netd müzikyoutube Şebnem Ferah'ın, Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanan "Perdeler" albümünde yer alan "Sigara" isimli şarkısı, video klibiyle netd'de.
Söz & Müzik: Şebnem Ferah
Düzenleme: Şebnem Ferah, Ozan Tügen
Aslında ben de isterim
Emeklemeden koşmayı
Güzel elbiselerle
Makyaj yapıp dolaşmayı
Aslında ben de isterim
Düşünmeden konuşmayı
Küçük bir oyun içinde
Önemli kişi olmayı
Aklımdan geçen sözler
Kalbimden gelen sesler
Hepsi bir orman oldu
Bir kibritle yok oldu
Ben sigara dumanının altında
Yana yana en sonunda kül oldum
Sen kibritin hiç yanmayan ucunda
Birinin hayatından geçmiş oldun
Aslında ben de isterim
Emeklemeden koşmayı
Güzel elbiselerle
Makyaj yapıp dolaşmayı
Aslında ben de isterim
Düşünmeden konuşmayı
Küçük bir oyun içinde
Önemli kişi olmayı
İyi dostlar biriktirdim
Hepsi ailem oldu
Küçük bir aşk yetiştirdim
Düzene yenik düştü
Ben sigara dumanının altında
Yana yana en sonunda kül oldum
Sen kibritin hiç yanmayan ucunda
Birinin hayatından geçmiş oldun
netd Müzik Facebook: http://www.facebook.com/netdmuzik https://www.youtube.com/watch?v=gD7j7qC2hmo&list=RD-dIfF9LUQwY&index=15 |
ben sigara dumanının altında yana yana en sonunda kül oldum..
-
-
yaqtim 🚬
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ağlattın qnq
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Discorddan bi tanıdığın yanına gitmiştim, bilgisayarında bi problem olmuş, yardım istemişti, neyse işi hallettim ama discordlarından da çıkmadım. Adamı ilk önce bi arkadaşı aradı buluşalımmı diye, yok knk bu gün yorgunum dedi kapadı. Sonra başka bi arkadaşı discorda girdi, sanırım en yakın arkadaşıydı, uzuuun uzun konuşup makara yapıp buluşma planı falan yaptılar. Sonra konuşmaları duruldu, kahkahalar kesildi, belli bi süre geçti, tekrar telefonu çaldı, bu sefer arayan kız arkadaşı, onlada baya bi konuştu sonra kapadı telefonu. Bu sırada 1-2 arkadaşı daha discorda girdi, onlarlada muhabbet sohbet etti. Sonra hayat güzel bee deyip gerildi
sonra kendime baktım whatsapp 0 mesaj, arayan soran yok, kız yok, iş yok, sosyal hayat arkadaş yok boş boş ekrana bakmaya devam ettim bi süre
"MAJÖR DEPRESYON DEPRESYON BUNALIM BİPOLAR BOZUKLUK ŞİZOFRENİ SİNİR HASTASIYIM AĞIR DERECEDE ANTİDEPRESANLAR KULLANIYORUM GÜNDE 800 MG ANTİDEPRESAN KULLANIYORUM SİNRLERİ BOZUK BİR İNSANIM ASPERGER SENDROMU VAR MAJÖR DEPRESYON VAR ŞİZOFRENİ VE BİPOLAR BOZUKLUK DA VAR 3 KERE AKIL HASTANESİNE YATIP ÇIKTIM 2 KERE BEYNİME ŞOK YEDİM."
Sebebi ne hocam ?
-
Derbeder berk sebeplerini açıklıyor
quote:
Orijinalden alıntı: the__executioner__"MAJÖR DEPRESYON DEPRESYON BUNALIM BİPOLAR BOZUKLUK ŞİZOFRENİ SİNİR HASTASIYIM AĞIR DERECEDE ANTİDEPRESANLAR KULLANIYORUM GÜNDE 800 MG ANTİDEPRESAN KULLANIYORUM SİNRLERİ BOZUK BİR İNSANIM ASPERGER SENDROMU VAR MAJÖR DEPRESYON VAR ŞİZOFRENİ VE BİPOLAR BOZUKLUK DA VAR 3 KERE AKIL HASTANESİNE YATIP ÇIKTIM 2 KERE BEYNİME ŞOK YEDİM."
derbeder berk burda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X