Şimdi Ara

Ben umudu kestim siz ne dersiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen konuyu dalgaya vurmayın.
    18 yaşındayım.kilom 60.zayıf sayılmam açıkçası. 1 yıl kickboks yaptım vs kavgalarda kendimi savunabiliyorum ama laflı tartışmalarda hep susuyorum.bana hep ağır laflar etselerde gerek kızgerek erkek.. e kızlarada tokatla karşılık veremeyeceğime göre susup kalıyorum söyleyecek laf bulamıyorum onlar sürekli saydırıyor bana.kendime güvenmeyi bir türlü ögrenemedim arkadaşlar.psikolog a gittim 2 he he diyip yolladı. 1 yılda kickboks yaptım ama yok abi yok kendime güvenemiyorum kendimi tanıyamıyorum.sen kimsin nasıl birisin diyemiyorum.arkadaslar inanın insanın kendinden bıkmış olması kadar kötü bir durum yok.bana bir yol gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Affedilmeyen- -- 3 Nisan 2015; 9:49:35 >

• kickboksa devam, geliştir kendini
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: fathwow

kickboksa devam, geliştir kendini

hocam insanın kendini tanıması önemli.bana bu konuda ne söylersin,hangi soruları kendime sormam gerek kendimi tanıyabilmem için ?
  • -Affedilmeyen- kullanıcısına yanıt
    ilk olarak neden böyle cevap veremediğini anlamıyorum, 1 yıldır kickboksa gıdıyorsun kendıne guvenın tam olması lazım, bir hedef koy kendine onun daha üstüne çıkmaya çalış
  • quote:

ilk olarak neden böyle cevap veremediğini anlamıyorum, 1 yıldır kickboksa gıdıyorsun kendıne guvenın tam olması lazım, bir hedef koy kendine onun daha üstüne çıkmaya çalış

hocam üzülmekten beter oldum Allah vergisi bir türlü kendime güvenim gelmedi.lanetlimiyim diye düşünüyorum bilmiyorum.ruhsal olarak gelişmemişim herhalde.nasıl bir varlık oldugumdan bile haberim yok ben kimim ne durumdayım bilmem gerekiyor.yani değerlimiyim değersizmiyim.
    arkadaş ortamın var mı ? varsa kendine sevgili bul en azından böyle düşünmekten vazgeçebilirsin
  • quote:

arkadaş ortamın var mı ? varsa kendine sevgili bul en azından böyle düşünmekten vazgeçebilirsin

hocam arkadaş ortamım derken samimi kardeş dediğim cocuklar var.herkesle takılmam arkadaşlarımın kafa yapısı birdir.kızlarla aralarıda iyi ama ben kendime göre bulamıyorum fazla gevşek davranıyorlar.benim yaşım 18 böyle çocukca haraketleri kaldıramıyorum yasımdan fazla olgunum.
  • Kavgalı tartışmalı ortamlara girme sende hocam.güvenini böyle kazanıcaksan hiç kazanma.ilgi alanın neyse onlara yönel kitap oku bir iki arkadaş yeter zaten onlarla muhabbet yaparsın tamam işte daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Kavgalı tartışmalı ortamlara girme sende hocam.güvenini böyle kazanıcaksan hiç kazanma.ilgi alanın neyse onlara yönel kitap oku bir iki arkadaş yeter zaten onlarla muhabbet yaparsın tamam işte daha ne olsun

Allah razı olsun cevabın için.anskiyete bozuklugumda var biraz ustam onunda belirtisi :) kuzenım var benden bı yas kucuk ve daha sözü geçiyo herkese ben 18 oldugum halde oyle degilim onun icin kendime lanet ediyorum
  • Kickbox mickbox seni koruyamaz. Bak beni ortaokulda çok kizdirirlardi en sonunda gelip biri meyvesuyumu masamdan alip iciyomus gibi yapti ben o sira buna bi girdim koridor falan bu geri geri gidiyor arkadaşlar tutamiyor falan yani söylemek istedigim yeteri kadar kizdirdiklarinda kendine güvenin falan bunlarin gıdım önemi yok ! Kendini kaybedince giriceksin dagiticaksin ortaligi. Haa Lisede yanliz sinifta kemerle gezen bi eleman vardi ona karisamazdik gerci kizdirsa yine girerdimde bana vurmazdi öyle tüm siralara şak şak şak neyse işte ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4308AE4A3

