hiç vermiyorlarmış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
'Ben ölüm makinesiyim' youtube kanalı Türkiye 59. olmuş (2. sayfa)
-
-
Tyt de ilk 100 e burs vermemeleri çok saçma,ayt de sayısalci sayısal çözüyor sozelci sözel tytyi herkes çözüyor en zoru orda ilk 100 e girmek aslında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de bunu anlamiyorum , kendi alani olmsdigi yerleri cozme amaci nedir yani cok iyi yapsan anlarim da 3 5 tane isaretlemis her dersi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O da tyt’nin yüzü suyu hürmetine hocam. Biliyorsun sen de bu dönem girdin tyt 110 sonrası biraz şans işi ve en üst düzey gelmiş. Türkçe 40-40 bu sene şanstan da fazlasıydı. Yani tyt’si bu kadar yaver gitmeseymiş geçen senekinden daha kötü gelirdi. Yani 1 sene ve onca çalışma pratikte çok bir şey değiştirmemiş.
maalsf hocam
10k ici kalinmaz mezuna
BENCE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HenryKissinger -- 21 Temmuz 2023; 20:54:41 >
Katılıyorum. Arafta kalsa, garanti farklı alan olsun dese tamam da hedef belliyken sapmak...
girebildiği yerlere girmiyor
Gereksiz hırs adamı rezil de eder vezir de...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 21 Temmuz 2023; 20:59:5 >
Hocam ben sos1 çözdüm bildiklerimden biraz (ilk defa sınavda, daha önce hiç bir denemede çözmemiştim) fakat öylesine işaretleme değil Ayt Fende çok arada kaldığım için,mezuna da kalmak istemiyorum, kendimi garantiye almak için çözdüm. Ea’da 4.4k geldi. Fakat sayısalım da Merkezi yerlerde Tıp tercihi yapabileceğim bir aralıkta geldiği için tercihim sayısaldan olacak. Böylesi gerçekten mantıklı ve taktiksel bir davranış bence tüm üni ve mesleğinin 200 soruya bağlı olduğu saçma bir sınavda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD55DD617 -- 21 Temmuz 2023; 21:1:11 >
"Sıralamalarımızı artırdık, 2600'lük bir sıralamayı yenilgi olarak kabul edemezsiniz. Gerekirse 1 değil 11 kere mezuna kalırız."
%100 katılıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yerleştiği alanda mı İlk 100 yapması lazım, yoksa mesela sayisaldan yerleşip EA ilk 100 bursu alabilir mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyeless-1 -- 21 Temmuz 2023; 21:21:8 >
Okul önemli gerçekten ama antep tıp mezunu yada katü mezunu müh tanıdıklarım var. Çok da başarılılar mesleklerinde ve zirvedeler. Bu arkaşın en çok hoşuma giden tarafı bir hayatsız olmayışı videoda spora mı gitsem diyor. Çok yönlü insanlar başarı açısından daha şanslışar.
ankaratıplı böyle başlıklar açar mıydı ya
ne demişti depremzedelere
-
Deprem nedeniyle 2. dönem konuları sınavdan kalktığı için ağlamış.
esseklik yapmis
-
Hafıza kaybı yaşamasa say tr birincisiydi.
Ben ara sıra izlerdim eski videolarını, çok kopukluk vardı videolar ve tarihleri arasında. Bu sebeple videoların neden silinmiş olduğunu hep merak ederdim. Bugün bu olayını da öğrenince iyice huylantı geldi. Demek ki bu ve bunun gibi olaylardan dolayıymış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X