Şimdi Ara

Ben size ne dedim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

sakin ol şampiyon

son haftalara geldik

aramızda 1 puan fark var.

gs son haftayı kayseri erciyesle oynayacak

ancak kayseri erciyes trabzona benzemez...

gençlerbirliği galibiyeti ile gsnin kayseri mağlubiyeti direk şl gruplarına götürür.

maç sonu alıntılarsınız...

Erciyes ligde kalmayı garantiledi...Bir sorun çıkacağını sanmam handikaplı

kazanırız...

kayserispor için de aynısını diyordunuz?

sonuç 0-1 kayseri aldı son dk golü...

kasımpaşa için de aynısını diyordunuz ne oldu

sonuç: 0-4 kasımpaşa aldı.

biz 3 puanı aldığımızda beraberede kalsanız 2. lik bizimdir...

dua edin beraberlik veya mağlubiyet olmasın sizin için

Galatasaraya iki maçta mağlup olduğunu yazmayı unutmuşsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• take it easy küheylan.
  • Bakın şike yapıldı demiyorum, GS hakkıyla aldı maçı ama hala maç bitmesine rağmen kafamda takılan bir şey var. Selçuk'un golünden önce dikkat ettiyseniz Onur gereğinden fazla bir şekilde boş bırakıyor barajın olduğu köşeyi. Allah belamı versin ki Selçuk topa vurmadan önce Onur'un durduğu yeri gösterince kamera kesin gol olur, dedim. Hala da düşünüyorum neden Onur gibi bir kaleci böyle bir hata yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Bakın şike yapıldı demiyorum, GS hakkıyla aldı maçı ama hala maç bitmesine rağmen kafamda takılan bir şey var. Selçuk'un golünden önce dikkat ettiyseniz Onur gereğinden fazla bir şekilde boş bırakıyor barajın olduğu köşeyi. Allah belamı versin ki Selçuk topa vurmadan önce Onur'un durduğu yeri gösterince kamera kesin gol olur, dedim. Hala da düşünüyorum neden Onur gibi bir kaleci böyle bir hata yaptı.

Her kaleci barajı kurduğu köşeyi açık bırakır. Açık bıraktığı köşeye hamle yapmak için de hazır bekler. Futbol izliyorsan az çok bu basit gözlemi yapmış olman lazım.
    Top çok iyi yere gitti ve direğe çarparak girdi. Eğer hatalı/şaibeli frikik golü görmek istiyorsan Selçuk'un Volkan'a attıklarına bak.

• Spycho kullanıcısına yanıt
    Top direğe çarparak girdi onur nasıl çıkarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Ben size ne dedim?

Kimin safında yer aldığına dikkat et ediyorum başka bir şey demiyorum sana...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jonny_J

quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Bakın şike yapıldı demiyorum, GS hakkıyla aldı maçı ama hala maç bitmesine rağmen kafamda takılan bir şey var. Selçuk'un golünden önce dikkat ettiyseniz Onur gereğinden fazla bir şekilde boş bırakıyor barajın olduğu köşeyi. Allah belamı versin ki Selçuk topa vurmadan önce Onur'un durduğu yeri gösterince kamera kesin gol olur, dedim. Hala da düşünüyorum neden Onur gibi bir kaleci böyle bir hata yaptı.

Her kaleci barajı kurduğu köşeyi açık bırakır. Açık bıraktığı köşeye hamle yapmak için de hazır bekler. Futbol izliyorsan az çok bu basit gözlemi yapmış olman lazım.
    Top çok iyi yere gitti ve direğe çarparak girdi. Eğer hatalı/şaibeli frikik golü görmek istiyorsan Selçuk'un Volkan'a attıklarına bak.

Hocam biliyorum zaten de bana Onur'un bıraktığı boşluk normale göre fazla geldi + zaten "gol olur" derken Selçuk biraz daha aşağı falan vursa yani bu kadar güzel vurmasa yine de gol olur anlamında demiştim. Neyse beni yanlış anladınız. Evet zaten bu golde dediğiniz gibi aklıma Volkan'ın geçen sene arena'da Selçuk'tan yediği gol geldi. İyi akşamlar.

• Spycho kullanıcısına yanıt
    Anladım dostum. Ben de agresif bir yazı yazmak istememiştim, kusura bakma. Size de iyi kutlamalar.
  • galatasarayın dostu çoktur bu ülkede sizin ümitlenmeniz hata. yatar anadolu takımları gsye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

galatasarayın dostu çoktur bu ülkede sizin ümitlenmeniz hata. yatar anadolu takımları gsye.

Girin araya hemen. Inşaat işçileri ile görüşün, tarlaları sürün.

• Haftaya da kazanirsak kac para alcaz ayak basti parasi fenerliler..

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

galatasarayın dostu çoktur bu ülkede sizin ümitlenmeniz hata. yatar anadolu takımları gsye.

Girin araya hemen. Inşaat işçileri ile görüşün, tarlaları sürün.

ah keşke
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.