Kickbox mickbox seni koruyamaz. Bak beni ortaokulda çok kizdirirlardi en sonunda gelip biri meyvesuyumu masamdan alip iciyomus gibi yapti ben o sira buna bi girdim koridor falan bu geri geri gidiyor arkadaşlar tutamiyor falan yani söylemek istedigim yeteri kadar kizdirdiklarinda kendine güvenin falan bunlarin gıdım önemi yok ! Kendini kaybedince giriceksin dagiticaksin ortaligi. Haa Lisede yanliz sinifta kemerle gezen bi eleman vardi ona karisamazdik gerci kizdirsa yine girerdimde bana vurmazdi öyle tüm siralara şak şak şak neyse işte ..
    başla atar yapmaya sen hayırdır de tehdit savur de yani bunları de böyle insanlara eyvallahın olmasın gerekirse bağır çağır ortalığı birbirine kat

• Body yapman senin için çok daha iyi olur, kick boks gibi dövüş sporları kilo fazlası olanlar için tercih edilir genelde, orada çok kalori harcadığın için kilo alman daha da zorlaşır, hatta verirsin bile

Bonus bir sorum var, yaşadığın ortam nasıl bir yer, keko dediğimiz tiplerle mi dolu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 2 Nisan 2015; 19:44:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

biraz dünya klasikleri okumanı tavsiye ederim. bir de 9. sınıftaki mantık konusunu hatırlarsın, bir soru sorduğun zaman oradaki formüllerden de yardım alarak bütün sorularına mantıklı cevaplar bulmaya çalış. kavga falan sadece kendini savunmak zorunda kalırsan aklına gelsin, çünkü diğer türlü fiziksel güç kullanman kafanı kullanamadığın anlamına gelir. bir de seninle dalga geçenlere tepki veriyorsan bu onlara zevk verebilir, onları umursama, becerebilirsen daha önemli şeylere kafa yoruyorsun izlenimi ver, hatta daha iyisi gerçekten daha önemli şeylere kafa yor.

kitap olarak sana mesela deniz kurdu önerebilirim. ama her türlü felsefi dünya klasiği iyidir.

teşekkür ediyorum usta en kısa zamanda alıyorum.bir insanın ömür boyu okuması gereken kitap sayısı kaçtır sizce ? bu soru mantıksız olabilir ama okumuş kültürlü bir teyzem var ve yaklaşık 1000 kitap okumus

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

Body yapman senin için çok daha iyi olur, kick boks gibi dövüş sporları kilo fazlası olanlar için tercih edilir genelde, orada çok kalori harcadığın için kilo alman daha da zorlaşır, hatta verirsin bile

Bonus bir sorum var, yaşadığın ortam nasıl bir yer, keko dediğimiz tiplerle mi dolu?

hocam kekoda var ağır abide var.ama kızlara gelince hepsi sürpüntü yani uğraşmasan bile dakkada bir karışıyorlar. elimde ağıdır bir tokat atsam ağzı burnu ters dönecek ama kıyamıyorum

benim sorunum kendimi tanıyamamış olmam yaş olmus 18 ve akranlarımın hepsi daha agır daha olgun daha sözü bir ve pek insanlar bende çevrede fazlamı ağır takılıyorum bilmiyorum ama ne boş konusurum ne gevşek gevşek gülerim ne susarım normal bir insanım ama hala kendimi tanımıs sayılmam.kitap okuyorum derslerim var ayrıyetten sporda var ama yok olmuyor.birazda rahatsızlıgım var anksiyete diye duymuşsundur psikologa gittim 2 he he diyip yolladı.ilaclarda fayda etmedi kendim ile ilgili paradoksa düşüyorum sürekli çıkmaz sorular.

• quote:

Orijinalden alıntı: KötülükLordu darkReakToru

Kickbox mickbox seni koruyamaz. Bak beni ortaokulda çok kizdirirlardi en sonunda gelip biri meyvesuyumu masamdan alip iciyomus gibi yapti ben o sira buna bi girdim koridor falan bu geri geri gidiyor arkadaşlar tutamiyor falan yani söylemek istedigim yeteri kadar kizdirdiklarinda kendine güvenin falan bunlarin gıdım önemi yok ! Kendini kaybedince giriceksin dagiticaksin ortaligi. Haa Lisede yanliz sinifta kemerle gezen bi eleman vardi ona karisamazdik gerci kizdirsa yine girerdimde bana vurmazdi öyle tüm siralara şak şak şak neyse işte ..

usta Allah tan baska kımseden korkmam ben sadece söyleyecek laf bulamıyorum dilimi yutuyorum sanki ergen ergen laf sokuyolar bende ananda öyle diyip geçiyorum olmuyor beceremiyorum.hep tartışmalarda eziliyorum. halbuki idealimde ben sözü geçen olgun ağırbaşlıyım ama bu yetmiyor galiba.hayattan sogumus durumdayım.

