Şimdi Ara

ben sizin tabirinizle köle ilanları verdim ve bundan utanmadım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
9.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekşicileri kızdırmak için burda açma konuyu hesap bul git ekşide aç bu konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazmış bu cahil bebe? Engelli olduğundan okuyamadım.

• izin gunu olmadan ve sgk primlerini vs hesaplamadan nasil calistiracaksin cok merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: Achambo

quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: hasanakcakil

50 tl mi vericen?

GÜNLÜK 50 TL YANİ AYLIK 1500 TL

la 7 gün 12 saat kimse çalışmak istemez o ne öyle işkence mi ediyon boşluk yok bir şey yok 1500 tl neye yetecek o durumda 3-4k vermen gerek öyle adama. 6 gün günde 10 saat yap 2 kişi al daha iyi olur

O zaman 6gun 6 saat çalışacak o zaman da en fazla 700tl

Şu alıntılar kenarda dursun lazım olacak, milyonlarca insana bu şekilde hakaret edemezsin,sürekli aynı konular.Neyse lafla yürümez icraat lazım demi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

Eczane haftasonu kapalı oluo nasıl 7 gün 12 saat çalışacak

Küçük bir yer ve galiba tek eczane

• Bi sus allah aşkına ya . Midem kalktı. Önce bi türkçe öğren. Paran yoksa işçi çalıştırma. Sırf bin lira vereceksin diye insanların zor durumlarını kullanamazsın insan haklarından tut her türlü yasaya aykırı ve o yasalar senin küçük beyninle değil üstünde düşünülerek hazırlanmış yasalar. Haftada bir gün herkesin izin hakkı var sen hala vır vır yok ben iş kurucam cart curt diye suçu savunuyorsun. Paran yoksa o elemanın işini kendin yapar yine sıkıntıdan çıkarsın. Her emeğin bir karşılığı vardır daha ticaretin t sini bilmeden sırf 1000 liran var diye istediğin herhangi bir ücrete her işi yaptırma lüksün yok. Bak benim param yok işçim de yok kapiş. Sen o insanın sorumluluğunu alıyorsun insan çalıştırmak köpek beslemek değil. O insanın sorumluluğunu ve rahatını garanti edemeyeceksen işveren olma sıfatını da almayacaksın. Hem param dursun hem işçim olsun yok öyle. Bi de böyle şark kurnazı düşük iqlu tiplerin kendisini savunmasını izlemek de eğlenceli olmuyo adamın yazdığını okuyamıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flygnç -- 22 Nisan 2017; 13:37:20 >

• Adamı troll sandım da değil galiba 9 yıllık 2k mesajlı üye.

Çakın sınırsız banı uçsun gitsin bu nedir kardeşim? Hem millete hakaret ediyor hem forumun huzurunu bozuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu adan bu konudan sonra bu forumda barınmaya devam ederse, bu kişi banlanana kadar bu foruma katkı sağlamayacağım.Umarım herkes tepkisini koyar da yöneticiler görevini yapar.

• Ğ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter artık ya iyice sıktın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zihinsel engelli bu arkadaş . 7 gün 12 saat toplam 84 saat eder. Kanunlarda haftalık çalışma saati ençıok 45 saat olarak düzenlenmiş bundan haberi yok. Kölelik, marabalık eskilerde kaldı.

Ayrıca o 1000 lirayı ben sana vereyim bi defol git buralardan.

• sen adresini versene seni bi temiz dövelim

• "Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok."

Forum yönetimi trollere, özellikle de kötü trollere izin vermemeli. kötü troll nedir? özellikle erdem sayılacak değerlere karşı, infial uyandıracak tahrik edici mesajlar atanlar. konuyu "utandım" diye okudum ilk, ama utanmadım yazmış. utanmak için olması gerekenler yok demekki.
  • çalışmanın şu anki standardı haftada 4 gün 8 saat 1 gün 4 saat ve 2 gün tatil karşılığı asgari ücret şeklindedir

• Tüpü açtım bekliyorum.... Formu değil dünyayı terkediyorum. Elveda dünya...

• Bdsm konusu sanıp geldim

Edit:Haftada 64 saat calisiyorum. O kanun sadece devlet memurlugunda gecer ozelde calisipta 50 saatin altinda calisan gormedim, iscisinden mudurune kadar. Hatta yuksek mevkidekiler daha bile uzun calisiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 22 Nisan 2017; 14:29:22 >
  • Trol kokuyor

• beyenmediyiniz
    beyenmediyiniz beyenmediyiniz
    beyenmediyiniz beyenmediyiniz beyenmediyiniz
    beyenmediyiniz beyenmediyiniz beyenmediyiniz beyenmediyiniz
    beyenmediyiniz beyenmediyiniz beyenmediyiniz beyenmediyiniz
    beyenmediyiniz beyenmediyiniz
    beyenmediyiniz

Not: eyer
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeeeer54

Trol kokuyor

Trol degil hocam. Yaptığı hareketin arkasında kendisi. Ayrıca dibine kadar yalnız oldugu icin ayda 1000 tane konu acıyor.

• Tolga , tüm bilgilerin isim , soyad , cep numarası , eczanının adı , adresi artık ortalık malı.

Ben senin yerinde olsam daha fazla kendimi insanlara kıl edecek davranışlarda bulunmazdım. Türkiye bu ne olacağı belli olmaz , biri gelir eczaneyi kundaklar , biri iş çıkışı gelir saplar , biri evine kadar takip eder. Dikkatli ol , şansını fazla zorlama.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.