Şimdi Ara

Ben ne zaman 10. mesajımı yazacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Konu dışı bölümlerde yazdığınız mesajlar, avatarınızın altındaki mesaj sayısına eklenmiyor arkadaşım.
  • hmm tmm anladım...
  • kuber' den özür dileyerek buraya bir mesaj yazıyorum.

Sn. Yetkili;
    Yeni konu açacağım, mesajımı ediyleyeceğim zaman
     Yeni mesaj at   
    Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.

Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.
    hatası alıyorum (giriş yaptığım halde). Bazen bu hata ile karşılaşmıyorum bazen karşılaşıyorum. Bu durumdan dolayı yeni konu açamıyor ve mesajımı editleyemiyorum. Aynı zamanda forum okurken otomatik olarak örneğin 30 dk hiçbir linke tıklamazsan otomatik çıkış oluyor bunun sebebi nedir?
  • Şuanda tek kullanabildiğim seçenek "hızlı cevap". Onun dışındaki tüm cevaplama ve yeni konu/anket, mesajı düzenle vs butonlarında hata mesajı ile karşılaşıyorum. Üyeliğimi silip tekrar açsam veya yeni üyelik alsam telefon numaram aynı olduğu için sorun teşkil eder mi ?

Edit : ilave

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3y -- 15 Kasım 2009; 2:03:15 >
  • aynı derdi bende yaşıyorum...

bu sorunları yaşamamak için belli bir mesaj sayısını geçmemizmi gerekiyor?
  • Hangi bölümde yaşıyorsunuz bu sorunu?

Çünkü bazen bölümler, geçici olarak güvenlik nedeniyle yeni üyelere kapatılıyor.
  • hmmm bende sadece konu dısında takılıomuşum demekkı:) ne alakasız ınsanım:P
  • Ben cep telefonu bölümlerinde bu sorunu yaşıyorum. Sorunun çözümünü de kendi çapımda hallettim galiba :D

atcua arkadaşım; giriş yaptıktan sonra "PROFİLİM" sekmesine bir kere tıkla, tekrar parola isteyecek, tekrar parolanı girdikten sonra her türlü butonu kullanabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3y -- 19 Kasım 2009; 23:50:17 >
  • Ben 30 DK değil 5 DK Hiç Bir Linke Tıklamazsam Otomatik Olarak Nick Loqout Oluyor... Ben Sürekli Açık Kalmasını İstiyorum Bu Konuda Ne Yapabilirim ??
  • mesaj atmak ve konu açmak için 10 mu olmamız lazım
  • Hayır Sen 11 olmak İçin Sadece Bekledinmi :D Herhalde Mesaj Atmadan Veya Konu Açmadan Mesaj Sayısı Bekledikci 11 e Yükselmiyordur Deme :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.