Ben saymadım ama 500 tane okumuşumdur.
    Bence kelime dağarcığını geliştirmelisin.Eğer yeteri kadar geliştirebilir isen diksiyonunda iyi bir seviyeye gelir. Hem bilgin de artar. Zaten bir süre sonra seninle aynı kitabı okuyan biriyle karşılaşırsan aranızda çok güzel muhabbetler geçebiliyor.
    Kişisel olarak eksiklik hissettigin yönlerini geliştirmeye çalışarak başlayabilisin.

İnsanı canlandıran emel, öldüren ümitsizliktir.
  • quote:

bir de okuduklarıma göre çevrendekiler çok da takmaya değer insanlar değil. Laf sokmak maharet değildir, ama çok bunalırsan mesela şey yapabilirsin: senle uğraşan insanların zayıf yönünü düşün, senle dalga geçerken o zayıf yönlerini yüzüne vurabilirsin. Zayıf yönlerini krndilerine yediremedikleri için seninle bu kadar uğraştıklarını ima edebilirsin. Veya kızlar ***spu damgası yemekten de çekinir mesela. Ama bunu sakın alışkanlık haline getirme, çünkü oldukça kötü bir davranıştır, ama anlattıklarına göre çevremdekiler hakediyor.

hocam bende diğer insanlardan kendimi kıyaslama denen olay var. diğeri nsanlar benden üstünmüş gibi hissediyorum sürekli birşeyler eksik diyorum.yardımcı oldugun icin teşekkür ediyorum okuyupta giren çıkan çok oluyor cünkü.en kısa tabiriyle hocam yaşıtlarım o kadar olgunken sözü geçerken diger insanlar onlardan çekinirken bende aynı şey olmuyor bu yüzden kendimi dolduruyorum oraya buraya vuruyorum vs deliriyorum bu beni delirtiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Affedilmeyen-

quote:

bir de okuduklarıma göre çevrendekiler çok da takmaya değer insanlar değil. Laf sokmak maharet değildir, ama çok bunalırsan mesela şey yapabilirsin: senle uğraşan insanların zayıf yönünü düşün, senle dalga geçerken o zayıf yönlerini yüzüne vurabilirsin. Zayıf yönlerini krndilerine yediremedikleri için seninle bu kadar uğraştıklarını ima edebilirsin. Veya kızlar ***spu damgası yemekten de çekinir mesela. Ama bunu sakın alışkanlık haline getirme, çünkü oldukça kötü bir davranıştır, ama anlattıklarına göre çevremdekiler hakediyor.

hocam bende diğer insanlardan kendimi kıyaslama denen olay var. diğeri nsanlar benden üstünmüş gibi hissediyorum sürekli birşeyler eksik diyorum.yardımcı oldugun icin teşekkür ediyorum okuyupta giren çıkan çok oluyor cünkü.en kısa tabiriyle hocam yaşıtlarım o kadar olgunken sözü geçerken diger insanlar onlardan çekinirken bende aynı şey olmuyor bu yüzden kendimi dolduruyorum oraya buraya vuruyorum vs deliriyorum bu beni delirtiyor.

boşver gitsin bence, salla insanları. insanlar gerçekten kendilerine verdiğin önemi hiç haketmez. bence en güzeli sen biraz da dizilere başla. mesela walter white da ilk bölümde öğrencisinin arabasının tekerini siliyordu, dizinin sonunda o adamdan eser kalmış mıydı? tavsiye ettiğim kitaptaki ana karaktere başlangıçta Hump diye seslenilirken bunun daha sonra Mr, Van Weyden a dönüşmesi de güzel bir örnek.

Bir de sözü geçmek demişken, mesela Turabi'nin de adada sözü geçiyor ama kendisinin özenilecek biri olduğunu söyleyene k*çımla gülerim.

bence kendinde eksik gördüğün her şeyi uzun uzun düşün ve bir kağıda yaz, ne olursa olsun. sonra kendinde + özellik olarak ne görüyorsan onları da başka bir kağıda yaz. atma bu kağıtları, önemli gördüğün maddeleri de burada paylaş.

breaking bad bitti bile.kuzey guneyi izliyorum daha cesaretli olmak icin :) onun haricinde hocam işte sorun o kendi özell,klerini yaz diyosun eksiklik çok ama kendimde gördügüm ben böyleyim şu özelliğim var diyecegim birşey yok bende bunu kastediyorum sana :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.