Başlık öyle saçma olmuş ki. Bir annenin evlat sevgisi ile takım tutmanın sevgisi nasıl kıyaslanabilir.
işte aramızdaki fark da bu hocam...
katılıyorum
bende katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: demirkanat
quote:
Orjinalden alıntı: MU.ZAFFER
quote:
Orjinalden alıntı: demirkanat
o yazıda "bu alex doktor olsa kansere bile çare bulurdu" lafı çok hoşuma gitti.
yani şu topikte bir sevgi anlatım cümlesini alıp masaya yatıran; öznesini, yüklemini, nesnelerini filan inceleyen, içindeki anlamın gerçeklik payını tartışan zeki arkadaşlara da insan neresiyle güleceğini şaşırıyor doğrusu.
Ben biliyorum. Şuan sana neremle gülüyosam orayla
al bi zeki çocuk daha... ben bilmiyorum demedim ayrıca komik bir şey söylememiştim ama gülmek istiyorsan nerenle istiyorsan oranla gülebilirsin.
bende zaten yanlış yazdım biliyorum derken sonradan editliycektim olmadı.
İyi hoş yazmışın da: Alex, Maradona'nın bırak modern versiyonunu,çıkması bile olamaz,işte bu tür subjektif ve banal ifadeler, Fb'den soğutuyor beni,ya 3 maç aldık diye prens mi olduk Avrupa'da? yapmayın Allah aşkına!
quote:
Orjinalden alıntı: [OnUr]
Alex! Alex! Alex! Sen hangi gezegenden geldin Alex! Maradona'nın 'modern versiyonu' Alex, attığı tam bir sanat eseri golle CSKA Moskova'nın direncini kırdı, Uğur Boral'a gönderdiği adrese posta gol pası ile zaferi getirdi. Fotomaç olarak daha önce de dedik ya, "Bu Alex, doktor olsaydı kansere bile çare bulurdu!" Dün gece Şükrü Saracoğlu Stadı'nda muhteşem bir taraftar topluluğu vardı! Sarı, güneş; lacivert okyanustu. Tribünlerdeki dalga dalga süzülüş, ipekten bir şelaleydi adeta! Şarkılı bir masal, en anlamlı gerçekti dün Fenerbahçe! Teşekkürler Fenerbahçe! Teşekkürler Avrupa'nın Yeni Prensi Fenerbahçe! Artık 21 Mayıs'ta Moskova'da yapılacak Şampiyonlar Ligi finali için yolun açık Fenerbahçe!
Avrupa futbolunun yeni efendisi Fenerbahçe, 30. dakikada Edu'nun kendi kalesine attığı golle geriye düştü. 32'de Alex, olağanüstü bir golle durumu eşitledi. Uğur Boral 45 ve 89'da attığı 2 golle tarihi zaferi getirdi. Böylece Fenerbahçe, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarında bir üst tura yükselmiş oldu. Fenerbahçe, grupta 11 puan toplayarak, Galatasaray'ın 10 puanlık rekorunu geçti ve Şampiyonlar Ligi gruplarında en fazla puan toplayan Türk takımı oldu. Kanarya, Avrupa kupalarında sahasında yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı. Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam eden 16 takım arasına adını yazdıran Fenerbahçemiz'in rakibi 21 Aralık'ta İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek kura ile belli olacak!
dogru diyosun..
FENERBAHÇEYİ SEVMEK İÇİN NE YÜZ YILLIK TARİHİNİN OLMASI, GEREKİR NEDE DÜNYA ŞAMPİYONLUKLARI KAZANMASI GEREKİR... BKZ:ÜSKÜDAR ANADOLU 1908-2008 KAÇ KİŞİ TUTUYOR BU KLÜBÜ??
KONUDAKİ EN GÜZEL SÖZÜ SAYGIYLA ANDIĞIMIZ İSLAM ÇUPİ SÖYLEMİŞTİR: "fenerbahçe cumhuriyeti ortalıkta yoksa, türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" ELBETTE ANNE SEVGİSİNİN YERİNİ HİÇ BİRŞEY TUTAMAZ FERNER DE TUTAMAZ.. ÇÜNKÜ FENER ANNE DEĞİL FENERBAHÇE HAYATTIR..
quote:
Orjinalden alıntı: [OnUr]
Alex! Alex! Alex! Sen hangi gezegenden geldin
Bunu Steven Spielberg'e sormak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
Orjinalden alıntı: ChordSolo
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
Başlık öyle saçma olmuş ki. Bir annenin evlat sevgisi ile takım tutmanın sevgisi nasıl kıyaslanabilir.
işte aramızdaki fark da bu hocam...
peki takımınıza küfür edince ne yapmış oluyorsunuz ?
seni sevmeyen ölsün diyen GS'lılar , musalla taşı diyen BJK^'lılar sap ile saman hakkında konuşmaya başlamışlar ne güzel.. e hoşgeldiniz ne diyelim.darısı bu akıl salimliğini kendi takımınızla ilgili durumlarda da göstermeniz.
quote:
Orjinalden alıntı: OzgurOz
seni sevmeyen ölsün diyen GS'lılar , musalla taşı diyen BJK^'lılar sap ile saman hakkında konuşmaya başlamışlar ne güzel.. e hoşgeldiniz ne diyelim.darısı bu akıl salimliğini kendi takımınızla ilgili durumlarda da göstermeniz.
What is love?
quote:
Orjinalden alıntı: OzgurOz
çok zor bişey istiyosun onlardan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme