Şimdi Ara

Ben Silmediğim Halde Uygulamalarım Silindi Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar, direk konuya gireceğim. Call of Duty 2 oyununu yüklüyordum. Windows 8 kullanıyorum. uyumluluğunu windows XP SP 3 yapıp kurdum falan sonunda 1628:Failed to complete installation hatası aldım vs. vs derken oyunu bi şekilde iyi kötü kurdum. Girip oynayabiliyordum ama daha sonra farkettim ki uygulamalarım silinmiş. Masaüstünde hepsi değil bir kaç uygulamanın fotoğrafı kaybolmuş beyaz sayfa gibi bir şey gelmiş ve açmaya çalıştığım zaman bu uygulama ya silinmiş ya da taşınmış, silmek istiyor musunuz? diye bir hata geliyor. Aynı olay arkadaşımın da başına geldi ve onun daha önemli uygulamaları silindi. Biz bu uygulamaları (.exe) dosyalarını nasıl getiririz arkadaşlar. Ha sadece bunla da kalmadı Resimlerim, Müziklerim gibi dosyalara giriş yapmaya çalışınca da C:/Users/user/Documents/Müziklerim erişim engellendi diye bi hata alıp giremiyoruz. Ne yapabiliriz arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum çok önemli.

• JstLoseIt kullanıcısına yanıt
    mrb hocam bi ara bu exe dosyalarina ve kisayollara yerlesen virusler vardi onlar hortlamis olabilir antivirus kullaniyormusunuz bilmiyorum ama saglam bir antivirusle taramaniz lazim nasil geri gelir sorusuna gelince yeniden kurmaniz gerekir save dosyalarinda sıkıntı yoksa kaldığınız yerden devam edebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık İş işten geçmiş o zaman antivirüs programı Windows Defender var ama o zaman açık olup olmadığından emin değilim. Bi tarayım hala varsa silsin bari de yine mağdur olmayalım.
    Peki hocam bu dosyanın açılmama durumuna nasıl müdahale edebiliriz. Erişim engellendi diyor dosyayı açmaya çalışınca bir de bazı dosyaların içindeki her şey gitmis desktop.ini diye bir şey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JstLoseIt -- 14 Mayıs 2016; 23:26:56 >
    defender 5 dk 1tb tariyo kendine hayri yok sistemin iyiyse bittefender yada norton 360 kurmani tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: canmrtcan

defender 5 dk 1tb tariyo kendine hayri yok sistemin iyiyse bittefender yada norton 360 kurmani tavsiye ederim

Peki hocam bunların tam sürümünü nereden bulabilirim ?
    https://www.****larindir.com/bitdefender-antivirus-plus-2015-full-indir.html
    yorumlar bolumunden keyde bulabilrsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmrtcan -- 15 Mayıs 2016; 11:10:02 >
  • Kurulum esnasında olmamıştır, muhtemelen oyunun crack dosyası sebep olmuştur bu soruna, silinenleri ya sistem geri yüklemeyle getirmeye çalışacaksın, yada kurmarma yazılımlarıyla.
  • 5 dk 1tb tariyo kendine hayri yok sistemin iyiyse bittefender yada norton 360 kurmani tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.