Şimdi Ara

ben sigara dumanının altında yana yana en sonunda kül oldum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şebnem Ferah'ın, Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanan "Perdeler" albümünde yer alan "Sigara" isimli şarkısı, video klibiyle netd'de. Söz & Müzik: Şebnem Ferah Düzenleme: Şebnem Ferah, Ozan Tügen Aslında ben de isterim Emeklemeden koşmayı Güzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı Aslında ben de isterim Düşünmeden konuşmayı Küçük bir oyun içinde Önemli kişi olmayı Aklımdan geçen sözler Kalbimden gelen sesler Hepsi bir orman oldu Bir kibritle yok oldu Ben sigara dumanının altında Yana yana en sonunda kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun Aslında ben de isterim Emeklemeden koşmayı Güzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı Aslında ben de isterim Düşünmeden konuşmayı Küçük bir oyun içinde Önemli kişi olmayı İyi dostlar biriktirdim Hepsi ailem oldu Küçük bir aşk yetiştirdim Düzene yenik düştü Ben sigara dumanının altında Yana yana en sonunda kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun netd Müzik Facebook: http://www.facebook.com/netdmuzik
    https://www.youtube.com/watch?v=gD7j7qC2hmo&list=RD-dIfF9LUQwY&index=15

• yaqtim 🚬

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ağlattın qnq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the__executioner__ kullanıcısına yanıt

Discorddan bi tanıdığın yanına gitmiştim, bilgisayarında bi problem olmuş, yardım istemişti, neyse işi hallettim ama discordlarından da çıkmadım. Adamı ilk önce bi arkadaşı aradı buluşalımmı diye, yok knk bu gün yorgunum dedi kapadı. Sonra başka bi arkadaşı discorda girdi, sanırım en yakın arkadaşıydı, uzuuun uzun konuşup makara yapıp buluşma planı falan yaptılar. Sonra konuşmaları duruldu, kahkahalar kesildi, belli bi süre geçti, tekrar telefonu çaldı, bu sefer arayan kız arkadaşı, onlada baya bi konuştu sonra kapadı telefonu. Bu sırada 1-2 arkadaşı daha discorda girdi, onlarlada muhabbet sohbet etti. Sonra hayat güzel bee deyip gerildi

sonra kendime baktım whatsapp 0 mesaj, arayan soran yok, kız yok, iş yok, sosyal hayat arkadaş yok boş boş ekrana bakmaya devam ettim bi süre

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

"MAJÖR DEPRESYON DEPRESYON BUNALIM BİPOLAR BOZUKLUK ŞİZOFRENİ SİNİR HASTASIYIM AĞIR DERECEDE ANTİDEPRESANLAR KULLANIYORUM GÜNDE 800 MG ANTİDEPRESAN KULLANIYORUM SİNRLERİ BOZUK BİR İNSANIM ASPERGER SENDROMU VAR MAJÖR DEPRESYON VAR ŞİZOFRENİ VE BİPOLAR BOZUKLUK DA VAR 3 KERE AKIL HASTANESİNE YATIP ÇIKTIM 2 KERE BEYNİME ŞOK YEDİM."

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt

Sebebi ne hocam ?

• Derbeder berk sebeplerini açıklıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the__executioner__

"MAJÖR DEPRESYON DEPRESYON BUNALIM BİPOLAR BOZUKLUK ŞİZOFRENİ SİNİR HASTASIYIM AĞIR DERECEDE ANTİDEPRESANLAR KULLANIYORUM GÜNDE 800 MG ANTİDEPRESAN KULLANIYORUM SİNRLERİ BOZUK BİR İNSANIM ASPERGER SENDROMU VAR MAJÖR DEPRESYON VAR ŞİZOFRENİ VE BİPOLAR BOZUKLUK DA VAR 3 KERE AKIL HASTANESİNE YATIP ÇIKTIM 2 KERE BEYNİME ŞOK YEDİM."

derbeder berk burda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.