3 gunde koxpla 60 yapiyolar. Bazi serefsizlerin de düpe ile yaptiklari GByi alarak en fazla 1 haftada shelli +60 bir charlari oluyor. Yani ben bu ortamda zevk alamadim. TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM... BEN BILGISAYARDA OKEY OYNARKEN ALDIGIM ZEVKI KNIGHT OYNARKEN ALAMADIM. PEKI DIYECEKSINIZ ZEVK ALMAdiysan neden 5-6 ay oynadin. ? Evet zevk aldigim icin oynamadim. HIRS yaptigim icin oynadim. Hep daha iyisini istedigim icin oynadim. Ama dürüstlükle elime bisey gecmeyince herseyimi bir anda sildim. Yaaaa Sen daha reset dügmesini ararken biz knight oynuyorduk erkek ya.

• quote:

bana cok cocukca geldi:)

BANADA
  • quote:

sen oynamak istersen oynarsin..buraya koyuyorsan yorum istiyorsan gelen fikirlere de saygili olucaksin..ben fikrimi soyledim..grafikleri cok cocukca geldi bana..tmm mi?

kardeş se haklısın ama arkadaşımız sadece sormuş bana biri ters bi cevap verse iligini kuruturum ona görev cesur benim arkadaşım
  • oyunu deneyen olursa banada sölesin sonucu knightı bıraktıktan sonra oynancak oyun kalmadı.fifa vb. oyunlar sarmıo benide.
  • quote:

Katılıyorum Yorum istemiosan nie topic acıon
  • beyler bnce hepsi hikaye en iiisi bildimıss USKo USKo ya devamm
  • phhhhh....
  • indireyim bakam
  • Bence; bu sayfa yeterince can sıkıcı
    http://www.eternal-lands.com/shop/index.htm

Bu kadar basit grafikli bir oyundan bile para kazanmaya çalışıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.